Ben hemen doğurup koynumda uyutmak istiyorum artık.
Hamilelik 5 aya insinnnnnnnnnnnnnnnn:92:
Ben hemen doğurup koynumda uyutmak istiyorum artık.
Hamilelik 5 aya insinnnnnnnnnnnnnnnn:92:
görürüm seni mide ve bağırsak problemlerin başlayınca
çıktıktan sonra keşke biraz daha dursaydı dersiniz...Allah herşeyin ayarını mükemmel yapmış..9 ay biçmiş biz insanoğluna..ya civcivler gibi 21 günde çıkartsaydık nolurdu?o kadar hazırlık ne ara yapılırdı..hele dünya nufusunu düşünmek bile istemiyorum..yaşadığınız her anın tadını çıkarın..bir erkek için askerlik ne ise,kadın içinde hamilelik böle bişey unutulmaz anılarla dolu bir süreç..hele ben şimdi daha iyi anlıyorum..ilkinde çok gençtim ve annem hep yanımdaydı,nasıl geçti anlamadım,hatırlamıyorum bile..ama bu sefer ki başka tadına vara vara,daha bilinçli bi şekilde yaşıyorum..bu sefer torun büyütür gibi olcak çok zevkli...
yahu ben bayılıyorum senin anlatımlarınabende 9 ayımı seninle geçirsem ya ne kaaa güzel olurrr nazo bağlat şu neti noluuuuaaaarr :18:
:81:
süperim de mi?...bende size bayılıyorumm kuzularım...elime doğurtturacağım seni..
slm kızlarrr
nasılsınız
nazo ne zaman ayrılıyorsun izne?
doğurt beniii gebe ve ebe nazooooooooom
ilerde çocuğun ebesine falan küfredebilirler ama olsun ben hepinizin EBE si olmak istiyorum..
seda bakıp bakıp kaçıyosun kaç gündüriki kelam et ayol
edoşşş kızz çok kötüyüm bi baş dönmesii varr ay ne bilim:2:..içimden şişkinlik oluyor sankii 70 kilo olmuşumm ben nasıl geçiricem geri kalan aylarıı nazommm bi çare hal bull yaa...akşamda kaynana çağırdı misaifir varmış kadın sanki bilmiyo yahuu gebeyimm yaa:84::84:gülsümm inş.hayırlı haberlerle gelirsinn..aybencimm kızz inş.hamilesindirr...görümcenin çocuğunada bakma artık...mümkünse....nazommm sanada sevindimm iyi olmana aman iyidir diyet sonra doğumdan sonra kilo derdi üff .... başka var mı unuttuğumm
geçmiş olsun tatlımbizide merakta bırakma ama yaz arada bakıp kaçma
bende böyle şikayetler edicekmiyim acaba
edersinnn edersinnn ben 17.haftaya girdm hala kusuyorum kız ama fena baş dönmemm var yaa..haftaya doktor kontrolümm varr 3 marta aldım bendee aynı günn senden canımm
wuuuu heyecan çiftlendi desene 3 martta aybeniminde regl günü hatta 3 ledikhepimiz hayırlı haberlerle döneriz inşallah ben çooooooooooooooooooook heyecanlıyım
akşam ablam gelecek telde söylemek istemediğim için haberi yok en çok istiyenlerdendi hatta bu ay sordu da bana 10 gün önce falan yok dedim imkansız doğru düzgün kocamı görmedim dedim tühh dedi üzüldü akşam söyliycem çok merak ediyorum tepkisini çok heycanlıyım çoook
edoşşş kızz çok kötüyüm bi baş dönmesii varr ay ne bilim:2:..içimden şişkinlik oluyor sankii 70 kilo olmuşumm ben nasıl geçiricem geri kalan aylarıı nazommm bi çare hal bull yaa...akşamda kaynana çağırdı misaifir varmış kadın sanki bilmiyo yahuu gebeyimm yaa:84::84:gülsümm inş.hayırlı haberlerle gelirsinn..aybencimm kızz inş.hamilesindirr...görümcenin çocuğunada bakma artık...mümkünse....nazommm sanada sevindimm iyi olmana aman iyidir diyet sonra doğumdan sonra kilo derdi üff .... başka var mı unuttuğumm
aman sedacım dikkat et..sende benim gibi olmuşun..bende birden şiştiğimi,ağırlaştığımı hissetmiştim..oysa ki şekerim varmış..bu olay hızlı kilo alımını,ödemi,yorgunluğu tetikliyo canım..mutlaka 24-28.haftalar arası şekerini ölçtür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?