kızlarr merhabaaa nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
aybenn hamile miii süperr bir haberr buu:))) darısdı diğerlerniini başınaa.
benim doğuma 16 gün kaldı bu aradaaa öpüyorum hepinizii
yok canım daha belli değil. çok erken. Sadece ov.testi yaptım 23.günümde çift çıktı.neden çıktı diye sorguluyoruz.kızlarr merhabaaa nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
aybenn hamile miii süperr bir haberr buu:))) darısdı diğerlerniini başınaa.
Benim doğuma 16 gün kaldı bu aradaaa öpüyorum hepinizii
şekerim teorik olarak yumurtlamayzsın ama bazen kadınlar enderde olsa ayda 2 kere yumurtlarmış, sen gene adet gününe kadar değerlendir bugünleri adetine 2 gün kala yaparız gebelik testini sonra çoşar oynar halay çekeriz.
slm kızlar
son 3günüm kaldı Allahımın izninle
nirde bu gacılaaaaaaa yaaaaaaaaaa
kızlar yarın yine doktora gidiyorum tedavi için ilaca başlayacağız hayırlısı bakalım:94:
ayebncim inş.hamissin kızzzzzzzzz ana listede tek kalacağımbende hamile kalmadan biyere gitmek yok tamammı kimseler kaybolmasın
kızlar ben yine ov.testi yaptım. bugün yaptığım test dünkünden daha koyu. resimleri ekliyorum...
23.gün ov.testimEki Görüntüle 146132
24.gün ov.testim Eki Görüntüle 146135
:26:
yawruma kardeş geliyo inşallah hem teyze hem anne olucam inşallah
nazo yetiş ben bu kızı gebe olduğuna ikna edemiyorummmmmmmmm:84:
hadi hayırlısı gülsümümmmmm...
yok canım nereye gidicez.burdayız merak etmeeee. daha listede tek kalacağın belli değil gülsümüüüüm:26:
kızlar ben yine ov.testi yaptım. bugün yaptığım test dünkünden daha koyu. resimleri ekliyorum...
hemen o engin bilgisiyle bizi aydınlatıp pat diye teşhisi koyardı
nirde bu gacılaaaaaaa yaaaaaaaaaa
kızlar yarın yine doktora gidiyorum tedavi için ilaca başlayacağız hayırlısı bakalım:94:
günaydın nazoooo bencede aybenim yüklü Allah gönlümüze göre verdi inşallah
bu arada ben 4+5 oldum ya 3 marta randevu alıcam yani reglim 11 gün geçmiş olcak sence keseyi görürmüyüm 2011 ekim annelerinde benimle günü aynı olan bi kız var o keseyi gördük dedi dün gitmiş doktora inşallah bende görürüm hatta kalp atışlarını bile duyarım inşallah :18:
sen nasılsın mustafa nasılllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?