Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

evet haklısın valla nazoo bayanın hiç bi rolü yok ama biz bayanlar işte sağ sol sonra ben sol kasığım aşırı ağrıyo dedm kaynanam dedi solda kız sağda erkek diye pek inanaasım gelmedi ama sağlıklı sihhatli olsunda doğduğunda onun kokusu yeterli olur kızı erkeği yok allahım olmyalara nasip eylesinn..hakkımıza hayırlısı..

haklısın nazooooommm canım arkadaşım benim bazen böle kendimi iyi hissetmediğim zamanlar saçma konuşuyorum dün kursdada birisi sölüyodu bacısı dış gebelik geçirmiş tüpün birini almışlar şimdide tedavisiz hamile kalmış olacak olunca oluyo

evet haklısın valla nazoo bayanın hiç bi rolü yok ama biz bayanlar işte sağ sol sonra ben sol kasığım aşırı ağrıyo dedm kaynanam dedi solda kız sağda erkek diye pek inanaasım gelmedi ama sağlıklı sihhatli olsunda doğduğunda onun kokusu yeterli olur kızı erkeği yok allahım olmyalara nasip eylesinn..hakkımıza hayırlısı..

beyaz vazelin mii onuda duydum bebe yağı mı varmış bide ya olmasın çatlk filann yaa:84::84:

yokkk şu kırmızı olanlardan kullanmıştım ilk zamanlar sorada dediğim gibi eşim almıştı bi krem adını unuttum bende şuan hiç yok çatlak ikincide olur belki bilmem

gerçi kız erkek farketmez hayırlı sağlıklı olsunda ama gönlümden kız geçiyo erkek olsada olur hayırlısı olsunda gerçi diğer tarafım erkek olsun diyo kaynanamı çatlatacam onunistediği ismi koymayacam inş.eşimde ısrar etmez gerçi geçen koymam diye yemişn ettim

kızlar edanın neti kopmuş.size haber vermemi istedi. nakilden dolayı interneti kesmişler. haberiniz olsun. çoook öptüm sizi.bende giremiyorum. akşam görüşürüz bitanelerr. darısı gülsüm le benim başıma inşallah.hayırlısıyla

bilmemki canım bende olmamıştı ama karın için önceleri vazelin sorada eşim eczaneden almıştı bi krem onu kullandım karnımdada hiç çatlak yırtık olmadı

bu çatlak olayı biraz genetik,birazda derinizle alakalı kızlar..beni görseniz o kadar kreme yağa rağmen harita gibi karnım..ilkindede öyle oldu..anama çekmişim..ayrıca etim sıkıdır benim..

benim kaynanın adı var eltimde geçen diyo ki buda kızmış buda benim adım olsun yuhhh dedim içimden hayattaa koymam

bende yemeğe kaçıyorum..iyi o zaman aybencim..edanın haberlerini senden alırız artıkın canlı canlı..

bu çatlak olayı biraz genetik,birazda derinizle alakalı kızlar..beni görseniz o kadar kreme yağa rağmen harita gibi karnım..ilkindede öyle oldu..anama çekmişim..ayrıca etim sıkıdır benim..

olabilir benim etim gevşektir böle mıngıl mıngıl ondan çatlamadı herhal

aybenim nasılsın canım ayaaaaaaaaaa bayağıdır görüşemedik şimdi sıra sende güzel haber vermenin

ben çıkıyorum kızlarrrrr gelince görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyy:79:

benim kaynanın adı var eltimde geçen diyo ki buda kızmış buda benim adım olsun yuhhh dedim içimden hayattaa koymam

benimki kayınpederin adını istiyo koycam diye bende tek gelinim eeeeee olacak olan torun isim için piyango amaaaaa dedim koymam eşime diğerleri kosun kızım erkek olsaydı koyacaktık ama artık geçti dedim kolay kolayda koymam

hadi canım ha gayret bak bişi kalmadı ben ne yapayım 7 ay var beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canmm geçer bak gör ben anlamadım inanki nasıl geçti...şu 1 hafta geçmek bilmiyo yaaaaaaaaaaaaa
sağol canmm Allahım sana tez vakitte versin bebişini inşallah hemde tatlı bi kızçe faceden görürsün resimlerini tatlım

canmm tebrikler hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

QUOTE=sedahayri27;17719813]abooo işallahh anneme çekmemmm çatlak yırtıkk üfff yaa:84:[/QUOTE]

Benimde son ayda çatladı fazla çatlağım yok tam göbek deliğimin etrafında var göbeğim zaten şu anki hali fazla göbek yok ama bıraz sarkmış hamur kendımı çırkın görüyorumm . hamileliğimde 15 kılo aldım 65 le kaldım doğumdan 1 hafta sonrakı kılom 75 . şimdikini bilmiyorum yaz gelsın kızım mamaya geçtiğinde dıyete başlarım .kızım dun aşı oldu bugun pek yatmadı acaba ondan mı aşı yerı ağrırmı. 2 saattır yatıo heralde şimdi kaldırıp emzircem . sizler nasılsınız öptum hepinizi

selam kızlarrr kimse yokmu??
bu arada edayla konuştum. eda dayanamamış gitmiş hassas testlerden almış. 1 saatlik idrarla yapmış ama çok ama çok silik çizgi çıkmış ve kafası karışmış. neden bukadar silik çizgi çıktı diyor.bu test daha hassas üzerinde şüpheli ilişkiden 7 gün sonra %100 sonuş verir yazıyormuş neden bukadar silik çizgi çıktı diyor. sabah yaptığı dandik testte bile daha belirginmiş. kafası ona takılmış.bende daha adet gününün gelmediğini ve 1 saatlik idrardan nekadar belirgin çıkar dedim ki bencede öyle oldu büyük ihtimal. sonuçta silikte olsa çıkmış sonuç vermiş eğer gebelik yoksa neden silik çizgi çıksın ki. akşam iyice idrarını tutup 4 saatlik idrarla tekrar yapacak inşallah gelir bakalım haberlerini bekliyoruz edoşumunnnnnnnnnnnnn. canım benim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

eda hamile benimde öyle çıkıyordu tam 1 hafta sonra kopkoyu çıktı o yüzden beklesin ve söyle canım kan testi yaptırmasın kocası hariç kimseye sölemesin

kızlaaar eda ile ilgili canlı canlı bilgiler vereyim size.
şuan eda ile kocası hastanedeler kan testi yaptırmış ve 21:10 da test sonucu çıkacak ve haber vericek bana. sesi nasıl heyecanlı nasıl mutlu anlatamam. canım benimmm yaaaaaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…