Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

maşallah maşallah çok sevindim helal olsun sana yaaa şu diyette gösterdiğin iradeyi bide sigarada göstersen keşke neyse mustafa paşamız iyi sen dipçik gibisin fitsin daha ne olsun

maşallah maşallah çok sevindim helal olsun sana yaaa şu diyette gösterdiğin iradeyi bide sigarada göstersen keşke neyse mustafa paşamız iyi sen dipçik gibisin fitsin daha ne olsun

hakikaten ya edacım..millet kadar bende kendime hayretler içindeyim..resmen boğazımı tutmayı başardım..ama ne yazık ki sigar konusunda bu kadar başarılı olamadım..ne kadar ilginç..çocukluğumdan beri bağımlı olduğum pilava,makarnaya,tatlıya,çukulataya dayanıyorum ama üniversiteden beri bağımlı olduğum sigaraya gıkım çıkmıyo..demek ki tatlı ve makarnayla aramızdaki şey gerçek aşk değilmiş..

Bende boğazımı tutamıyorum ama sigaraya dayanıyorum ama sorma yaa o aşk başka bişi benimde gözümün önünden gitmiyor Dün zaten dayanamadım yaktım bi tane kaç gündür ilk defa içtim nasıl hasret giderdik sorma ortalık duman altı oldu

valla benim doktorum ilginç bi adam..bana kendini kasma,çok stres yapacaksan bebeğe daha çok zarar verirsin o zaman yak bi tane diyo..bu aynı gebelik kategorisi C olan ilaçlar gibi bi durum diyo,fetüs üzerindeki etkisi hastalığın sana vereceği zarar durumuna göre değerlendiriyo..

kesinlikle katılıyorum mesela eşim çok siddetle karşıydi içmeme kendide bıraktı ben geçen gün fena krize girdim aradım çabuk bişi söle sigara içmiyeyim dedim çok fenayım Edacııım noooolur içmee dedi içmedim ama akşam baktım son durakta beni beklemiş elinde tek dal sigara beraber içelim bu şekilde bebeğimiz daha çok zarar görür heralde öğlenki sesini unutamıyorum dedi

aydnlktan haber varmı:?doğurmuş mu?suzi girdi mi hiç?onun ne kadar kaldı acaba?..cumarteside azize doğuracak..doğuracak arkadaşlara hayırlı doğumlar...

amanınnnn amanınnnn dünyalar yakışıklısı bi erkekkkkk gelmiş...benim de böle yakışıklı olurmu ki?maşallahhh..maşalllahhh...

sağol nazom bende doktor ogün öle deyince hemen aklıma sen geldin dedim nazom yarında yok nasıl haber vereyim diye ama kırmızılar gelince olmadı neyse
bilmemki nazom ogün sordum kizttenmi yoksa filmdenmi gecikme oldu diye filmden olmaz dedi kistinde yok dedi tekrar sordum diğer gittiğim doktor vat demişti diye küçük bişeymiştir akmıştır dedi buay sıkıntı yapmışsın kafana bişeyler takmışsın belliki ondan olmuştur gecikme dedi yani doğruda sağolsunlar kafayı boşalttırmıyolarki
neyse hayırlısı bakalım bugün öğlen sorası gideceğim inş.sorun yoktur kist felandea tedaviye başlarıziyiki varsın nazom

Gülsümüm günaydınnn Kaçta gidiceksin doktoraaa :26:

günaydın bitanem güzel gebem nasılsın
öğleden sora gideceğim edoşum öğle öncesi doktorum hastanede öğleden sora muaynanesine geliyo hayırlısı bakalım

günaydın bitanem güzel gebem nasılsın
öğleden sora gideceğim edoşum öğle öncesi doktorum hastanede öğleden sora muaynanesine geliyo hayırlısı bakalım

:78: UTANDIRDIN KIZ BENİ
GÜLSÜMÜM BENİM İÇİMDEN HEP İYİ ŞEYLER OLUCAK GİBİ GEÇİYO SADECE BİRAZ KAFANI BOŞALTMAN LAZIM CANIM ARKADAŞIM
BEN 2 SENEDİR NELER YAPTIM BEBEĞİM OLSUN DİYE AZ ÇOK BİLİYOSUN AMA HİÇ BEKLEMEDİĞİM YUMURTLAMA DÖNEMİMİ BİLDİĞİM DEĞERLENDİREMEDİĞİM KOCA AY SADECE 3-4 KERE BİRLİKTE OLDUĞUMUZ AYAKLARIMI DİKMEYİ BIRAK HEMEN KALKTIĞIM VE BENİM GÖZDEN ÇIKARTTIĞIM AY GELDİ BEBİŞİM (İNŞALLAH) İNŞALLAH ALLAHIM SANADA GÖNDERİCEK MELEĞİNİ TEZ ZAMANDA AMA SENİN RAHAT OLMAN LAZIM TATLIM BİDE TEDAVİ GÖRÜYOSUN POZİTİF DÜŞÜN GÜLSÜMÜMMMMM

sağol edoşum ama birazda benim yapım öle kafama çok takarım ne olursa olsun sorun kaynanaysa kafam iyce bende olmaz neyse buay takmamaya çalışacağım bebişim için rahat olamki annem rahatlamış beni bekliyo diye gelsin nazlı kuzum
canım benim ben birazdan çıkarımgelince yazarım öpüyoruummmmm

merhaba kızlar,

amanda aman herkesler iyiymiş birde gülsümümğn sorunu çözülürse varya harika olacak.
Karılar ben iyiyim mide yanmalarım ve kabızlığım geçti hamiel değil gibiyim ama hala arada baş dönmelerim var.

Nazo hani akıntım vardı ya bu antibiyotikleri kullandıktan beri yok demek ki enfeksiyondaymış.

Şekerinin düşmesine çok sevindim tatlım ha gayret az kaldı doğumna

tamam canım hayırlı haberlerini bekliyoruz benim nazlım öyle yaptı onu düşünmediğim ay hop hop bende burdayım dedi bak gör seninkide öyle yapıcak yerim onuda ravzayıda senide

gülomda hamile kalsın aybeniminde tesçillensin bende kesemi göriiiiiiiim kopalım burdaaaaa :118::118:
sanada maşallah bende hamile değil gibiyim sanki ama bu beni korkutuyo bulantı baş dönmesi ws..olmasını tercih ederdim

görürüm seni mide ve bağırsak problemlerin başlayınca

hee kız 7.ayıma girdim ne kaldı ki şurda..azcık daha sıkayım dişimi..
antibiotiği kullanarak enfeksiyonu kurutmuşsun işte ne güzel..ama yinede az da olsa bi akıntın olur,renksiz,kokusuz o doğal hamilelikten kaynaklanan bir akıntı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…