kendimde bi değişlik bulamıyorum ya buna sardım şimdi
kızlar bu yeme içme ve belirti olaylarına takmayın hiç...her anne..her gebelik..her bebek farklı oluyor inanın..bunların hepsi safsata..işin eğlence tarafı...ben ikisindede bir belirti hissetmedim..mide bulantısı,aşerme olmadı..genelde her zaman canım çeken şeyleri çekti canım yine..çiğ köfte..adana kebab..künefe..rutin yani..bak şimdi künefe dedim gözlerim doldu..ayrılığımızın haftayı devriyesi..hasret kaldım...ben tatlı yemek istiyorum ya..makarna..pilav..mantı yemek istiyorumm...ot tan,sütten,fenalık geldi....
bu arada bu maaş bağlama olayını çok sevdim ben..sigorta da var mı?aylık ne kadar vericeksiniz?
bende öğrendiğimden beri paso sebze meywe ve ota dadandım et yiyemiyorum eşimde bende kırmızı et vejeteryanıuız yarı vejeteryan sucuktur pastırmadır salamdır yiyemiyoruz bunun için bi çağre bulmak lazımm süt içebiliyomuşum amaaaaaaaaaaaaaaaaa denedimm
herkes 50 lira verse yeni üyeler 25 verse tamamdır heralde sigorta yok canım kocandan geçin
hadiii canımmm sendde mi vejeteryansınn
sendemiiiiiiiiiiiii
lan ben bugün çıkarım o zaman işten..birazda yeni üye yapayım bari..canlar işlerim yoğun baya..gelirim yine..
heee kızzz ama süt peynir yoğurt yer içerimm saadece netcezz anam bizz
slm kızlar
son 3günüm kaldı Allahımın izninle
Allah yardımcın olsun canım
darısı başımıza inşallah
Gülsüm hoşgeldin ne yaptın canım
slm kızlar ben geldim son 5dakkaya kadar moralim çok iyiydi ama şimdi üzgünüm
Doktordan yeni geldim kistin yok ama oluşum var dedi geç döllenme olabilir dedi yani hamile olablirsin dedi pazartesi tekrar gel dedi bende dedim kan testi yaptırayım özel bi yer vr gittim 30 tl istediler sağlık ocağında yaptıram dedim öğlen sorası olmuyomuş eşimde şehir dışında sabah yaptıracağım ama tekrar idrar testi yaptım negatif veeeeeeee tuvalte gittiğimde kırmızıların geldiğini gördüm üzüldüm kaç gündür gelmedi de bugün geldiler bende heveslenmiştim doktorun sözüne göre neyse durumlar bu görüşürüz byyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?