Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ağla ya ben çok ağladım halada ağlıyom çok güzel bişey

dün amca olucakmışım diye gelmişti eşim yanıma şimdi ben meğer babada olucakmışım diyo etrafımda pervane hastanede iken çok şaşkın ve durgundu eve gelince itiraf etti meğer heyecandan ölüyomuş ama bana belli etmek istememiş sonuç negatif çıkarsa üzülmiyeyim diye ayy çok tatlı ya koca adam çocuk gibi

Canım ben laçıyom midem fena gene ya bizde dışardayız nargileye geldik burası ikinci evimiz gibi oldu ama ben içmiyom merak etme yavrunu öpüyom iyigeceler

benimkide öyleydi canım ben bir düşük yaşadım ya çok temkinliydik ama şimdi hele dün gece karnımı sevior yavrum ben çok hastayım yatacam sende sakın anneni üzme uyu olurmu dedi ay bayıldım o haline

Canım ben laçıyom midem fena gene ya bizde dışardayız nargileye geldik burası ikinci evimiz gibi oldu ama ben içmiyom merak etme yavrunu öpüyom iyigeceler

bigün beraber çıkalım hatta aybenle eşide gelir nerde bu yer bizide götüüüüüüüüürr
herşey için çok teşekkür ederim mehtap gerçekten çok yardımcı oldun bana her konuda
iyi geceler öpüyorummmmmmmmm

GÖTÜRMEZMİYİM SİZ YETERKİ GELİN YEŞİLKÖYDE CANIM BİR AKŞAM TOPANALIM.
CANIM BENİM BURDA BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLCAZ TABİ BEN ÇOK MUTLU OLDUM ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAINA ERDİRSİN AMA SEN GENEDE KESEYİ GÖRENE KADAR BAŞKA KİMSEYE DEME NAZARR

edoşşşş ne kadar sevndmmm anlatamammm ayy darısıı işallahhh aybenimle gülsümüme işallahh ve diğer isteyenlere versn rabbim

hu huuuuuuuuuuuuuuuu :80: günaydın kızlarrrr. nekadan güzel bir gün dimi. edoşumun hamile olduğunu düşünerek uyandım yaaa. oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hu huuuuuuuuuuuuuuuu :80: günaydın kızlarrrr. nekadan güzel bir gün dimi. edoşumun hamile olduğunu düşünerek uyandım yaaa. oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

işallahhhhh sende göbiişinde olarakk uynaırsınn canımm benimm yaaa...bende hiç yatamadım nedendir bilmiyorum ama sabaha kadar sancılandım..aşırı kasıklarımm ağrıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…