Günaydın çıtırlar
Nasılsınız bakayım ben dün çok kötü idim ama bugün bomba gibiyim
yarın yokum kızlar şimdiden haberiniz olsun.3 haftalık diyetin sonunda yarın yine şeker yüklemesi işkencesi yapılacak..dua edinde düşmüş olsun şekerim,yoksa Allah korusun insüline başlamak zorunda kalıcaz.dünde aşımı vurundum kolum ağrıyo..ya ben işe gelmek istemiyorum artık,evimde yayıla yayıla yatmak,dükkan dükkan dolaşıp bebişe alışveriş yapmak,hatta hiç sevmem kadınların altın günlerine bilem gitmek istiyorum..artık ev hanımı olmak istiyorum...
noldu ki,dün niye kötüydün?
Günaydın çıtırlar
Nasılsınız bakayım ben dün çok kötü idim ama bugün bomba gibiyim
Diyetini iyice yaptın canım bence başarılı olmuşsundur, sen ne zaman çıkacaksın izne internet ne olacak? önce neti al ondan sonra çık
slm herkeze nasılsınız bakalım bi bakayım dedim ben hala adet olmadım üstelik hiç bi belirtide yok adete dair hamile olmadığımıda biliyorum ama diğer yandan kırmızılar gelmeyince umutlanıyorumda bugün doktora gideceğim hayırkısyla baklaım
lütfen sakin ol böceğim...stres yok....hayırlısıyla bi git gel şu doktora ne diyecek bakalım,ona göre bi değerlendirme yapalım..ay bide diyomuymuş kese var gebesin...
slm herkeze nasılsınız bakalım bi bakayım dedim ben hala adet olmadım üstelik hiç bi belirtide yok adete dair hamile olmadığımıda biliyorum ama diğer yandan kırmızılar gelmeyince umutlanıyorumda bugün doktora gideceğim hayırkısyla baklaım
yarın yokum kızlar şimdiden haberiniz olsun.3 haftalık diyetin sonunda yarın yine şeker yüklemesi işkencesi yapılacak..dua edinde düşmüş olsun şekerim,yoksa Allah korusun insüline başlamak zorunda kalıcaz.dünde aşımı vurundum kolum ağrıyo..ya ben işe gelmek istemiyorum artık,evimde yayıla yayıla yatmak,dükkan dükkan dolaşıp bebişe alışveriş yapmak,hatta hiç sevmem kadınların altın günlerine bilem gitmek istiyorum..artık ev hanımı olmak istiyorum...
canım benim inşallah hayırlı haberlerle geliceksin bebiş yoksa bile kistin gitmiş olcak inşallah sen yüreğini ferah tut gülsümümgelincede hemen yaz bize dualarım seninle güzel anne
nazom ya bişi sorcam ben hasta değilim ama çok hapşuruyorum günde en az 10 kere falan bu neee gebeliklen alakalımı acaba :26:
ayyyy nazom valla benimde aklıma geliyo dermiş diyom hamilesin nasıl olur acaba kendimi olmadığına alıştırdım şaşırırım herhal hayırlısı olsunda geç olsun bişey çıkmasında varsın bebiş sora olsun nazooommmm iyiyki varsın özeldeki mesajınıda okudum sağol bitanem
mart 15 gibi bi aksilik olmazsa bakalım..nete gelince kocam hergün halledicem diyo ama bi faaliyet yok,iş yine bana kalıcak galiba..hiç yapamasam bi wınn alırım..kafamı bozmasınlar internet cafe mi devralsam acep?
bende çok hapşırıyordum ama gebelikle alakası var mı bilemem
canım benim inşallah hayırlı haberlerle geliceksin bebiş yoksa bile kistin gitmiş olcak inşallah sen yüreğini ferah tut gülsümümgelincede hemen yaz bize dualarım seninle güzel anne
nazom ya bişi sorcam ben hasta değilim ama çok hapşuruyorum günde en az 10 kere falan bu neee gebeliklen alakalımı acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?