bende strese bağladım nazom geçenlerdede demiştimya sana hani kaynanamlarla sorun var diye okdar takmışımki kafaya cuma günü hafif depresyon atlattımama çok kötüydüm ondan oldu heralde farklı bi durum yok nazom memişler her zamanki gibi ama yeni ağrım başladı yoğun galiba bugün olacağım
nazom eğer kist dağılmadıysa yine tedavi olurmu annem gelecekde eğer tedavi olursa yoksa diğer ay gelecek
GÜNAYDIN KIZLARRR
nazom ben anlamam ama doktor birşeyin yok diyorsa sıkıntı yoktur. Mustafayı kocaman adam yaptın içerdi yedin löp löp hamurları tatlıları e adamda gelişimini tamaladı sanıyor.
Gülsümüm bence biraz huzur bulsan bebişde gelecek bu sıralar çok gerildin sen
GÜNAYDIN KIZLARRR
nazom ben anlamam ama doktor birşeyin yok diyorsa sıkıntı yoktur. Mustafayı kocaman adam yaptın içerdi yedin löp löp hamurları tatlıları e adamda gelişimini tamaladı sanıyor.
Gülsümüm bence biraz huzur bulsan bebişde gelecek bu sıralar çok gerildin sen
kist dağılmadıysa ilaca devam ettirir ama dağılmıştır muhtemelen..dediğin gibi stresten geçikmiştir,eli kulağında bugün yarın gelir.ama dikkat et streste kist yapıyo ve kistin erimesine engel oluyo,o yüzden hiç bi şeyi takma kafana lütfen.birde soğan suyu iç be güzelim kistlerin temizlenmesinde baya faydalı.
kist için ilaç kullanmadım buay nazommm önceki gittiğim doktor vermişti bu doktor kullanma o ilacı zaten kist engel değil korunma demişti belki adet kanamasıyla akar demişlerdi inş.giderde tedavi biraydaha ertelenmez.soğan suyu kullanamıyorum nazomm bee inş.becere bilirsem buay kafamı rahat bırakacağım
Allahta seni güldürsün..ya da çocuk baklava börek servisi bitti tabi içerde..tad tuz kalmadı o yüzden dışarımı çıkmak istiyo acep?ya ben her kasılma olduğunda 9 doğuruyorum..bu benim doktor o kadar genişşşş kiii...normalll...doğalll...olur böle....deli ediyo beni...neyse ya hayber beyler nasıllar..
ya bu doktorlar beni öldürecek...kist engl olmazmı hiç gebeliğe..kistin varkende hamile kalan var ama milyonda bir..üzgünüm ama kistin erimemiş gülsümcüm,adetinde o yüzden geçikmiş,dua edelimde adet ol ve adetle birlikte kistte atılsın..ilaçsız daha doğrusu doğum kontrol hapı olmadan geçmez bu meret..keşke seni ben tedavi etsem..2 ayda gebe bıraktırırdım..ayrıca kaplıca çok iyi fikir..buhar tıkanıklıklara,iltihaplara çok faydalı..yarında olmazsan doktora git,söktürü versin adet gör..
Günaydınnn Herkeseee
offfffff nazom kist duruyosa tedavi yinemi yok inş.adet olurumda onla beraber akar dua edin bana nolurrrr
evet nazom kaplıca iyi fikir ama işte eşim izin alamıyo
o zaman dua edelim adet olman için tatlım ya
hadi inşallah canım ya
aynen ama onu üzecek bişey yapmadık kii canım bu arada senn adına da çok sevindmm canımm bebişini görmüşsün her gitmende daha büyüyecek daha şaşırtıyor..allahımm sağlıklı eylesn bebişleriimizi.günaydın şekerimmmm
mevsim inat etti galiba gelmiyor :)
günaydııııııııııııııınnnnnnnnn
sorma ya burada olmak harika birşey. kızçen ne yapıyor?
aynen ama onu üzecek bişey yapmadık kii canım bu arada senn adına da çok sevindmm canımm bebişini görmüşsün her gitmende daha büyüyecek daha şaşırtıyor..allahımm sağlıklı eylesn bebişleriimizi.
günaydınn gülsümümm sen nasılsın geçmişi biraz okudum ama kendine çok sorun etme nolur üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?