merhaba hanımlar bakıyorumda bir sürü bebişimiz doğmuş ben çok uzun zamandır giremedim bebeğimin cinsiyeti bile boş duruyo. benim bebişimde doğdo bir kızım oldu çok şükürr
Hoşgeldin canım...Allah analı babalı büyütsün canım...Normal mi sezeryan mı oldu doğumun...
:119: :119: :119: YSLZYTN canım çoook tebrik ederim...Sonunda meleğin geldi göbüşüne... :119: :119: :119:
slm kızlar...
YSLZYTN tebrikler cnm hamileymişin çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.
Darısı listede kalan gülsüm,ravzanur ve gökkuşağı arkadaşımıza inşallah onlarda bi an önce hamiş kalırlar.
Bu arada bizim 40 ımızda çıktı teyzeleri oğluşumda çok iyi maşallah
edacım tebrık ederım canımmmmm masallahh Allah nazarlardan saklasın darısı dıger arkadasların basına ınsallah onlardanda guzel haberler alıcaz bu aydaaaa
kızlarrrr sabah 7.30 dan akşam 19.30 a kadar ayaktaydım fazla iş yapmadım saolsun arkadaşlarım hiç yormadılar beni ama sabahtan akşama kadar ayakta durmak çok yordu beni bide çok üşüdüm şimdide hapşurup tıksırıyorum :2: ya ben ne zaman hamile olduğumu anlıycam fiziksel olarak çok sabırsızlanıyorumbide bazen unutuyorum az önce bi arkadaşımın bebeğinin resmini görünce (maşallah ) içlendim yine sonra kendi kendime güldümmm benimde bebeğim geliyokiiiiiiiiiiii ne kaaa safım
ŞEKERLER
ben bugün doktora gittim yavrumu gördüm kollarını oynattı bize nasıl hareket halindeydi ya..
sonra bende idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik verdi 12 saatde bir içecekmişim birde kansızlığın var dedi kan ilacı verdi sabah akşam surup değil sıvı birşey iğne ilacı gibi. bebiş çok iyi dedi maşallah çok sağlıkymış oynak birşeydi ya bi görseniz.....
yeşilim zeytinim merak etme yakında başlar bulantıların felan o zamanda yakınırsın ne zaman geçecek diye canım yaaa kız senin heycanına kurban şimdiden bölesinde kucağına alınca nasıl olursun bilmem hakkında hayırlısı olsub bidenemmm
ŞEKERLER
ben bugün doktora gittim yavrumu gördüm kollarını oynattı bize nasıl hareket halindeydi ya..
sonra bende idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik verdi 12 saatde bir içecekmişim birde kansızlığın var dedi kan ilacı verdi sabah akşam surup değil sıvı birşey iğne ilacı gibi. bebiş çok iyi dedi maşallah çok sağlıkymış oynak birşeydi ya bi görseniz.....
azize doğurmadı dmi rüyamda bebk şekerlerinden veriodu bana:)
hu huuuuuuuuuuuuuuuu :80: günaydın kızlarrrr. nekadan güzel bir gün dimi. edoşumun hamile olduğunu düşünerek uyandım yaaa. oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlarrrr sabah 7.30 dan akşam 19.30 a kadar ayaktaydım fazla iş yapmadım saolsun arkadaşlarım hiç yormadılar beni ama sabahtan akşama kadar ayakta durmak çok yordu beni bide çok üşüdüm şimdide hapşurup tıksırıyorum :2: ya ben ne zaman hamile olduğumu anlıycam fiziksel olarak çok sabırsızlanıyorumbide bazen unutuyorum az önce bi arkadaşımın bebeğinin resmini görünce (maşallah ) içlendim yine sonra kendi kendime güldümmm benimde bebeğim geliyokiiiiiiiiiiii ne kaaa safım
iyi akşamlar kızlarr nassınız
kızlar benim günüm dündü ama bu saat oldu hala gelen yok ağrım avr geliyo gibi ama hayırlısı bakalım sözde bugün doktora gidecektim pazartesiye kaldı bakalım:94:
ŞEKERLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?