Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

merhaba hanımlar bakıyorumda bir sürü bebişimiz doğmuş ben çok uzun zamandır giremedim bebeğimin cinsiyeti bile boş duruyo. benim bebişimde doğdo bir kızım oldu çok şükürr

merhaba hanımlar bakıyorumda bir sürü bebişimiz doğmuş ben çok uzun zamandır giremedim bebeğimin cinsiyeti bile boş duruyo. benim bebişimde doğdo bir kızım oldu çok şükürr

Hoşgeldin canım...Allah analı babalı büyütsün canım...Normal mi sezeryan mı oldu doğumun...

slm kızlar...

YSLZYTN tebrikler cnm hamileymişin çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.

Darısı listede kalan gülsüm,ravzanur ve gökkuşağı arkadaşımıza inşallah onlarda bi an önce hamiş kalırlar.

Bu arada bizim 40 ımızda çıktı teyzeleri oğluşumda çok iyi maşallah

edacım tebrık ederım canımmmmm masallahh Allah nazarlardan saklasın darısı dıger arkadasların basına ınsallah onlardanda guzel haberler alıcaz bu aydaaaa

:119: :119: :119: YSLZYTN canım çoook tebrik ederim...Sonunda meleğin geldi göbüşüne... :119: :119: :119:

edacım tebrık ederım canımmmmm masallahh Allah nazarlardan saklasın darısı dıger arkadasların basına ınsallah onlardanda guzel haberler alıcaz bu aydaaaa

amin inşallah dilekcim teşekkür ederim
cennet kokulum çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bi gebelik olur Allah isteyen herkese nasip etsin 41.kere maşallah oğlusuna Allah sizlere bağışlasın canımm
aydnkl çok teşekkür ederim canım inşallah hemen peşimden gelir aybenim gülsümüm

Son düzenleme:
kızlarrrr sabah 7.30 dan akşam 19.30 a kadar ayaktaydım fazla iş yapmadım saolsun arkadaşlarım hiç yormadılar beni ama sabahtan akşama kadar ayakta durmak çok yordu beni bide çok üşüdüm şimdide hapşurup tıksırıyorum :2: ya ben ne zaman hamile olduğumu anlıycam fiziksel olarak çok sabırsızlanıyorum bide bazen unutuyorum az önce bi arkadaşımın bebeğinin resmini görünce (maşallah ) içlendim yine sonra kendi kendime güldümmm benimde bebeğim geliyokiiiiiiiiiiii ne kaaa safım

yeşilim zeytinim merak etme yakında başlar bulantıların felan o zamanda yakınırsın ne zaman geçecek diye canım yaaa kız senin heycanına kurban şimdiden bölesinde kucağına alınca nasıl olursun bilmem hakkında hayırlısı olsub bidenemmm

iyi akşamlar kızlarr nassınız
kızlar benim günüm dündü ama bu saat oldu hala gelen yok ağrım avr geliyo gibi ama hayırlısı bakalım sözde bugün doktora gidecektim pazartesiye kaldı bakalım:94:

ŞEKERLER

ben bugün doktora gittim yavrumu gördüm kollarını oynattı bize nasıl hareket halindeydi ya..

sonra bende idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik verdi 12 saatde bir içecekmişim birde kansızlığın var dedi kan ilacı verdi sabah akşam surup değil sıvı birşey iğne ilacı gibi. bebiş çok iyi dedi maşallah çok sağlıkymış oynak birşeydi ya bi görseniz.....

gözün aydın canım paşan iyyimiş sanada çoookkk geçmiş olsun mehtabım

gülsümüm 2 senedir bunların hayalini kuruyorum hiç gıkımı çıkartıcağımı sanmıyorum olması gereken herşeyi yaşamaya razıyım yeterki herşey yolunda gitsin hepimizin hakkında hayırlısı olsun gülom bi test daha yapsana bende silik çizgiyi görmeden 1 gün önce yaptığımda kabak gibi tek çizgiydi biliyosun

maşallah yavruna teyzesi yesin o elleri kolları minnak şey ay ne güzel bi duygudur mehtabım onu izlemek yahu ben aklımı kaçırmassam iyi içimde aşkımızın meyvesinin olduğunu düşününce dizlerim titriyo
bu arada sanada çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyi olursun sanada yawrunada 410000 kere maşallah

hu huuuuuuuuuuuuuuuu :80: günaydın kızlarrrr. nekadan güzel bir gün dimi. edoşumun hamile olduğunu düşünerek uyandım yaaa. oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yahu ben seni sevmiyeyimde ne edeyim benim ballı lokmam bende gece sana ve gülsümüme bol bol dua ettim inşallah sizde peşimden geliceksiniz hem sen demiyomuydun şubatta listedeyim kesin diyee biz ne konuştuk beraber büyütcez göbükleri alışverişler yapcazzz bence çift çizgiyi gördüğün günün sabahı yapılan atış 12 den vurdu ben sana diyim

:79: :79: :79: :79:

Ne güzel canım işte arkadaşların yormamış seni...İnşallah hep böyle gider...2-3 güne kalmaz hamile olduğunu hissedersin canım merak etme...

iyi akşamlar kızlarr nassınız
kızlar benim günüm dündü ama bu saat oldu hala gelen yok ağrım avr geliyo gibi ama hayırlısı bakalım sözde bugün doktora gidecektim pazartesiye kaldı bakalım:94:

Ayyy hadi inşallah YSLZYTN ayağını iyi sürümüştür...Sen ve GÖKKUŞAĞI arkadan gelir kadro tamamlanır...

Maşallah canım...Buarada çok geçmiş olsun...Bu enfeksiyon kadar berbat bişey yok...Dr. neler yapacağını hayriyetten söylemiştir canım ama şunuda söyleyeyim...Ilık suyla taharatlan birde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…