mehtabım galiba oluyorum hafif lekelnme olmuş kist için dua et inş.akar ya inş.
iyiyim canım adet olmayı bekliyorum hayırşısı bakalım sen nasılsın
ilahi nazom benim yok içmem ağrı kesici inş.inş.nAzom ya akar giderde bende rahatlarım bugün olursam zaten yarın giderim doktora inş.akmış olur test yapacak hormon felan heralde yumurtlamanda sorun var demişti bakaım umarım bişey çıkmaz tedaviye başlarız bebiş gelirhadi inşaallah..devamı gelsin..sakın ağrı kesici falan yutma..sıcak bitki çayları iç gülsümcüm...sökülüp gitsin eşşoğlu eşek kist..
hayırlısı canımbenim ya takma pek kafana..bende nasıl olduğumu bilmiyorumm bi sıkıntı var içimde hayırdır işallah
ne yapsın teyzesi zorla kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum 1saattir yemek ye demek kızıma ceza gibi işkence gibi geliyo
al benden de o kdar..benim kızda kocaman oldu ama hala yemek saatleri işkence gibi..elalem bulup yiyemiyo,biz ne alacağımızı,yedireceğimizi şaşırıyoruz ama nafile..içi almıyo resmen çocuğun..halbuki bebekken ne kaa obezdi..sürekli açtı..2 yaşından sonra mız mız oldu yemiyor anacım..ben hep söylerim düşmanına beddua edeceksen iştahsız çocuğu olsun diye dua ediceksin..inşaallah 2.ler iştahlı gelir gülsümcüm..
ilahi nazom benim yok içmem ağrı kesici inş.inş.nAzom ya akar giderde bende rahatlarım bugün olursam zaten yarın giderim doktora inş.akmış olur test yapacak hormon felan heralde yumurtlamanda sorun var demişti bakaım umarım bişey çıkmaz tedaviye başlarız bebiş gelir
nedenki canım yaaa hayra yor dua oku sure oku bildiklerini rahatlarsın güzelim inş.
aşapı baktımda izyeretçilere üç hamis arasında kalmışım
bnde bilmiyorumm ki eşimlede limoniyiz belkide ondandırr
Cumartesi günü lcw den hamile pantalonu aldım iki tane anam ben tayt giyorum rahatım diyordum ama ne rahatlığı o bile sıkıyormuşta haberim yokmuş aldım pantolanları hafta sonu giydim rahat rahat
Bu gün bitsede eve gitsek ya ben çok keyifsizim ya bacaklarım ağrıyor uykum var ve sinirli gibiyim
Cumartesi günü lcw den hamile pantalonu aldım iki tane anam ben tayt giyorum rahatım diyordum ama ne rahatlığı o bile sıkıyormuşta haberim yokmuş aldım pantolanları hafta sonu giydim rahat rahat
ahhh canım sıkma canını arada olur bebişin için dikkat etbnde bilmiyorumm ki eşimlede limoniyiz belkide ondandırr
o kadar çok takıyosun ki kafana...sırf bu yüzden aksilikler çıkıyo gülsümüm..Allaha çok şükür ki annesin..yaşın dersen daha çok genç..35-40 yaşına gelip senelerce uğraşıp hiç anne olamayanlar,o doktor senin,bu hoca benim dolaşanlar,tüp bebek merkezlerinde sıra bekleyenler,hiç bir zaman anne olamayacaksın denen kadınlar ne yapsın Gülsümcüm...sen çokk daha şanslısın ve ben inanıyorum ki en kısa zamanda gelicek zaten bebişin...
yaa cnım bende baktım ama hangisinden aldın sen ben hala eski pantalonlarımı giyiyorum annem kızdı dün ama bebeişe zararı olur mu
güle güle giy cicilerini..hatta bir beden büyük alsaydın pantolonları ileriki aylardada rahat rahat giyebilirsin..
herkeste bi gerginlik,bi keyifsizlik..pazartesi sendromuna bağlıyorum..bendede var..ama benim gerginliğim genelde cebimde para kalmayınca ve ödenecek faturalar olduğunda baş gösterir..şu an ki gibi..bu ay bebiş hazırlıkları için açıldık baya..
Bana göre günaydın sizlere göre tünaydın hatunlar...Nasılsınız...
günaydın canım...
amannnn...nasıl olcaz işte karı milleti..vır vırımız..dır dırımız..kaprisimiz bitmiyo..kız dilek sana bişey soracam..benim bu kasılmalar gün içinde baya çok oluyo..doktorum normal diyo.(ona kalsa herşey normal)ama ben korkmaya başladım..her an doğuruverecekmişim gibi oluyo..sende de oluyo mu?
Hamile hamile neden üzdüki seni tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?