kızzz varya sakın bulantılar ne zaman geçecek ay başım dönüyo halsizim vs dediğini duymayımbitanem bekle bak nasıl birden bastıracak belirtiler
bende iyiyim edoşum ypk beeeeeee sökülmedim yarın doktora gideceğim 2.30da hayırlısı bakalım:94:
söz yaaa doğuranagada gık demem :78: hayırlı haberçerle gelirsin inşalla gülom
bekle bence canım biraZ. KAN TESTİ DEĞİLDE NORMAL İDRAR TESTİ YAP BAKALIM İYİCE KOYU ÇIKACAKMI?
canım benimm yaaaa inş.hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım darısı aybenime
sağol edoşum yarın yazarım gelince
canım benimm yaaaa inş.hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım darısı aybenime
sağol edoşum yarın yazarım gelince
o beni kesmez aybennSenin nası gidiyo testler belirti warmı biliyosun benim blirtiler tavan yapmıştı bi ara 2-3 gün kadar hatta ilk sen demiştin hamilesin diye
evet canımm ilk bendedimmm yehhuuuuuuuuuuuuu
Valla test yapmıyorum eda cım artık. Dediğim gibi çift çizgiyi gördüm ertesi günü bir sabah birde akşam aşk yaşadık. Birde ertesi akşam okadar.
Belirti falan yok valla şuanda. Sende adetine kaç gün kala başladı belirtilerin?
1 hafta 10 gün wardı ama çok uzunn sürmedi kesildiker son günüme kadar devam eden kirpiklerimin karşıklığı ve göğüslerimin aşırı ağrısı dokunamıyodum sarılamıyodum hatta yürürken bile acıyo halada öyle hassas
hımmmm.benim yok ama daha bişeyy.azmış göğüslerim okadar. çok değil.
du bakalım daha var aybenim asma o güzel suratını yerim seninben bu ay senden ümitliyim 12 den vurdunuz siz o sabah bence ben seni çooook seviyorum ya laa
canım benim.inşallah öyle olmuştur. dua et bitanemmmm.
bende seni çooooooooooooooooooooook seviyorum ya edoşummmmm....
inan bana ediyorum aybenim sanada gülsümede dua ediyorum hatta ben babamın duası kabul oldu diyorum ya neredeyse babama diycem kızlar için dua et diyeama inşallah Allah benimde dualarımı kabul edicek çok özledim seni ya laaa
allah kabul etsin canım benimmm.
hahaha babana söyle kız.ama olmazki baban seni çok seviyor seninde çok istediğini biliyordur ve öyle içten öyle temiz kalple dua etmişki bak allahım kabul etmiş.nekadar güzellll...
bende seni çok özledim edoşuuuummmmm
bende aynı duygularla dua ediyorum gerçekten bak görüceksin bu ay gelicek teyzesinin kuzusuuuuu inşallah ilk görüşmemizde göbüşleri tokuşturur kutlama yaparız hepberaber
amanda aman eda hanım ekim annelerine taklıyorlar maşallah
canımm benimmm doğuma mııı sezeryanla mı olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?