Sanki sen farklısın....ahhhh ahhh...beni genç kızken görücektiniz...fıstık gibiydim..füze gibi memelerim vardı..cildim deseniz bebek gibi..bir gr.fazlalık yok..ama şimdi...
aybenim çok yoğun sedoş biz arada msn de konuşabiliyoruz orda da devamlı meşkulde zaten ama her yazdığımızı okuyo takipte yane guzummm
sizi çooooooooo seviyooommmmmm
kız ben seni yirim yirrrrrrrrr
matmazelim ama madamdan aşşa kalır yanımda yok yaneeeee
Bugün çok formundasın ya maşallah kopardın beniiiiiiii
anasına bakk ..oğlunaa ...paşamız daa öyleee ayy nazooo senden iii kaynanaa olur haaa
Kredi kartlarımın son ödeme tarihini geçirmişim ve şimdide ödeyecek para kalmamış hesapta ondan bu haldeyim sanırım...
hıımmm..tamam o zaman..eee nerde senin gebelik ticerın?şu aşadaki resimli bebekli 40 hafta çizelgelerinden yani..yap hemen..ayrıca bak işte kız değilmişsin..13 haftalık gebe olduğuna göre çoktan madam olmuşsun,sen hala kendini matmazel mi sanıyon....
sen 2 canlısınnn canımm yiyemenn
semra kaynana 1..ben iki...yandı benim gelin...neyse kuzucuklar..ben gideyimde şu diyet öğle yemeğimi yiyeyim....hepinizi çokkk SEVİYORUM...bunu yazan tosun..
:83::83::83: ayy korktumm inş. akıllı uslu olur kzım gündüz uyuyorlarmı peki?
:)çok şekersin datlım..dedim ya yeniyim bilmiyorum nasıl yapılıyor bi tarif et zahmet olmazsa..bu arada sen kaç aylıksın arkadaşım..
slm kızlar geldiimm yeni girdim eve annemle gezdik biraz ulusda felan sorun yok kistim dağılmış herşey normal klomene başlıyoruz tekrar sora iğne haftaya cumaya gideceğim hayırlısı yarında hormon testi yaptıracağım bu kadar dualarınız için sağolun öpüyorummm
bu arada bu testi 2 buçuk saatlik idrarımla yaptım.kızlaaaar. ben yine ov.testi yaptımmmm. resmini ekliyorum.biliyorum bıktınız benden ama bu sefer dahada belirgin çıktı.hatta T çizgisi C çizgisinden daha koyu.resimde belli pek belli olmaz ama çıplak gözle daha belli koyu olduğuuuuuuuuuuuuu
25.gün ov.testim Eki Görüntüle 146755
şimdi kızlar.ben eğer yumurtluyorsam hala yumurtlamamın bitmesi gerekmiyormu.gün geçtikçe daha da koyulaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?