bilmemki canım bende olmamıştı ama karın için önceleri vazelin sorada eşim eczaneden almıştı bi krem onu kullandım karnımdada hiç çatlak yırtık olmadı
evet haklısın valla nazoo bayanın hiç bi rolü yok ama biz bayanlar işte sağ solya siz beni delimi edeceksiniz...hala sağ sol muhabbeti yapıyosunuz..karşınızda benim gibi canlı bir delil varken..ben 19 yaşımda yeni evliyken kistten ameliyat edildim ve o kadar büyümüştü ki kistim hem sağ yumurtalığım hem de sağ tüpüm alındı..hiç korunmadığım halde 4 sene çocuğum olmadı ki bir sürü tedavi görmeme rağmen,tam ümidi kestim gebe kaldım.23 yaşımda kızımı kucağıma aldım.hamileykende dediler sol tarafla kızın olur ancak,öylede oldu..ama aradan 13 sene geçti..ve ben büyük Allahımın izniyle yine gebe kaldım ve bu sefer erkek..ikisinide sol tarafımda hissettim..halada solda..yani böyle bir bilimsel gerçek yok..cinsiyeti belirleyen erkekteki sperm,kadının bunda hiç bir rolü yok..çin takvimine gelince benim ikisindede tuttu ama inanmıyorum öyle şeylere..sonuçta alnımızda yazılanı yaşıyoruz..önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları..
ya siz beni delimi edeceksiniz...hala sağ sol muhabbeti yapıyosunuz..karşınızda benim gibi canlı bir delil varken..ben 19 yaşımda yeni evliyken kistten ameliyat edildim ve o kadar büyümüştü ki kistim hem sağ yumurtalığım hem de sağ tüpüm alındı..hiç korunmadığım halde 4 sene çocuğum olmadı ki bir sürü tedavi görmeme rağmen,tam ümidi kestim gebe kaldım.23 yaşımda kızımı kucağıma aldım.hamileykende dediler sol tarafla kızın olur ancak,öylede oldu..ama aradan 13 sene geçti..ve ben büyük Allahımın izniyle yine gebe kaldım ve bu sefer erkek..ikisinide sol tarafımda hissettim..halada solda..yani böyle bir bilimsel gerçek yok..cinsiyeti belirleyen erkekteki sperm,kadının bunda hiç bir rolü yok..çin takvimine gelince benim ikisindede tuttu ama inanmıyorum öyle şeylere..sonuçta alnımızda yazılanı yaşıyoruz..önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları..
ya siz beni delimi edeceksiniz...hala sağ sol muhabbeti yapıyosunuz..karşınızda benim gibi canlı bir delil varken..ben 19 yaşımda yeni evliyken kistten ameliyat edildim ve o kadar büyümüştü ki kistim hem sağ yumurtalığım hem de sağ tüpüm alındı..hiç korunmadığım halde 4 sene çocuğum olmadı ki bir sürü tedavi görmeme rağmen,tam ümidi kestim gebe kaldım.23 yaşımda kızımı kucağıma aldım.hamileykende dediler sol tarafla kızın olur ancak,öylede oldu..ama aradan 13 sene geçti..ve ben büyük Allahımın izniyle yine gebe kaldım ve bu sefer erkek..ikisinide sol tarafımda hissettim..halada solda..yani böyle bir bilimsel gerçek yok..cinsiyeti belirleyen erkekteki sperm,kadının bunda hiç bir rolü yok..çin takvimine gelince benim ikisindede tuttu ama inanmıyorum öyle şeylere..sonuçta alnımızda yazılanı yaşıyoruz..önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları..
beyaz vazelin mii onuda duydum bebe yağı mı varmış bide ya olmasın çatlk filann yaa:84::84:
bilmemki canım bende olmamıştı ama karın için önceleri vazelin sorada eşim eczaneden almıştı bi krem onu kullandım karnımdada hiç çatlak yırtık olmadı
gerçi kız erkek farketmez hayırlı sağlıklı olsunda ama gönlümden kız geçiyo erkek olsada olur hayırlısı olsunda gerçi diğer tarafım erkek olsun diyo kaynanamı çatlatacam onunistediği ismi koymayacam inş.eşimde ısrar etmez gerçi geçen koymam diye yemişn ettim
bu çatlak olayı biraz genetik,birazda derinizle alakalı kızlar..beni görseniz o kadar kreme yağa rağmen harita gibi karnım..ilkindede öyle oldu..anama çekmişim..ayrıca etim sıkıdır benim..
bu çatlak olayı biraz genetik,birazda derinizle alakalı kızlar..beni görseniz o kadar kreme yağa rağmen harita gibi karnım..ilkindede öyle oldu..anama çekmişim..ayrıca etim sıkıdır benim..
kızlar edanın neti kopmuş.size haber vermemi istedi. nakilden dolayı interneti kesmişler. haberiniz olsun. çoook öptüm sizi.bende giremiyorum. akşam görüşürüz bitanelerr. darısı gülsüm le benim başıma inşallah.hayırlısıyla
benim kaynanın adı var eltimde geçen diyo ki buda kızmış buda benim adım olsun yuhhh dedim içimden hayattaa koymam
hadi canım ha gayret bak bişi kalmadı ben ne yapayım 7 ay var beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sağol canmmyakında hafiflersin canım kuzu karnından hopppppppp kucağına ayyyyy yerim ben onu azizecim yakın olsada doğunca gelsem koklasam cennet kokusunu birde ben biliyosun kız bebişlere karşı ayrı bi sevgim varrrrrrr inş.darısı başıma
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın canım
selam kızlarrr kimse yokmu??
bu arada edayla konuştum. eda dayanamamış gitmiş hassas testlerden almış. 1 saatlik idrarla yapmış ama çok ama çok silik çizgi çıkmış ve kafası karışmış. neden bukadar silik çizgi çıktı diyor.bu test daha hassas üzerinde şüpheli ilişkiden 7 gün sonra %100 sonuş verir yazıyormuş neden bukadar silik çizgi çıktı diyor. sabah yaptığı dandik testte bile daha belirginmiş. kafası ona takılmış.bende daha adet gününün gelmediğini ve 1 saatlik idrardan nekadar belirgin çıkar dedim ki bencede öyle oldu büyük ihtimal. sonuçta silikte olsa çıkmış sonuç vermiş eğer gebelik yoksa neden silik çizgi çıksın ki. akşam iyice idrarını tutup 4 saatlik idrarla tekrar yapacak inşallah gelir bakalım haberlerini bekliyoruz edoşumunnnnnnnnnnnnn. canım benim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?