hee bende öle yaptım kuzum bana rutin kan ve idrar testi için 250 lira dedi ben 68 tl ya küçükköyde yaptırdım. herkes öle yapıyor ama ikili testi kendi hastanemde yapacağım
mehtap o ovulasyon testi aybene ait galiba yanlış anladın kız sen aybenim 23.günü yaptığı ov.testi bu 12.günü yumurtlamış adetine 7 gün var ve birdaha yumurtlamıyosa ki sanmıyorum aybenimde hamile inşallah
he kabul ediolar yani dışarda yaptırmayı ben sur hastanesine gidicem komşumuzun kızı kadın doğumda asistan çok ilgili bi kız doktoruda çok övüyo sur hastanesi oraya gidicem memnun kalırsam orda devam ederim 3 martta gidicem 11 gün geçmiş olcak canım günüm inşallah keseyi görürüm
neyi yanlış anlatım bikerem ben hergün ceviz yiyorum beynim çok geliştiDengeli besleniyom.
Kız ben ayben in adet tarihini bilmiyorum ki o yüzden sordum ben 23 gün ise aynı benim gibi ayben hamile o zaman zaten yazdımda
eda,
heyecan varmı kimlere söledin? Sigara işini ne yaptın bide dengeli beslenmeye başladın mı
maşallah sana o zamanNe bilim benim olduğumu düşündüğünü sandım Tepkin az geldide Ben dün telefonda konuştuğumuzdan beri aybenle heycandan ölüyorumda Inşallah hamiledi inşallah yanılmıyoruzdur
sigara içmiyorum ama hayali gözümün önünden gitmiyorBurnumu tıkayarak süt içiyorum Sebze meyve ve annemin atomlarını tüketiyorum
Bilenler kocam annem babam işyerim söylemek için can attıklarım ablaaaaaaaam yarın gelicek telde söylemek istemedim ve tanıdık tanımadık herkes
Annemin atomu : Pekmez bal ceviz fındık kuru incir kuru kaysı çekirdeksiz kara üzüm elma armut un sıvılaşmış hali
selam kızlarrr.nassınız?? Kimse geçmişi okumadımı yaa???
Hiç yorum yapılmamış mehtap dışında.
Ben tekrart yumurtluyor olabilirmiyim sizce? Ona göre değerlendirelimmi bu durumu? :26:
keşke nazo olsaydııııı :84:
evet yaaa.nazoooooooo nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn :84:
slm kızlar nasılsınız
aybenimin inş.inş.inş.inş.inş.inş.inş.inş.inş.inş.inş.inş.inş.hamilesinnnn ayyyyy nasıl sevindim geçmişi okuyunca mehtabım ve edoşumda böle öğrenmişti dualarım seninle
Selam kızlarrr.nassınız?? Kimse geçmişi okumadımı yaa???
Hiç yorum yapılmamış mehtap dışında.
Ben tekrart yumurtluyor olabilirmiyim sizce? Ona göre değerlendirelimmi bu durumu? :26:
kızlarr merhabaaa nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
aybenn hamile miii süperr bir haberr buu:))) darısdı diğerlerniini başınaa.
benim doğuma 16 gün kaldı bu aradaaa öpüyorum hepinizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?