sadece saatler kaldııııı amannnnnnnnnnn amannnnnn
sadece saatler kaldııııı amannnnnnnnnnn amannnnnn
slm kızlar benim kırmızılar hala teşrif etmediler az leke oldu okadar ağrımd kalmadı offfff acaba kist felanmı büyüdü Allahım inş.kötü bişey yoktur neyse yarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecek hem adet olmadığım hemde tedavi için dualarınıza ihtiyacım var
inşallah kötü bişiy yoktur gülsümcüm.herşeyin bi çaresi var gülüm üzülme.dualarımız senle
edoşummmmmmmmmm taze gebem çıtır anneeee hoşgeldin.
nasılsın?
nasıl gidiyor hamişlik? varmı değişiklik?
aybenimmmmmmmmhoşgördük iyim maşallah bişeyim yok hatta hiç bişim yok belirti değişiklik vs...
ya ben ne zaman doktora gitsem acaba :26:
aybenimmmmmmmmhoşgördük iyim maşallah bişeyim yok hatta hiç bişim yok belirti değişiklik vs...
ya ben ne zaman doktora gitsem acaba :26:
bekle canım daha dur erken. bak mehtap en güzelini yaptı.bekledi bebeğini bile gördü.
şimdi gitsende sadece keseyi göreceksiniz. doktor başka bişey demeyecek gün verecek okadar. bence biraz daha beklemelisin canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm
son adet tarihime göre 4+2 görünüyo ama bana 18 inde 2 hafta dediler çok minnak ya erken öğrenmekte iyi değilmişgeç döllenmemi oldu acabba ya laa
sabırsız kuzum benim adetin birhafat geçsin gidersin canım hem biraz daha bekle belirtiler bi başlasın 2-3ay senle olurlar merak etme
inşallah gülomrazıyım yeterki hamile olduğuma dair bi işaret olsun bu ne yaaa kuru kuru bi regl olmadım herbişi aynı ikna olamıyorum sen nasılsın canım söküldünmü :26:
ama böyle beklemek çok zor en azından bi kan testi dahamı yaptırsam değerlerim yükselmişmi diye 1500 olmuş ise kese görünürmüş en azından değerlerin yüksekliğinden herşeyin yolunda giittiğine ikna olurum daha rahat beklerim olmamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?