Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

AYDNKL canım bugündü dimi senin sezeryan günün...Allah yardımcın olsun...Hayırlısıyla sorunsuz eli ayağı düzgün sağlıklı olarak bebişini kucağına almayı nasip etsin...Güzel haberlerini bekliyoruz canım...

GÜNAYDINNNNNNN

ayyyy muhtemelen topiğimizin bir erkeki daha bu dünyaya teşrif etmek üzere..belkide etti bile...
AYDNLK'a hayırlı doğumlar diliyoruz..geçmiş olsun..İnşaallah sağlıkla oğluşuna kavuşmuşsundur..Darısı geride kalan tüm yüklülere...

günaydın mehtabım ya benim kafam çok karışık 7 gün yetermi ki daha fazla beklemem gerekmezmi 2 haftalık dediler ya kan değerlerime göre görrürmüyümki haftaya gitsem
2 hafta sonra gitsem diyorum ama onun içinde arada bi kan testi yaptırsam diyorum ama sanırım ondanda vazgeçtim :18:

amanda aman eda hanım ekim annelerine taklıyorlar maşallah

ekim annelerinde takılıyorum bişiler öğrenim die ama en minnak benim yavrum herkeşler 5-7 arası kesesini kalp atışını görmüş analar acaba ben kasım analarınamı transfer olsam

mehtaba sormuşsun emme neyse ben de cevap vereyim....aslında sana tıbbi anlamda ilk gebe olduğunu söyleyen ve de tebrik eden benim ama nedense kaç gündür bakıyorum benden başka herkesin adını geçirdin..neyse hadi gel affettim...
soruna gelince..sen onların 2 haftalık falan dediklerine bakma..sen bal gibi 4 haftalık gebesin,haftaya gidersen 5 haftalık olacaksın ve kesen görünecek..mehtabın dediği gibi sakın kan testi yaptırma...7 aylık mısın kızım sen..ne kaa sabırsız çıktın..belirtilere gelince,herkeste olacak diye bi kaide ol,olmadığı daha güzel..artık rahat ol ve gebeliğinin tadını çıkar,beslenmene dikkat et..

anamm ablam benim kaç gündür seni göremiyorum ki ben yoksa liste başısın sen az çekmedin beni özelden az yağdırmadın sana msj bıkmadan usanmadan cevapladın hep ilgilendin sağol Allah razı olsun senden bu ara aklım başımda değil kusur edersem af ola büyüğümsün saygım sonsuz

sedoşşş...kocayla arayı düzelttinizmi kız??

evett nazomm dün oturdum konuştumm dedim böyle böyle bak ben rhatsız oluyorum haklısın dedi seni ihmal etmişim ama düzelticem dedii çok şükür düzeldii..yaa 17 haftaya giricem ama cadıyı hissetmedim daha yaa a1 hafta sonra 3'lü test için gidicem ama inş.bişey çıkmaz..kızıma isim buldum bide ama bbası kabul etmedi 'NİLDA' nasıl ablaa ya

eşin duyunca nasıl sevindi değil mii ayy canımm yaa pek takma kafana sende bende betersinnn ben gçeer mi geçermi diyene kadar 17.haftama giricem zaman nasıl geçer bilmezsinngerçi bende heemen doğumu istiyorumm

düzeldiğinize çok sevindim canım..çünkü en büyük zenginlik evdeki huzurdur ve eğer ufacıkta olsa evde huzurunuz bozulursa domino taşları gibi herşey bozulur..sende biraz alttan al,kızdığın bişey olursada al karşınakonuş böle,içine atma.kızlar geç hissedilir canım anca 20-22 haftalarda.isim olayına gelince kocanla ortak bi karar verir.başkalarının fikirlerine çok takılmayın,önemli olan manalı,güzel anlamlı mümkünsede dinimize uygun,kuranda geçen isimleri tercih edin.

hahhhh şöyle be...gel seni bi öpemm..heyacanlı gebem..sen şimdi böle sabırsızsın ya bi bakmışsın doğuma giriyosun,günler çok hızlı geçiyo..sen bile şaşıracaksın,o yüzden bulunduğun anın tadını çıkarmana bak böceğim...

eşin duyunca nasıl sevindi değil mii ayy canımm yaa pek takma kafana sende bende betersinnn ben gçeer mi geçermi diyene kadar 17.haftama giricem zaman nasıl geçer bilmezsinngerçi bende heemen doğumu istiyorumm

işgilleniyorum canım yaa 0 belirti miğdem bile yanmıyor halsizlik uykusuzluk tiksinme ya hiç bişi yok kasıklarımın bile ağrısı geçti inşallah herşey yolundadır
eşime söylemeye gelinceeeeeeeeee gittim 2 tane bebe patiği aldım 14 şubatta ben sana bişi alamamıştım dedim verdim paketi bi açtı şoka girdi ilk şoku atlatıncada bana karnımdan sarılıp karnımdan öptü emin olmadığımı söleyincede kolundan tuuttuğu gibi kan testine götürdü hastanede çok heycanlıydı hala da çok komik yataktan kalkarken bile aman hayatım yavaş hareketler hayatım
sedoş ya ben de hemen gelsin kucağıma istiyorum :78:

evet en önemlisi evdeki huzur eve girince dışarıdakilerin dışarıda kaması gerekir ama ben biraz çok alınganım benden de kaynaklaıyor ama umursamaz olması canımı sıkıyor..kocam isim konusunu ailesine bırakmış onlar ne derse o benim kararıma saygu duyanda olmayacak sanırsam kaynanam hele şmdi bulmayın bulsnız bile isim konacığı gün değişir diyo içimde hiç heves kalmıyo çocuğa bişeyler almak istiyorum o ne erken deyip duruyor ne bileyim eşimde saf saf ortak oluyor ne yapacağımı bende bilmiyorum

öp beniii bende seni öpem nazom ölüyorum ya ölüyorum heycandan devamlı aklımda hep bi plan program inşallah Allahım o günleri görmemide nasip eder inşallah nasıl bastırcam ben heyecanı

maşşallahhhhh canımm benimmm allahımm mutluluğunuza daim eder işallahh yavrunuzuda...edoşumm yaa kız aynıyız hemen göbeğim kocaman olsun istiyorummm tekmelerini hissetmek istiyorum..istiyorumm kiii zaman geçsnn kucağıma gelsnn kokusunu hissedeyimm..

offfffffffff birde onun cennet kokusu var dimi burnumuzda tütecek Allahım sen koru yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…