Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

canımm benimm üzme kendini elbet vardır bunda da bi hayır

üzülme canım rabbim senide görüyor isyanını ölçüyor biz rabbimin inançlı kullarıyız sabretmeliyiz ben 5 yıl sabrettim çok kan testleri yaptırdım çok kez dr hamiş olabilirsin dedi 1 saat sonra adet oldum seninde bebişin olcak benim çok şükür dualarım kabul oldu 1 martta nazlı kızım geliyor teyzesi rabbimin izniyle sağlıkla alalım kucaklarımıza kendini boşyerte harap etme her beklentinin sonu ümittir sakın unutma

Kızlar anladığım kadarıyla şubatta patlama olmuş ekim annelerinde 90 kişiyiz bu ne ya 10 dk okumasam sayfalarca yazı birikiyo

gülsümüm 5 gün çok uzun zaman değil benim geçen aylarda 6 gün geçmişti erken bence gitme doktora demiştim ama gitmişsin artık. heveslendirmiş seni doktor. olsun. en azından kistin yokmuş bitanem ne üzülüyorsun. önümüzdeki aylarda çalışmalara devam edeceksiniz. booool booool çalış. sıkma canını lütfen moral çok önemli

kızlaaaaaaaaaaaar nerdesinizzzzzz? az önce yumurtlama testi yaptım bakayım dedim yumurtlama günlerim geçti bi bakayım ne çıkacak diye yaptım çift çizgi çıktı bayaaa belirgin. ben şimdi yinemi yumurtluyorum kızlaaaaaar. yoksa yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

buda ovulasyon testimin resmi. 23.günümmm

yumurtlama günlerimin dışında yaptığım testlerde ikinci çizgi hiç yok gibi bişey çıkıyordu kızlar. şimdi neden bukadar belirgin çıktı. hadi kızlar yorumlar bekliyorummmmmmmmmmmmmmm :95:

kızlar merhaba......nasılsınız bakalım...?ben ne zamandır girmiyodum kk ya... çünkü eşim daha ameliyat olmadı... ve kk girdikçe...geçmişteki umutlarım aklıma geliyor... şimdi umutlanamıyorum bile...gerçi eşiminde suçu yok iş yerinden kaynaklanıyor sorun....izin vermiyo ahmak patron......ahhhhh kızlar ahhhhh umut etmek bile güzelmiş.....şimdi hem göbüşümün boş olduğunu biliyorum...hemde umutlarımın gerçekleşmeyeceğini.....umarım hepiniz tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz....

canım hoşgeldin.ama ne bu umutsuzluk.bukadar karamsar olma. bak burda neler gördük.eşi ameliyat olmadan bile hamile kalan arkadaşlar var. allah büyük bu kadar olumsuz düşünme lütfen...

merhaba canım hoşgeldin bayadır yoktun evet bence burdan uzaklaşmak çözüm değil çözüm sende bu ne karamsarlık pozitif ol umudunu yitirme gel buraya destek olalım birbirimize girmeyince ne değişiyo ki burda kafan dağılır umarım tez zamanda sende bebeğine kavuşursun senin iççin dua edicem

mehtappppp nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin çabuk gelllll

YETTİM CANIMMMMMMMM

Adetinin kaçıncı günü eğer adet olmana az kaldı ise hamile olma oranın çok yüksek, benimde aynen böle olmuş adetimin 22 günü yapmıştım yumos testi aynı böle çıkmıştı hatta dedim genemi yumurtluyom. Ovulasyon testi grubunda bu şekilde hamile kalan çok ay hadi hayırlı sakin oluyoruz bekliyoruz.

bu arada ne olur ne olmaz sen genede değerlendir bu günleri

bence aybenimde hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…