Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

yaptım canım sabah ilk idrarla ama negatif geçen ayki çekindiğim filmden dolayı gecikti heralde bakalım olmadı doktora gideceğim hayırlısı ama çookk rahatsızım ağrı halsizlik bulantı olamadığım için zordayım olsam rahatlayacağım

iyi pazarlar kızlar :79:

son 5 günüm kaldıııııı :18:

azızeeeeeee hadı bakalım hayırlısı saglıcakla al bebısını kucagınaaaa.. benımde son 2 gunum kaldııı nasıll panikledim nasıl heyecanlıyımmm tahmın edıyrsundur.. ılk bebegım ınsallahh hersey yolunda gıderrr

Çok seviindimm Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin cnm benım dıkkat et kendıne yorma kendınııı öpüyorum çokkk

olsun gülsümüm bu ay olmadı bir dahaki ay olur üzülme sen benimde günüm bugün ama herhangi bir rahatsızlığım yok meğer ne kadar hazırmışım bu duruma

Çok seviindimm Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin cnm benım dıkkat et kendıne yorma kendınııı öpüyorum çokkk

çok tşekküür ederim aytul çok mutluyum inşallah mutluluğum gölgelenmez herşey güzel olur bende seni ve dünya güzeli kzını öpüyorum ohh misss

hım tanıdın yani aklımada gelmedi belki tanımaz diye neyse nasıl gidioo artık son günler heyecan varmıı

son günlerim artık çok şükür bu zamana kadar güzel geçti inşallah doğumumda güzel geçer Allahımın izninle...hemde nasıl heycan anlatamam

sağol canmm...sende inşallah peş peşe doğurcaz seninkini erkenmi alıyolar?
benim 38.haftam bitmiş 39.haftanın içinde alıcak dr.

canım benim tatlım kaymağım bende seni sevmemmiii senin o minnak fasulyeni yememmiii
şubat için kesin konuşmuştum ama bilmiyorum yaa.umutlandırmak istemiyorum şimdi kendimi. evet öyle konuşmuştuk. hatta umuta geçen gün dedimki aşkım bizim eda varya dedim hemen arkasından hamilemi dedi evettttttttt dedim. çok tebrik etti canım kamille seni. ve dedim ki ona bizim hayalimiz beraber hamiş kalmak beraber izine çıkmak ve beraber alışveriş yapmaktı dedim. inşallah bende de güzel haber gelirse hayalimizi gerçekleştirmiş oluruz canım.
bu arada bugün ablama gittim yeni doğmuş kız bebeğini gördüm. canım yeğenim.ismini masal koymuşlar. çok güzel.neyse orda eniştemin teyzesi vardı ablam kahve iç teyzem çok güzel fal bakar dedi. falıma baktı. hakkımda çok şey bildi diyebilirim. işimle ilgili değişikliği ablama bile söylememiştim ama o bildi. isimlerinde harfleri söyleyerek çok şey anlattı. bebekle ilgilide daha zamanı olduğunu ramazan gibi olacağını söyledi. yawwww ama çok uzun zaman. acaba diyorum ramazanda doğurmuş olamazmıyım. neyse inanmamak lazım fallara ve ona göre düşünmemek lazım diycem ama etkilendim işte ve olumsuzluğa kapıldım ister istemez. deliiiiiiiiiiiii diyceksiniz bana inanma diyeceksiniz bunlara biliyorum. inanmak istemiyorummmmmm amaaaaaa etkilendim işte.

neyseeeeeeeeee mehtapım bebeğini görmüşsün canım maşallah çok sağlıklıymış ne kadar güzell canım allah nazarlardan saklasın.
gülsümümmmm moralini yüksek tut canım benim allah büyük neden olmasın birtanemmmm.

nazommmm gelmiş nasılsın güzel anne mustafa efendi nasıllar
nazom gııııı hsg adet gecikmesi yaparmı:26:

Nazom bana antibiyotik verdilerrrr AKSEF 500

GÜNAYDIN MİLLET....hayırlı haftalar herkese..yine yoğun bir pazartsi sabahında daha sizlerle birlikteyiz..

mehtoşum mutlaka kullan ilacını,hiçbir zararı yok.yararı var.ben 1000mglığını kullanmıştım hatırlarsan.dediğim gibi bol bol su iç.kuşburnu çayıda çok faydalı ama günde 1 fincanı geçmemek şartıyla.

hsg adet geçikmesi yapmaz..test yapmışsın ama nolur nolmaz.bekle bakalım..eğer bebiş yoksa bu ay fazla koşuşturdun,stres yaptın ya o da hormonlarını oynatmış olabilir.peki memişlerde falan bişey var mı,ya da farklı bir durum?

ay bu kız bunu dün yazmış..demek ki yarın doğuracak..Allah kolay doğumlar nasip etsin arkadaşımıza,hayırlısıyla alsın bebişini kucağına..
cumarteside sıra azizede..

bende strese bağladım nazom geçenlerdede demiştimya sana hani kaynanamlarla sorun var diye okdar takmışımki kafaya cuma günü hafif depresyon atlattımama çok kötüydüm ondan oldu heralde farklı bi durum yok nazom memişler her zamanki gibi ama yeni ağrım başladı yoğun galiba bugün olacağım
nazom eğer kist dağılmadıysa yine tedavi olurmu annem gelecekde eğer tedavi olursa yoksa diğer ay gelecek

ben baya endişeleniyorum aslında gülsümcüm..doktorum normal desede bu bendeki kasılmalar yani yalancı sancılar bana pek sık olmaya başladı.kızımda hiç olmamıştı.daha 2,5 ayım var hem bu kadar erken kasılma sancısı mı olur?böyle giderse ben erkenden doğururum gibi geliyo..

inş.bişey olmaz nazom aklına öle getirme güven doktoruna bişey yok diyosa yoktur Rabbim hakkında hayırlar versin inş.herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…