Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

GÜNAYDIN KIZLARRR

nazom ben anlamam ama doktor birşeyin yok diyorsa sıkıntı yoktur. Mustafayı kocaman adam yaptın içerdi yedin löp löp hamurları tatlıları e adamda gelişimini tamaladı sanıyor.

Gülsümüm bence biraz huzur bulsan bebişde gelecek bu sıralar çok gerildin sen

kist dağılmadıysa ilaca devam ettirir ama dağılmıştır muhtemelen..dediğin gibi stresten geçikmiştir,eli kulağında bugün yarın gelir.ama dikkat et streste kist yapıyo ve kistin erimesine engel oluyo,o yüzden hiç bi şeyi takma kafana lütfen.birde soğan suyu iç be güzelim kistlerin temizlenmesinde baya faydalı.

evet mehtabım hiç sorma kafamı bi türlü rahatlatamıyorum dün eşime bikaçgün izin al kaplıcaya felan gidelim hem sıcak iyi gelir hemde kafa dağıtalım dedim ama buara izin almam işler çok yoğun dedi hiç bişey takmayacağım diyorum ama olmuyo Rabbim yardım etsin hayırlısını versin inş.

Allahta seni güldürsün..ya da çocuk baklava börek servisi bitti tabi içerde..tad tuz kalmadı o yüzden dışarımı çıkmak istiyo acep?ya ben her kasılma olduğunda 9 doğuruyorum..bu benim doktor o kadar genişşşş kiii...normalll...doğalll...olur böle....deli ediyo beni...neyse ya hayber beyler nasıllar..

kist için ilaç kullanmadım buay nazommm önceki gittiğim doktor vermişti bu doktor kullanma o ilacı zaten kist engel değil korunma demişti belki adet kanamasıyla akar demişlerdi inş.giderde tedavi biraydaha ertelenmez.soğan suyu kullanamıyorum nazomm bee inş.becere bilirsem buay kafamı rahat bırakacağım

ya bu doktorlar beni öldürecek...kist engl olmazmı hiç gebeliğe..kistin varkende hamile kalan var ama milyonda bir..üzgünüm ama kistin erimemiş gülsümcüm,adetinde o yüzden geçikmiş,dua edelimde adet ol ve adetle birlikte kistte atılsın..ilaçsız daha doğrusu doğum kontrol hapı olmadan geçmez bu meret..keşke seni ben tedavi etsem..2 ayda gebe bıraktırırdım..ayrıca kaplıca çok iyi fikir..buhar tıkanıklıklara,iltihaplara çok faydalı..yarında olmazsan doktora git,söktürü versin adet gör..

Şekerim cumartesi gittik doktor amcasına antibiyotik ve günde 3 defa aç karnına içilip yanında 2 saat kadar süt ve süt ürünleri ayrıca çayda içelmeyecek birşey verdi şurup değil hap depil sıvı bişi kansızlıkla ilgili.

sonra ben testleri doktora verdim hemen gidip sedyeye baktım doktorma amca bişeyler anlatıyordu kansızlığın var idrar yolu enfeksiyonun var diye ama ben o arada göbeğimi açmıştım bebeği göreyim diye neyse gördük YAVRUM içerde parti yapıyormuş eller kollar havada babası dedi anam biraz daha geciksek partiyi kaçırıyormuşuz diye. doktor haftasıyla o kadar uyumlu ki dedi çok sağlıklı herşey harika takılıyor genç. İsmini HAYBER vermeyeceğiz canım çünkü ibranice Kale demekmiş arapçada bir anlamı yok yani sadece hayber kalesi olarak geçiyormuş. Rüzgar kesinde 2. isim ne olacak bilmiyom

offfffff nazom kist duruyosa tedavi yinemi yok inş.adet olurumda onla beraber akar dua edin bana nolurrrr
evet nazom kaplıca iyi fikir ama işte eşim izin alamıyo

günaydın şekerimmmm

mevsim inat etti galiba gelmiyor :)
aynen ama onu üzecek bişey yapmadık kii canım bu arada senn adına da çok sevindmm canımm bebişini görmüşsün her gitmende daha büyüyecek daha şaşırtıyor..allahımm sağlıklı eylesn bebişleriimizi.
günaydııııııııııııııınnnnnnnnn

günaydınn gülsümümm sen nasılsın geçmişi biraz okudum ama kendine çok sorun etme nolur üzme

iyiyim canım adet olmayı bekliyorum hayırşısı bakalım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…