Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Sanki sen farklısın....ahhhh ahhh...beni genç kızken görücektiniz...fıstık gibiydim..füze gibi memelerim vardı..cildim deseniz bebek gibi..bir gr.fazlalık yok..ama şimdi...

matmazelim ama madamdan aşşa kalır yanımda yok yaneeeee
Bugün çok formundasın ya maşallah kopardın beniiiiiiii

AYBENİMİN 10 PARMAĞINDA 10 MARİFET MAŞALLAH ÇOK SEVİYORUM BEN BU KIZI YAAAAAAAAA

:)çok şekersin datlım..dedim ya yeniyim bilmiyorum nasıl yapılıyor bi tarif et zahmet olmazsa..bu arada sen kaç aylıksın arkadaşım..

:)çok şekersin datlım..dedim ya yeniyim bilmiyorum nasıl yapılıyor bi tarif et zahmet olmazsa..bu arada sen kaç aylıksın arkadaşım..

benim şekerim tahlillerde düşüyo diye seviniyordum...oysaki şeker olduğum taa ordan belli oluyo..7.ayıma girdim canım...tutmayın beni gari karnım aç...

slm kızlar geldiimm yeni girdim eve annemle gezdik biraz ulusda felan sorun yok kistim dağılmış herşey normal klomene başlıyoruz tekrar sora iğne haftaya cumaya gideceğim hayırlısı yarında hormon testi yaptıracağım bu kadar dualarınız için sağolun öpüyorummm

gülsümüüüüüm çok sevindim canım kistin dağılmış ne güzel. hadi bakalım şimdi sıra bebikte yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kızlaaaar. ben yine ov.testi yaptımmmm. resmini ekliyorum.biliyorum bıktınız benden ama bu sefer dahada belirgin çıktı.hatta T çizgisi C çizgisinden daha koyu.resimde belli pek belli olmaz ama çıplak gözle daha belli koyu olduğuuuuuuuuuuuuu
25.gün ov.testim

şimdi kızlar.ben eğer yumurtluyorsam hala yumurtlamamın bitmesi gerekmiyormu.gün geçtikçe daha da koyulaşıyor.

bu arada bu testi 2 buçuk saatlik idrarımla yaptım.

aybenim biliyodum hislerimde yanılmadığımı artık eminim sen kesinlikle gebesin şimdi sıra yarın sabah ilk idrarınla gebelik testi yapmaya geldi artık silikte olsa kesinlikle çıkacaktır yarın cuma ve biz bu mübarek günde bir hamile haberi ile daha yıkılacak bu topikkkkkkkkkkkkkkkkkkk canım aybenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni çok seviyorummmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…