edaaaaaaaaaaammmm bitanem taze annem gebem hoşgeldin gözün aydın inan kendim gibi sevindim Rabbim kucağına alamyıda nassip etsin inş.duple canlım benim
iyiiii akşamlarrrrrrrrrr kızlar ne kladar güzel şeyler yazılmış herkeşlere çook teşekkür ederim tebrikleri ve duaları için çok şaşkınım çok heyecanlıyım hala inanamıyorum 2 hafta ya mip minnakkkkk
Gülsümüm aybenim ikinizede her gece dua edicem ve eminim hemen peşimden sizin haberinizi alıcaz hepinizi çokk sewviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
canım arkadaşım canımın içi güzel gülsümüm hiç dualarını esirgemedin benden biliyorum bende senin ve aybenim için dua edicem bol bol inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririm sağlıkla kawuşurum meleğime
sağol edoşum inş.hayırlısıyla kucağınada alırsın babana söledinmi istiyo demiştin hani ayyyyyyy nasıl sevinir güzel moral olur torun buya Allahım ne güzel odu bugün böle hop hop
minnak bebeğini yerim senin yaaa
söyledim gülüm gelir gelmez zaten çok merak etmişler bişi demeden apar topar çıktık evden girer girmez dede oluyosun dedim gözündeki ışıltıyı görmen lazımdı ellerini açıp şükürler olsun dedi(dudaklarını okudum) annem kamile sarıldı dizlerim boşaldı dedi ikisininde şuan yüzünde inanılmaz mutlu bi ifade var hele kocam tam kamil olduşükürler olsun rabbime ...
165.92 değer acaba iyimi:26: ben ne zaman doktora gidim:26: günde kaç kere folik yutim :26: ay ne çok soru var aklımda anlatamam
canım benim 165 çok iyi 1 hafta sonra doktora git ama kesesini görürsün yavrunun yaaa canım müsait olunca söle arayacam seni ben dışarı çıktımda
şimdi kafamdaki en büyük soru işareti şu mehtabım 2 hafta civarı dedi lab.daki çocuk 2 haftalık gebelik idrar testinde silikte olsa çıkmaz daha fazla ise 2 haftalıktan demekki değer haftasına göre düşük
doğru bi tümevarımmı oldu bilmiyorum :18:
bu arada ne zaman istersen arayabilirsin canım benimmmmmmmmmmmm ya dün konuştuklarımıza bak bugün konuştuklarımıza bak Allahım ne büyüksün
bak tatlım benim benim kimyasalda adete gün var iken değer 22 çıtı o zaman bana doktor 2 haftalık dedi sen şim sıkıntı yapma folibol aldıysan günde 1 tane iç ardından süte başla sigarayı kes adetini tam 1 hafta geçe doktora keseciğini görsün ama ağır iş yapma bir yere uzanma en önemlisi adetin geçsin o gün geçerse tamam ama sakın ümitsizliğe kapılma olurma güzel arkdaşım benim a
sticer yapsana canım benim ki gibi
normal diyosun yani inşallah bir sorun yoktur inşallah iyidir iyi olacaktırsigara bugün 5 tane içtim ama artık hiç içmiycem folikplus aldım mehtabım bu akşam başladım içmeye süüüt olayı bozacak beni ben anamı bile 3 aydan az emmişim hiç sevmem hiç içmem nescafeye bile asla süt koydurtmam süt tozu koydurturum eğer süt ise hemen anlarım midem bulanır napcam bilmiyorum :18:
meğer dün ben ağlarken seninle konuşurken benimleymiş minnakım mehtapp inanamıyorum yaaa çok şaşkınım
rabbim çok büyük edacım hemde çok büyük.
bende sütten nefret ediyorum ve asla ağzıma beyaz peynir koymaz idim ama şimdi deli gibi yiyorum eşim o kadar çok şaşrıyor ki sen ve beyaz peynir yiyeceksin tatlım hele bir kalp atışlarını duy. ben kafeinsiz nescafe aldım koca bir kupa içiyom valla süperoluyo
lilypde diye bi yer var oraya girecen son adet traihini yazcan öle çıkar
kesinlikle içicem bende öğüre öğürede olsa içicem yeterki iyi olsun inşallah nasip olurda duyarım mehtabım bende o güzel melodiyi pıt pıt pıt pıt
duyacan tabiki canım ya rabbime emanet et sen onu sakın köütde düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?