canımm benimm üzme kendini elbet vardır bunda da bi hayırslm kızlar ben geldim son 5dakkaya kadar moralim çok iyiydi ama şimdi üzgünüm
Doktordan yeni geldim kistin yok ama oluşum var dedi geç döllenme olabilir dedi yani hamile olablirsin dedi pazartesi tekrar gel dedi bende dedim kan testi yaptırayım özel bi yer vr gittim 30 tl istediler sağlık ocağında yaptıram dedim öğlen sorası olmuyomuş eşimde şehir dışında sabah yaptıracağım ama tekrar idrar testi yaptım negatif veeeeeeee tuvalte gittiğimde kırmızıların geldiğini gördüm üzüldüm kaç gündür gelmedi de bugün geldiler bende heveslenmiştim doktorun sözüne göre neyse durumlar bu görüşürüz byyyyyy
Mehtap senin hastane ssk yok değilmi muayne ücreti ne kadar
geçiyo cnm 35 tl mi ne ödüyoruz ama testler için çok pahalı bir hastane hemde çokkkkkkk
slm kızlar ben geldim son 5dakkaya kadar moralim çok iyiydi ama şimdi üzgünüm
doktordan yeni geldim kistin yok ama oluşum var dedi geç döllenme olabilir dedi yani hamile olablirsin dedi pazartesi tekrar gel dedi bende dedim kan testi yaptırayım özel bi yer vr gittim 30 tl istediler sağlık ocağında yaptıram dedim öğlen sorası olmuyomuş eşimde şehir dışında sabah yaptıracağım ama tekrar idrar testi yaptım negatif veeeeeeee tuvalte gittiğimde kırmızıların geldiğini gördüm üzüldüm kaç gündür gelmedi de bugün geldiler bende heveslenmiştim doktorun sözüne göre neyse durumlar bu görüşürüz byyyyyy
slm kızlar ben geldim son 5dakkaya kadar moralim çok iyiydi ama şimdi üzgünüm
doktordan yeni geldim kistin yok ama oluşum var dedi geç döllenme olabilir dedi yani hamile olablirsin dedi pazartesi tekrar gel dedi bende dedim kan testi yaptırayım özel bi yer vr gittim 30 tl istediler sağlık ocağında yaptıram dedim öğlen sorası olmuyomuş eşimde şehir dışında sabah yaptıracağım ama tekrar idrar testi yaptım negatif veeeeeeee tuvalte gittiğimde kırmızıların geldiğini gördüm üzüldüm kaç gündür gelmedi de bugün geldiler bende heveslenmiştim doktorun sözüne göre neyse durumlar bu görüşürüz byyyyyy
kızlar merhaba......nasılsınız bakalım...?ben ne zamandır girmiyodum kk ya... çünkü eşim daha ameliyat olmadı... ve kk girdikçe...geçmişteki umutlarım aklıma geliyor... şimdi umutlanamıyorum bile...gerçi eşiminde suçu yok iş yerinden kaynaklanıyor sorun....izin vermiyo ahmak patron......ahhhhh kızlar ahhhhh umut etmek bile güzelmiş.....şimdi hem göbüşümün boş olduğunu biliyorum...hemde umutlarımın gerçekleşmeyeceğini.....umarım hepiniz tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz....
kızlar merhaba......nasılsınız bakalım...?ben ne zamandır girmiyodum kk ya... çünkü eşim daha ameliyat olmadı... ve kk girdikçe...geçmişteki umutlarım aklıma geliyor... şimdi umutlanamıyorum bile...gerçi eşiminde suçu yok iş yerinden kaynaklanıyor sorun....izin vermiyo ahmak patron......ahhhhh kızlar ahhhhh umut etmek bile güzelmiş.....şimdi hem göbüşümün boş olduğunu biliyorum...hemde umutlarımın gerçekleşmeyeceğini.....umarım hepiniz tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz....
mehtappppp nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin çabuk gelllll
peki muayneyi orda olsam hep ama testlerimi dışarda yaptırsam yimezmi dersin mehtabım
YETTİM CANIMMMMMMMM
Adetinin kaçıncı günü eğer adet olmana az kaldı ise hamile olma oranın çok yüksek, benimde aynen böle olmuş adetimin 22 günü yapmıştım yumos testi aynı böle çıkmıştı hatta dedim genemi yumurtluyom. Ovulasyon testi grubunda bu şekilde hamile kalan çok ay hadi hayırlı sakin oluyoruz bekliyoruz.
yettim canımmmmmmmm
adetinin kaçıncı günü eğer adet olmana az kaldı ise hamile olma oranın çok yüksek, benimde aynen böle olmuş adetimin 22 günü yapmıştım yumos testi aynı böle çıkmıştı hatta dedim genemi yumurtluyom. Ovulasyon testi grubunda bu şekilde hamile kalan çok ay hadi hayırlı sakin oluyoruz bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?