Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Kızlar annelik akademisi diye bi site var gçeenlerde biri demişti...neyse kayıt yaptım ben bebeğim adlı olanı aldım geçen hafta sipariş vermiştim az önce gldi gebeliği isteddim bide 5 tl kargo parası virdimm sadecee

slm kızlar benim kırmızılar hala teşrif etmediler az leke oldu okadar ağrımd kalmadı offfff acaba kist felanmı büyüdü Allahım inş.kötü bişey yoktur neyse yarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecek hem adet olmadığım hemde tedavi için dualarınıza ihtiyacım var

inşallah kötü bişiy yoktur gülsümcüm.herşeyin bi çaresi var gülüm üzülme.dualarımız senle

aybencim nörüyon aşağıda hopppppppppla yukarı gel birazdan çıkacağım zati

edoşummmmmmmmmm taze gebem çıtır anneeee hoşgeldin.
nasılsın?
nasıl gidiyor hamişlik? varmı değişiklik?

yeşilim zeytinim duple canlı arkadaşım nerelerdesin taze gebem nasılsın

edoşummmmmmmmmm taze gebem çıtır anneeee hoşgeldin.
nasılsın?
nasıl gidiyor hamişlik? varmı değişiklik?

aybenimmmmmmmm hoşgördük iyim maşallah bişeyim yok hatta hiç bişim yok belirti değişiklik vs...
ya ben ne zaman doktora gitsem acaba :26:

aybenimmmmmmmm hoşgördük iyim maşallah bişeyim yok hatta hiç bişim yok belirti değişiklik vs...

sabırsız kuzum benim adetin birhafat geçsin gidersin canım hem biraz daha bekle belirtiler bi başlasın 2-3ay senle olurlar merak etme

bekle canım daha dur erken. bak mehtap en güzelini yaptı.bekledi bebeğini bile gördü.
şimdi gitsende sadece keseyi göreceksiniz. doktor başka bişey demeyecek gün verecek okadar. bence biraz daha beklemelisin canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm

son adet tarihime göre 4+2 görünüyo ama bana 18 inde 2 hafta dediler çok minnak ya erken öğrenmekte iyi değilmiş geç döllenmemi oldu acabba ya laa

ama böyle beklemek çok zor en azından bi kan testi dahamı yaptırsam değerlerim yükselmişmi diye 1500 olmuş ise kese görünürmüş en azından değerlerin yüksekliğinden herşeyin yolunda giittiğine ikna olurum daha rahat beklerim olmamı

sabırsız kuzum benim adetin birhafat geçsin gidersin canım hem biraz daha bekle belirtiler bi başlasın 2-3ay senle olurlar merak etme

inşallah gülom razıyım yeterki hamile olduğuma dair bi işaret olsun bu ne yaaa kuru kuru bi regl olmadım herbişi aynı ikna olamıyorum sen nasılsın canım söküldünmü :26:

inşallah gülom razıyım yeterki hamile olduğuma dair bi işaret olsun bu ne yaaa kuru kuru bi regl olmadım herbişi aynı ikna olamıyorum sen nasılsın canım söküldünmü :26:

kızzz varya sakın bulantılar ne zaman geçecek ay başım dönüyo halsizim vs dediğini duymayımbitanem bekle bak nasıl birden bastıracak belirtiler
bende iyiyim edoşum ypk beeeeeee sökülmedim yarın doktora gideceğim 2.30da hayırlısı bakalım:94:

bekle bence canım biraZ. KAN TESTİ DEĞİLDE NORMAL İDRAR TESTİ YAP BAKALIM İYİCE KOYU ÇIKACAKMI?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…