Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

günaydın arkadaşlarrrr nasılsınız..grip olanlara geçmiş olsun aman dikkat edin..
GÜNAYDIN KÜBRA..

öyle bir geçer zaman ki...

eğer çişini yaparken acı varsa,idrarının rengi koyu sarı ve bulanıksa enfeksiyonun geçmemiş demektir,hatta muhtemelen antibiotiğin dozu düşük geldiği için hastalık iyice alevlenmişte olabilir,bu durumda senin ağrıyan yerin belin değil,kasıkların ve böbreklerin olsa gerek..düşükle hiç bi alakası yok,panik yapma..ama bence doktora git bi idrar tahlili yaptır,şikayetlerini söyle,eğer enfeksiyon geçmediyse daha tehlikeli olur..

anaaaaa ...kankam gelmiş ya....bacım ses ver..özlettin kendini..bak sen yokkeneyken neler oldu topicte neler..sen neler ediyon anlatıver gari..

anaaaaa ...kankam gelmiş ya....bacım ses ver..özlettin kendini..bak sen yokkeneyken neler oldu topicte neler..sen neler ediyon anlatıver gari..

günaydın şekerler iyiyim Allaha şükür bemide bel ağrım var dün akşamdan beri doğum mu dediniz siz ayyyyyy çok tırstımmmmmm
ne oldu topikte kanka anlat bakalım inşallah hepiniz iyisinizdir

günaydın şekerler iyiyim Allaha şükür bemide bel ağrım var dün akşamdan beri doğum mu dediniz siz ayyyyyy çok tırstımmmmmm
ne oldu topikte kanka anlat bakalım inşallah hepiniz iyisinizdir

listedeki herkes hamiş oldu,bi tek gülsümcüğümüz kaldı ama onunda tedavi tam gaz devam ediyo,o da inşallah bu ay gelicek..azize doğurdu,suzi doğurdu,aydnlk doğurdu..sıra bize geliyo kız...anlat benim gelin nasıl?hazırlıklar ne alemde..

bende fazla bi değişiklik yok göbeğim kocaman oldu dün biraz dışarıya çıktık 3 saat kadar ondanmı bilmem akşam bel ağrısında ayağa kalkamadım daha tam geçmedi öğleden sonra sağlık ocağına gideceğim 2. tetanoz aşım var bebişimin kalbini dinleyeceğiz böyle sen anlat neler yapın

anammmmmmmmm ne güzel darısı isteyenlerin başına evet ya yaklaşıyo demi kankam hiç bişey yapmadım daha desem sana kardeşim gelecek trabzondan onu bekliyorum beraber gideceğiz alışverişe çok eksiğim var keseye kuvvet daha ne ismimiz belli nede hangi hastanede doğum yapacağımız offfff çok mu geç kaldım ben ya sen neler yaptın

nolsun işte..diyete devam...en son ki tahlillerde şeker düşmüştü ama diyete devam edicez dedi doktor,çok şükür insüline ihtiyaç kalmadı..bi aksilik çıkmazsa 15 gün daha işe gelip gideceğim..sonra evimdeyim inşaallah..daha yapacak çok iş var çünkü..boya yapılacak,halılar yıkatılacak,temizlik yapılacak,eksikler tamamlanacak..var da var..

ne güzell keşke benimde 2 haftam kalmış olsa 2 hafta sonra dahaa 19 haftalık olcakk ooo çok zaman olluyor bana

MİNA NUR koy...benim hoşuma gidiyo,hemi de anlamlı..ne güzel..keşke benimde bi kızkardeşim olsaydı..ama yok..

sorma onları hiç saymıyorum bir yığın iş ben doktor izin verir bir aksilik çıkmazsa mayıs sonuna kadar çalışacağım geri kalan 3 haftada artık halıları yıkattırırım temizlikçi tutarım herhalde şu halde bile zorlanıyorum Allah hepimzin yardımcısı olsun

MİNA NUR koy...benim hoşuma gidiyo,hemi de anlamlı..ne güzel..keşke benimde bi kızkardeşim olsaydı..ama yok..

evet bana kalsaçoktan yapacaktım alışverişikardeşim çok sever alışverişi telefon etti sakın bensiz gitme ben gelince beraber gidelim dedi onu bekliyorum
dur kanka düşündüklerimi yazayım fikir ver bana
BÜŞRA NUR,CEYDA,CEREN,BEYZA,AFRA ,BERFU,BENGİSU

yazdıklarımız okudun mu,,,yatma kaldır poponu hastaneye git..

ojudum canım idrarrımın rengi koyu değil bulanıkta değik sadece arada çişimi yaparken hafif bir sızlama var akıntımda durdu doktorum zaten tekrarlayacam dedi testi ben kendimi biraz sıcak tutayım ayalarımın altına sıcak su koysam olur mu? zarar var mı?

haftaya cumartesi gidecem ddoktora ama bu ayrı yarında olurda hemen giderim tatlım

kızlar bişey sorucam bütün hamileler tatanoz aşısı yaptırıyomu.yanibendemi yaptırıcam öyleyse nezaman..ayy şu iğneden çok korkuyorum ya:18:

dün noldu...gazte almıştık,ekinde at yarışı vardı..neyse efenimmm dedik bi şeytana uyalım..kocişle ben 2 tane 6 lı ganyan kuponu yaptık(senede bir falan oynarız böle),yarısı bilinçli,yarısı atmasyon doldurduk kuponları...gece aklımıza geldi,bakalım şunlara dedik..1.ayak tuttu..2.ayak tutu..3.ayak tuttu..4.ayak tuttu..5.ayak tuttu..ben artıkım kalpten gidecektim ki 6.ayakta 12 geldi ve kupon yattı..bizde yazan rakamda 11...2 kuponda 10 binin üstünde bi parayı tek rakamla kaçırdık..

kızlar bişey sorucam bütün hamileler tatanoz aşısı yaptırıyomu.yanibendemi yaptırıcam öyleyse nezaman..ayy şu iğneden çok korkuyorum ya:18:

sağlık ocakları yaptırmamızı istiyor ben geçen ay ilk aşımı olsum bugün hamilikteki son aşıymış yani ikinci kalanlar hamilelikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…