Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ya benim kızda hiç olmamıştı...suyum patlayıp hastaneye gideceğim zaman başlamıştı sadece..gerçi doktorlar saatte 4 ten fazla olursa tehlikeli diyo ama yinede erken gibi geliyo..biraz fazla yürümez,biraz iş yapsam hemen kasılıyorum..bebiş içeride top gibi toparlanıyo..inşaallah zamanından önce gelmezler..eee kızlar tek tek doğuruyo..artık sıra sana ve bana gelmeye başlıyo dilekcim..hazırlıklar ne durumda..

hep sorun canım hiç bitmiyoo hççç:

aaaa...seda ..kızıyorum ama...ne bu karamsarlık..hormonlarınız gebelikten dolayı bazen böle saçmalar..aldırmayın siz..kocalarınızlada iyi geçinin..fazla kapris yapmayın,azcık naza çekin yeterli..kesin sen bişeylere hatta bi kaç şeye birden takmışsın bugün,gerginliğin o yüzden...salla gitsin bacım....

kocam sağolsun işleri hep var hep var bana zamnı yok tek de gidemiyorum iş çıkışı karanlık oluyor hava annemde rahatsz kaynanaya da asla demem

açıkcası ben birisi ile alışveriş yapmayı pek sevmem kocam bile olsa ama hamileliğimden dolayı birlikte aldık sende çok hafta sonu al canım ben 10 haftada patladım kıfetlerimin içinde seni düşünemiyorum.

nazo valla haklısın ben geçen çarşamba muhteşem yüzyılı izlerken ağladım hemde hıçkıra hıçkıra

kocam sağolsun işleri hep var hep var bana zamnı yok tek de gidemiyorum iş çıkışı karanlık oluyor hava annemde rahatsz kaynanaya da asla demem

bunumu kafana takıyosun..pazarları git..alışveriş merkezlerindeki LCWlere..biliyomusun 7.ayıma giriyom..o kadar doktora gittim..kocam bir kere bile benimle doktora gelmedi..sadece bi yatağını alırken beraberdik o kadar..ama ben ona hiç gönül koymadım..sonuçta erkek onlar..akılları o kadar çalışabiliyo..o kadar inceler sadece..sende takma,kendi başına yapmaya çalış bişeyleri,hiçç kimseden medet ummadan..bak görüceksin hem daha zevkli,hemde seni daha mutlu edicek..

Hazırlıklar beşik Marttın ilk haftası gelecek...Kıyafetleri geçende anneme götürdüm akşam yıkadı hepsini...Asarkende söyleniyor minicik minicik şeyler as as bitmiyor diyor...Valizimi hazırlayacağım...Neler konacağını belirledim ama yıkanmadan koymak istemedim...

Kızlar Carrefoursa Marketlerde Molfix kaç kilo olursa olsun 17.90 ytl düşt fiyatı...1 hafta daha gider sanırım indirim...Katolog tarihi nezaman bitiyor bilmiyorumda...Prima 25 ytl oda kaç kilo olursa olsun ama Molfix uygun haberiniz olsun...Alın koyun kenara...

SEDAHAYRİ27 kız boşver kocayı...Hele biz artık durduk yere her akşam tartışıyoruz...Ben zaten gerginim o benden gergin sanki benle yarış yapıyor...Yalnız basacak birgün çığlığı neye uğradığını şaşıracak...Yalnız çıkmana izin veriyorsa çık gez dolaş...Benimki izin vermiyor...Ya annem alıyor ya kardeşim anca öyle...

Son düzenleme:

ben prima kullanıcam canım..2 paket aldım bile..değiştirmek pişik yapıyo..o yüzden hangisiyle başlarsan onunla devam ediceksin..biraz pahalı ama en iyisi o..

ben prima kullanıcam canım..2 paket aldım bile..değiştirmek pişik yapıyo..o yüzden hangisiyle başlarsan onunla devam ediceksin..biraz pahalı ama en iyisi o..

Bizde 1 paket Molfix 1 paket Prima aldık...Akşam meraktan kardeşim Molfix açtı minnacık yaaa...

nazom ne bilim ama bi insan bu kadar umursamaz olabilir..adamın beni düşündüğü yok o erkek istiyordu kızda oladuktan sonra ne bilim dün bile çalıştı sabahtan akşama kadar pinekledim evde ya
ya canım oturuyorum akşama kadar masa başında patlıyorum akşam eve gidip eşofman giyince öyle rahatlıyorum ki

sende haklısınn nazomm doktora geliyor oda merakından alışveriş yapamıyoruz öyle bi özürlü oda birlikte ne zaman alışveriş yapsak kavga ediyoruz..ha ben tek alınca da gösteriyorum hı güzelmiş deyip geçiştiriyor..

yok canım bişey dmez tek gitmeme ama erkek ya annemle git diyo gidim deyince maksat yanımda olmasıymış..

Bizde 1 paket Molfix 1 paket Prima aldık...Akşam meraktan kardeşim Molfix açtı minnacık yaaa...

hiç boşuna karışık alma canım..tek çeşit al..ben hem ilkinden biliyorum,hemde burda çocuk doktorundan biliyorum..bez değişikliği hatta ıslak mendil değişikliği bile bebekte hemen dermatit yapıyo..o yüzden boşa para verme ya molfixten,ya primadan ya can bebeden hangisinden istersen başla ama başladığınla devam et..

slm kızlar herkeze hayırlı hafta olsun
benim için çok heycanlı son hafta olcak kızım son 5gün daha göbüşümde
oğlumda habire resimlerimi çekiyo video ya çekiyo hatıra kalsın diye çok seviyo böle koca göbekli halimi kısmetse çarşamba dr.gidicez son kez...

Benim eşimde öyle alışverişe pek karışmıyo hatta ona kalsa son ayda hepsini bir kerede alacaktık ama ben hevesliyim diye 6. aydan itibaren herhafta çıkar kendi zevkime göre bol para harcayarak yaparım alışverişi, sonra gelir gösteririm oda hı güzel falan der okadar ,ama biliyorum yapısı öyle erkeler bizler kadar duygularını belli edemiyo, aslında bikaç kere birlikte çıktık onun beğendiklerini pek beğenmedim ama kırılmasın diye aldım o yüzden erkekleri boş vermek lazım ama dr kontrolleri başka her kontrolde eşim yanımda olsun isterim oda sağolsun seve seve isteye isteye gelir

Benim eşimde öyle alışverişe pek karışmıyo hatta ona kalsa son ayda hepsini bir kerede alacaktık ama ben hevesliyim diye 6. aydan itibaren herhafta çıkar kendi zevkime göre bol para harcayarak yaparım alışverişi, sonra gelir gösteririm oda hı güzel falan der okadar ,ama biliyorum yapısı öyle erkeler bizler kadar duygularını belli edemiyo, aslında bikaç kere birlikte çıktık onun beğendiklerini pek beğenmedim ama kırılmasın diye aldım o yüzden erkekleri boş vermek lazım ama dr kontrolleri başka her kontrolde eşim yanımda olsun isterim oda sağolsun seve seve isteye isteye gelir

amann canım ne bilim yeni evliyim belkide ondandır ama öyle olmayan erkekler de varr eşimde nişanlıyken çok hassasdı ama evlendikten bi kaç ay sonra dönüşme uğradı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…