Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kızlarr merhabaaa nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

aybenn hamile miii süperr bir haberr buu:))) darısdı diğerlerniini başınaa.

benim doğuma 16 gün kaldı bu aradaaa öpüyorum hepinizii

merhaba allah yardımcın olsun inş.azıcık kalmış ne güzel..korkuyomusun ne hissediyosun bende 13 haftalık hamileyim...

kızlarr merhabaaa nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

aybenn hamile miii süperr bir haberr buu:))) darısdı diğerlerniini başınaa.

Benim doğuma 16 gün kaldı bu aradaaa öpüyorum hepinizii
yok canım daha belli değil. çok erken. Sadece ov.testi yaptım 23.günümde çift çıktı.neden çıktı diye sorguluyoruz.

ben inşallah o bazı kadınlardan değilimdir. Inşallah coşmanın habercisidir

ayebncim inş.hamissin kızzzzzzzzz ana listede tek kalacağım bende hamile kalmadan biyere gitmek yok tamammıkimseler kaybolmasın

nirde bu gacılaaaaaaa yaaaaaaaaaa
kızlar yarın yine doktora gidiyorum tedavi için ilaca başlayacağız hayırlısı bakalım:94:

kızlar ben yine ov.testi yaptım. bugün yaptığım test dünkünden daha koyu. resimleri ekliyorum...
23.gün ov.testim
24.gün ov.testim
:26:

hemen o engin bilgisiyle bizi aydınlatıp pat diye teşhisi koyardı

günaydın canlarım..çok özlemişim sizi gelin bi öpeyim öncelikle..
evet nazo geldi ve hemen teşhisi koydu..AYBEN HAMİLE.(nokta)edacım kalbiniz o kadar tepizmiş ki,iki arkadaş hep dediniz beraber hamile kalalım,göbüşleri tokuşturalım,birlikte bebiş için alışverişlere çıkalım...Allah dualarınıza tez zamanda cevap verdi..Hayırlı uğurlu olsun.ammaaaa yinede çok ama çok küçük bi ihtimalde olsa işin negatif yönünüde düşünmek lazım arkadaşlar,aybenimin hayal kırıklığına uğramasını istemem çünkü.çoğumuzun hemfikir olduğu bu pozitif fikir,sonuçta tecrübelerle edinilmiş,olasılıkları en yüksek fikir ama yinede son sözü tıp söyler.aybenim sen şimdiden hamile moduna gir ama kimseye bişey deme daha adetine 4 gün kala hcg testini yap o zaman gönül rahatlığıyla çoşalım hep birlikte..

günaydın nazoooo bencede aybenim yüklü Allah gönlümüze göre verdi inşallah
bu arada ben 4+5 oldum ya 3 marta randevu alıcam yani reglim 11 gün geçmiş olcak sence keseyi görürmüyüm 2011 ekim annelerinde benimle günü aynı olan bi kız var o keseyi gördük dedi dün gitmiş doktora inşallah bende görürüm hatta kalp atışlarını bile duyarım inşallah :18:
sen nasılsın mustafa nasılllll

nirde bu gacılaaaaaaa yaaaaaaaaaa
kızlar yarın yine doktora gidiyorum tedavi için ilaca başlayacağız hayırlısı bakalım:94:

gülsümüm canım benim..inan dün aklım sende kaldı..acaba doktor ne dedi diye..ne yazık doktorun seni ümitlendirmiş..olsun sıkma canını..eğer bi kist oluşumu varsa adetinle birlikte temizlenir işte.benim anlamadığım yine mi klomene başlayacak bu doktor?iyice sor kisttin olmadığına emin ol,eğer şüphesi varsa sakın ilaca başlama canım.neyse git gel yine değerlendiririz.

elbette keseyide görürsün..eğer doktorun usg cihazı iyiyse kalp atışlarınıda duyarsın canım..dün işkence gibi yine 3 saatik bi şeker testim yapıldı.doktor bile hayret etti,şekeri düşmüş,sonuçların fıstık gibi insüline gerek kalmadı ama diyete devam edicez dedi.sana bir kilo bile aldırmadan sadece bebişini besleyerek gebeliğini tamamlattıracağım dedi..çatlak karı tatlıya hala izin vermiyo..eğer sizlerdede şeker sorunu çıkarsa sakın paniklemeyen arkadaşlar,korkulacak bişey yok diyetle hallediliyo gördüğünüz gibi,hemde gereksiz kilo alımı olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…