canmm bende diyom bu kim tanımıyom...senmişsindaha doğurmadım canmm...
kısmetse 26 şubatta
gülsümüm 2 senedir bunların hayalini kuruyorum hiç gıkımı çıkartıcağımı sanmıyorum olması gereken herşeyi yaşamaya razıyım yeterki herşey yolunda gitsinhepimizin hakkında hayırlısı olsun gülom bi test daha yapsana bende silik çizgiyi görmeden 1 gün önce yaptığımda kabak gibi tek çizgiydi biliyosun
iyi pazarlar kızlar :79:
son 5 günüm kaldıııııı:18:
iyiiii akşamlarrrrrrrrrr kızlar ne kladar güzel şeyler yazılmış herkeşlere çook teşekkür ederim tebrikleri ve duaları için çok şaşkınım çok heyecanlıyım hala inanamıyorum 2 hafta ya mip minnakkkkk
gülsümüm aybenim ikinizede her gece dua edicem ve eminim hemen peşimden sizin haberinizi alıcaz hepinizi çokk sewviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
yaptım canım sabah ilk idrarla ama negatif geçen ayki çekindiğim filmden dolayı gecikti heralde bakalım olmadı doktora gideceğim hayırlısı ama çookk rahatsızım ağrı halsizlik bulantı olamadığım için zordayım olsam rahatlayacağım
Çok seviindimmAllah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin cnm benım dıkkat et kendıne yorma kendınııı öpüyorum çokkk
hım tanıdın yani aklımada gelmedi belki tanımaz diye neyse nasıl gidioo artık son günler heyecan varmıı
azızeeeeeee hadı bakalım hayırlısı saglıcakla al bebısını kucagınaaaa.. benımde son 2 gunum kaldııı nasıll panikledim nasıl heyecanlıyımmm tahmın edıyrsundur.. ılk bebegım ınsallahh hersey yolunda gıderrr
yahu ben seni sevmiyeyimde ne edeyim benim ballı lokmambende gece sana ve gülsümüme bol bol dua ettim inşallah sizde peşimden geliceksiniz hem sen demiyomuydun şubatta listedeyim kesin diyee biz ne konuştuk beraber büyütcez göbükleri alışverişler yapcazzz bence çift çizgiyi gördüğün günün sabahı yapılan atış 12 den vurdu ben sana diyim
Nazom bana antibiyotik verdilerrrr AKSEF 500
nazommmm gelmiş nasılsın güzel anne mustafa efendi nasıllar
nazom gııııı hsg adet gecikmesi yaparmı:26:
azızeeeeeee hadı bakalım hayırlısı saglıcakla al bebısını kucagınaaaa.. benımde son 2 gunum kaldııı nasıll panikledim nasıl heyecanlıyımmm tahmın edıyrsundur.. ılk bebegım ınsallahh hersey yolunda gıderrr
hsg adet geçikmesi yapmaz..test yapmışsın ama nolur nolmaz.bekle bakalım..eğer bebiş yoksa bu ay fazla koşuşturdun,stres yaptın ya o da hormonlarını oynatmış olabilir.peki memişlerde falan bişey var mı,ya da farklı bir durum?
nazommmm gelmiş nasılsın güzel anne mustafa efendi nasıllar
nazom gııııı hsg adet gecikmesi yaparmı:26:
ben baya endişeleniyorum aslında gülsümcüm..doktorum normal desede bu bendeki kasılmalar yani yalancı sancılar bana pek sık olmaya başladı.kızımda hiç olmamıştı.daha 2,5 ayım var hem bu kadar erken kasılma sancısı mı olur?böyle giderse ben erkenden doğururum gibi geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?