anlaşılan cevap verecek olan yok ii günler ii muhabbetler
hoşgeldin canım..sen ve kızın nasılsınız...koysana bi fotosunuda yüz görümlüğü takalım..çeyrek..çeyrek..kısmet olursa mart 15 gibi ayrılıcam canım..ondan sonra evdeki hazırlıklar boya,temizlik,bebişin hazırlıkları,çarşı pazar gezerek vakit dolduracağım işte Allah nasip ederse..
hadi hayırlısı resim çekmeye ,bilg. aktarmaya vaktim bile yok,
eve internet bağlatcan demi nazo sıkışınca kime danışıcaz biz
şeker anne olmuşsun he bende sınırdaydım insanın hiç canının çekmediği şeyler bile yasak olunca gözünde tütüyor demi
he valla..sınırda olduğun halde sanada diyet verdilermiydi..bebşin kaç kg.doğdu peki..
selam arkadaşlar...nasılsınız..geçmişi okudumda muhabbetler çok güzel..yani bi an önce anne olasım geldi..okadar büyük bi özlem varki herkezde..bu harika bi duygu..iyiki erkek değilim:)
kız yoksa erkek misin?aslında erkeklerde çaktırmadan girerek bilgi dağarcıklarını geliştirebilirler..ya da şüpheci kocalar bakıyım benim hatun arkamdan neler atıp tutuyo diyede girebilir..tehlikeli bir durum..kübra parolayı söyle...
3 hafta erken doğdu ona rağmen 3,5 kiloydu
zaten oğlumda 4,300 doğmuştu
seninkide önde mi gidiyor kilosu?
valla ben diyet yapamadım işte yasaklanınca herşeyi ister oldum
:):):):)):) eyvah eyvah parolamı vardı..e ben yeniyim söyleyin yazıyım bi kenara..ayol 13 haftalık hamileyim..kızım kızım yani merak etme:):):):):):)
hıımmm..tamam o zaman..eee nerde senin gebelik ticerın?şu aşadaki resimli bebekli 40 hafta çizelgelerinden yani..yap hemen..ayrıca bak işte kız değilmişsin..13 haftalık gebe olduğuna göre çoktan madam olmuşsun,sen hala kendini matmazel mi sanıyon....
anlaşılan cevap verecek olan yok ii günler ii muhabbetler
benimde bi hafta önden gidiyo..hayır tombiş doğsun isterim ama bu şeker yüzünden,obez olma,kalp,şeker hastası olma ihtimalleride olduğu için diyetime uydum valla..halada uyuyorum..peki sütün hemen geldimi gülnurcum?nasıl çok gazlı bi bebk mi,geceleri uyutuyo mu?
yani benim tam şeker durumum yoktu birinde sınırda çıktı sonra biraz dikkat ettim düşmüştü
dr okadar önemsemedi
oğlumdada şekerim yüksek değildi
senin değerin yüksek sanırım o yüzden ihmal etme tabi
sütüm geldi ama çok değildi yavaş yavaş emdikçe arttı
valla dün gece 3 te uyudum oda aralarda ağladı
valla oğlanda daha fazlaydı gaz sorunu ona göre dikkat et şekerim..
Canım benimmm yaaa eminimm nasıl sevinirrr... Heele bakalım umursamaz kocam napcak 3 martta hemde doğum günümm hele bi gele...aybende inş. Olmazzz kızzz dövcemm Haa yukarrıı gelsene anacımm ne bakıyosunn aşağıdann
oooo topiğee cannn geldiiiii haaa
aybenim çok yoğun sedoş biz arada msn de konuşabiliyoruz orda da devamlı meşkulde zaten ama her yazdığımızı okuyo takipte yane guzummm
nazo var hayat var...VAR MI NAZO GİBİSİ...
EEE BU KADAR İKİ CANLI HATUN CAN KATAR TABİİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?