Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bu ovulasyon testleri bizden üç kişiye yaradı. inşallah banada faydası olur yaa
inşallah tutmuştur......2 hafta kadar uzun bir zaman var adet tarihime daha belli olmaz sanırım :18:

cümlemize işallahh..aynennn canımm benim bende mesela pembe rengini sevmezdmm kızımda seveceğim artık..isim düşündünüz mü?

olmazmı emin tarif edilmez bir duygudur. daha yaşamadık henüz.allahımın izniyle inşallah bende yaşarım o duyguyu

inşallah canım.. testten daha etkili birşey var ama unutmaa.. bu hormonlar beyinle doğrudan alakalı.. stres yapma, ister istemez oldu mu olacak mı stresi yaşarsın ama kafana takarsan olmaz.. rahat bırak kendini..eğer reglin düzenliyse 14. günde yumurtlama dönemin, 2 günde bir düzenli ilişki ve rahatlık .. bunları sağladığın an hamilesin..

ismi "sera cansın" olacak.. önce erkek dediler snra kız:) siz ne düşündünüz ismini? hareketlerini hissetmeye başladın mı?

ben "belinay " istiyorum ama bakalım daha tam kesn değill yok canım doktorum 3 haftaya kadar kesn hiddersn demişti ben hissediyorum ama dedim güldüü yok değildir dedi.

ben "belinay " istiyorum ama bakalım daha tam kesn değill yok canım doktorum 3 haftaya kadar kesn hiddersn demişti ben hissediyorum ama dedim güldüü yok değildir dedi.

ben 16cı haftada hissettim.. benim doktorum erkek hissettim dedim 20. haftada hissedersin dedi bana..hayır araştırdım o kişiden kişiye fark ediyormuş zayıf gebeler çabuk hissedermiş ki öyle de oldu.. 18.ci haftada daha belirgin tekmeler atmaya başladı .. ilk hissettiğimde su kabarcıkları gibiydi hareketleri.. suda balon patlıyormuş gibi:)

bende 16.haftaya gircem canım ama sol kasığım çok kötü ağrıyo 10 cm 120 gram olmuş bebişim bu hafta gitmiştik doktora..bakalım bizimm cadıı ne zaman oynayacak

işte o çok zor yaa.düşünmeden olmuyor hep kafamda takılı sürekli.gün yaklaştıkça dahada heyecan basıyor.bakalım artık inşallahhh
kızlar benim temzilik yapmam lazım artık. kocam gelene kadar da hazır olayım. dışarı çıkarız büyük ihtimal. öptüm hepiniziiii.ara ara gelirim belki.aşağıda olaciiiim

bende 16.haftaya gircem canım ama sol kasığım çok kötü ağrıyo 10 cm 120 gram olmuş bebişim bu hafta gitmiştik doktora..bakalım bizimm cadıı ne zaman oynayacak

oyy yerim ben onu .. haftaya hissedersin önce gaz ya da bağırsak hareketlerin sanarsın ama aslında o :) 21. haftada detaylı ultrasona da girebilirsin istersen 350 gramlık şey parmaklarını emiyor, gülücükler atıyor şok oldum :) bizim kız pek güleryüzlü

ayyy maşşallahhhh bizimkide eli burnundaydııı maşşalahh doktorum çok pis kızın olacak diyoo ama çokda haşin ve güzel olur işallah dedi allahımm bahtlarını güzel eylesn..2,3 hafta sonra gene gidicem doktora 3'lü test için çağırdı daha da büyümüş olur mu ki?minniğimm

çokk seniii takmaaa kafana o kadar rabbim hayırlısı versn dularım seninlee canımmm

her gittiğinde daha farklı gelecek .. daha da büyüyecek.. hayırlı evlat olsunlar dediğin gibi Allahım bahtlarını güzel eylesin.. bizim de 2 hafta sonra şeker yüklememiz yapılacak.. bakalım neler yasaklayacak doktor..

bakalmmm ayy hemen doğsun istiyorumm benn neler alıcam onaa eşim diyo ki artık kendini bıraktınn eee tabikii canımdaki can gelecekk işallahhh....pıtırcığımm...ilk anneliğin mi canım?

bakalmmm ayy hemen doğsun istiyorumm benn neler alıcam onaa eşim diyo ki artık kendini bıraktınn eee tabikii canımdaki can gelecekk işallahhh....pıtırcığımm...ilk anneliğin mi canım?

evet canım ilk anneliğim.. daha gebe kalmadan herşeyini ezberlemiştim..sürekli okuyorum bilinçli olmak için..kıyafetlerinden, bebek arabasına herşeyine özellikle dikkat ediyorum..kız bebeklerin kıyafet seçeneği süsü püsü çok ya ne görsem gözüme takılıyor:)

hiç deme gitsinn annem bile cinsiyeti belli oldu hemen almışşş vee kız çocukları sevdiriyor kendini annem şanslı annein ilki kız olur der hep:81::81:

hiç deme gitsinn annem bile cinsiyeti belli oldu hemen almışşş vee kız çocukları sevdiriyor kendini annem şanslı annein ilki kız olur der hep:81::81:

benimki de öyle dedi bide bizimki ilk hamile kaldığımda gitmiş almış bisürü şey beyaz almış hepsini.. kız olacağını öğrendi şimdi de süslü püslüleri alıyor:) onlar da illk kez anneanne olacak hakları tabii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…