Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Ben hemen doğurup koynumda uyutmak istiyorum artık.

Hamilelik 5 aya insinnnnnnnnnnnnnnnn:92:

çıktıktan sonra keşke biraz daha dursaydı dersiniz...Allah herşeyin ayarını mükemmel yapmış..9 ay biçmiş biz insanoğluna..ya civcivler gibi 21 günde çıkartsaydık nolurdu?o kadar hazırlık ne ara yapılırdı..hele dünya nufusunu düşünmek bile istemiyorum..yaşadığınız her anın tadını çıkarın..bir erkek için askerlik ne ise,kadın içinde hamilelik böle bişey unutulmaz anılarla dolu bir süreç..hele ben şimdi daha iyi anlıyorum..ilkinde çok gençtim ve annem hep yanımdaydı,nasıl geçti anlamadım,hatırlamıyorum bile..ama bu sefer ki başka tadına vara vara,daha bilinçli bi şekilde yaşıyorum..bu sefer torun büyütür gibi olcak çok zevkli...

Ben hemen doğurup koynumda uyutmak istiyorum artık.

Hamilelik 5 aya insinnnnnnnnnnnnnnnn:92:

deli çok güldüm yaaa bende saniye saniye yaşamak istiyorum 9 ayı doya doya ama hep bebeğimin iyi olduğunu bilerek yoksa işkence haline gelir heralde şuanki gibi :18:

yahu ben bayılıyorum senin anlatımlarına bende 9 ayımı seninle geçirsem ya ne kaaa güzel olurrr nazo bağlat şu neti noluuuuaaaarr :18:

slm kızlarrr
nasılsınız
nazo ne zaman ayrılıyorsun izne?

hoşgeldin canım..sen ve kızın nasılsınız...koysana bi fotosunuda yüz görümlüğü takalım..çeyrek..çeyrek..kısmet olursa mart 15 gibi ayrılıcam canım..ondan sonra evdeki hazırlıklar boya,temizlik,bebişin hazırlıkları,çarşı pazar gezerek vakit dolduracağım işte Allah nasip ederse..

seda bakıp bakıp kaçıyosun kaç gündür iki kelam et ayol

edoşşş kızz çok kötüyüm bi baş dönmesii varr ay ne bilim:2:..içimden şişkinlik oluyor sankii 70 kilo olmuşumm ben nasıl geçiricem geri kalan aylarıı nazommm bi çare hal bull yaa...akşamda kaynana çağırdı misaifir varmış kadın sanki bilmiyo yahuu gebeyimm yaa:84::84:gülsümm inş.hayırlı haberlerle gelirsinn..aybencimm kızz inş.hamilesindirr...görümcenin çocuğunada bakma artık...mümkünse....nazommm sanada sevindimm iyi olmana aman iyidir diyet sonra doğumdan sonra kilo derdi üff .... başka var mı unuttuğumm

geçmiş olsun tatlım bizide merakta bırakma ama yaz arada bakıp kaçma
bende böyle şikayetler edicekmiyim acaba

geçmiş olsun tatlım bizide merakta bırakma ama yaz arada bakıp kaçma
bende böyle şikayetler edicekmiyim acaba

edersinnn edersinnn ben 17.haftaya girdm hala kusuyorum kız ama fena baş dönmemm var yaa..haftaya doktor kontrolümm varr 3 marta aldım bendee aynı günn senden canımm

edersinnn edersinnn ben 17.haftaya girdm hala kusuyorum kız ama fena baş dönmemm var yaa..haftaya doktor kontrolümm varr 3 marta aldım bendee aynı günn senden canımm

wuuuu heyecan çiftlendi desene 3 martta aybeniminde regl günü hatta 3 ledik hepimiz hayırlı haberlerle döneriz inşallah ben çooooooooooooooooooook heyecanlıyım
akşam ablam gelecek telde söylemek istemediğim için haberi yok en çok istiyenlerdendi hatta bu ay sordu da bana 10 gün önce falan yok dedim imkansız doğru düzgün kocamı görmedim dedim tühh dedi üzüldü akşam söyliycem çok merak ediyorum tepkisini çok heycanlıyım çoook

canım benimmm yaaa eminimm nasıl sevinirrr... heele bakalım umursamaz kocam napcak 3 martta hemde doğum günümm hele bi gele...aybende inş. olmazzz kızzz dövcemm haa yukarrıı gelsene anacımm ne bakıyosunn aşağıdann

aman sedacım dikkat et..sende benim gibi olmuşun..bende birden şiştiğimi,ağırlaştığımı hissetmiştim..oysa ki şekerim varmış..bu olay hızlı kilo alımını,ödemi,yorgunluğu tetikliyo canım..mutlaka 24-28.haftalar arası şekerini ölçtür.

yaaa çok ağır hissediyorum kendimii öyle böyle değill çok şekerlide yemiyorumm kii... bide doktorum krem yazmıştı çatlaklar için derim soyuluyoo ayy gece kaşımadan uyuyamadımm gögüslerimii 9.ay bi gelsee yaa:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…