anamm baktımda şimdi hiç bişi anlamadım be mehtabım hayatta beceremem ben bunu
o zaman bana özelden şifreni yaz ve son adet tarihini bide içinden ne geçiyo kız mı erkek mi ben yapayım tickerini
gönderdim mehtabım haydi haydi haydi
anammm ne kadar güzel olmuş mehtabım ellerine sağlık ayy ben ağlıycam sanırım
ağla ya ben çok ağladım halada ağlıyom çok güzel bişey
dün amca olucakmışım diye gelmişti eşim yanıma şimdi ben meğer babada olucakmışım diyo etrafımda pervaneHastanede iken çok şaşkın ve durgundu eve gelince itiraf etti meğer heyecandan ölüyomuş ama bana belli etmek istememiş sonuç negatif çıkarsa üzülmiyeyim diye ayy çok tatlı ya koca adam çocuk gibi
Canım ben laçıyom midem fena gene ya bizde dışardayız nargileye geldik burası ikinci evimiz gibi oldu ama ben içmiyom merak etme yavrunu öpüyom iyigeceler
bigün beraber çıkalım hatta aybenle eşide gelir nerde bu yer bizide götüüüüüüüüürr
herşey için çok teşekkür ederim mehtap gerçekten çok yardımcı oldun bana her konuda
iyi geceler öpüyorummmmmmmmm
hu huuuuuuuuuuuuuuuu :80: günaydın kızlarrrr. nekadan güzel bir gün dimi. edoşumun hamile olduğunu düşünerek uyandım yaaa. oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
edoşşşş ne kadar sevndmmm anlatamammm ayy darısıı işallahhh aybenimle gülsümüme işallahh ve diğer isteyenlere versn rabbim
işallahhhhh sende göbiişinde olarakk uynaırsınn canımm benimm yaaa...bende hiç yatamadım nedendir bilmiyorum ama sabaha kadar sancılandım..aşırı kasıklarımm ağrıyoo
selammm ben daha yeni üyeyim.. 23 haftalık hamileyim ve kız bebek bekliyorumm..
inşallah canım.
neden okadar sancılandın ki? doktora gittiğinde söylemelisin.
selammm ben daha yeni üyeyim.. 23 haftalık hamileyim ve kız bebek bekliyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?