Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

aman ya kan testi yaptırmasaymış be neyse

ayben sonuç nedir söle bakalım

hai haber bekliyoruzzzzzzzzzz

aman ya kan testi yaptırmasaymış be neyse

ayben sonuç nedir söle bakalım

kan testinden bişey olmaz kızlar yaa.alakası yok bence düşükle. neyseeeeeeeeeeeeeeee
edoşum aradıı veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
EDA HAMİLE
EDA HAMİLE
EDA HAMİLE
EDA HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
değeri 165 çıkmış. 2 haftalık oluyor.çoook minnak bir bebeği var göbüşünde
olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

çooooooooooooooookkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmm
ollllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yehhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canım arkadaşım benimm yaaaaaaaaaa.
gülsümüm kaldıkmı başbaşa

yehhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canım arkadaşım benimm yaaaaaaaaaa.
gülsümüm kaldıkmı başbaşa

evet aybenim ama ben inanıyorumki sende bırakacaksın beni inş.sende git bu listede kimseyi istemiyum yanımda senin günü ne zaman canım

ben dedim ben biliyordum ya dün o kadar üzüldüm ki ona uyurken bile aklımdaydı rabbim çok büyük çok ayben ya cebini versen eda nın özelden olmaz mı ya

vayy beee şu tabloya bakın kızlaaar.nekadar güzel yaaaa. herkeslerin göbüşüne konmuş melekleri.
gülsümümmmm bi biz kaldık. inşallah bizdende hayırlısıyla güzel haberler gelir canım benimmmmmmm.

evet aybenim ama ben inanıyorumki sende bırakacaksın beni inş.sende git bu listede kimseyi istemiyum yanımda senin günü ne zaman canım

öyle deme gülsümüm lütfen.hiç belli olmaz bu işler.bakarsın sende hamiş kalırsın lütfen umutsuzluğa kapılma canım benim.kıyamam ben sanaaaa

inş.canım ben o listenin yani alttaki ne kadar uzun olduğunu bilirim şimdi kala kala iki kişi kaldık
öyle deme gülsümüm lütfen.hiç belli olmaz bu işler.bakarsın sende hamiş kalırsın lütfen umutsuzluğa kapılma canım benim.kıyamam ben sanaaaa

aybenincim umutsuzluğa kapılmıyorum sadece en son ben olacağım diyorum sıra senin yani bugün benim günüm ve kırmızılar yolda geliyolar buay bitmeden sendende güzel haber gelir inş.listeyi ben tek başıma yüklenem

aybenim edaya bendende çooooookkkk selam söle konuşursan çok mutlu ve sevinçliyim

tamam ozaman canım.kırmızılar yoldaysa buyursun gelsinler. benim günüm 31 şubat hahahahahaa napayım geçen ay 31 inde oldum bu ayda 31 şubatta olmam lazım. yani hiç öyle bir gün olmayacakkkk yehhuuuuuu
aybenim edaya bendende çooooookkkk selam söle konuşursan çok mutlu ve sevinçliyim
canım daha konuşmayız herhalde. ama konuşursak söylerim canım benimmmmmmmm

kızzzzzzzzz Allah sana ne deyim senin için şubatı 31e çıkaralım bari benimde bugün ama hala gelen diden yok biran önce gelsede gitsem doktora sözde yarın gidecektim ama kırmızılar bekleyince gelmiyoki beklmesem çooooooooktannnnnnnnnnn gelmişti

edaaaaaaaaaaammmm bitanem taze annem gebem hoşgeldin gözün aydın inan kendim gibi sevindim Rabbim kucağına alamyıda nassip etsin inş.duple canlım benim

haydi bu fasulya yedi buçuk lira
hem kaynasın hem oynasın

hadi canım yandan yandan severim seni candannnnnn
hoppah oturmayalım edoşun bebişi kutluyoruzz
hadeeeeeeeeeeee hop hop:118::118::118:

hoppppppppppppppppppaaaaaaaa
hop hop hop

iyiiii akşamlarrrrrrrrrr kızlar ne kladar güzel şeyler yazılmış herkeşlere çook teşekkür ederim tebrikleri ve duaları için çok şaşkınım çok heyecanlıyım hala inanamıyorum 2 hafta ya mip minnakkkkk
gülsümüm aybenim ikinizede her gece dua edicem ve eminim hemen peşimden sizin haberinizi alıcaz hepinizi çokk sewviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

bizde seni seviyoruzzzzzz canım benim hamişlerin duası kabul olur derler eksik etme
aybenime darısı sıra onda sorada ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…