GÜNAYDIN KÜBRA..günaydın arkadaşlarrrr nasılsınız..grip olanlara geçmiş olsun aman dikkat edin..
azize ne zaman doğurcaktı bugün diye hatırlıyorum belki azize net yoktur canım eve dönünce haber verir bize,,,
yok kız cumartesi doğuracaktı..
nazo sana gene az kaldı ben ne yapacam çokkkkkkkkk zaman varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
GÜNAYDIN KÜBRA..
öyle bir geçer zaman ki...
nazo bişi diyecem belim ağrıyo ya yada nersi belli değil ben korkuyorum düşük falan olmaz dimi bide artık çişimi yaparken canı acıyor ilaçlar bitti belirtiler yeni başladı idrar yolu enfeksiyonun çevredekiler ilaçlar sökmüştür enfeksiyonu o yüzdendir diyorlar ama bilemedim ya
anaaaaa ...kankam gelmiş ya....bacım ses ver..özlettin kendini..bak sen yokkeneyken neler oldu topicte neler..sen neler ediyon anlatıver gari..
günaydın şekerler iyiyim Allaha şükür bemide bel ağrım var dün akşamdan beri doğum mu dediniz siz ayyyyyy çok tırstımmmmmm
ne oldu topikte kanka anlat bakalım inşallah hepiniz iyisinizdir
listedeki herkes hamiş oldu,bi tek gülsümcüğümüz kaldı ama onunda tedavi tam gaz devam ediyo,o da inşallah bu ay gelicek..azize doğurdu,suzi doğurdu,aydnlk doğurdu..sıra bize geliyo kız...anlat benim gelin nasıl?hazırlıklar ne alemde..
bende fazla bi değişiklik yok göbeğim kocaman oldu dün biraz dışarıya çıktık 3 saat kadar ondanmı bilmem akşam bel ağrısında ayağa kalkamadım daha tam geçmedi öğleden sonra sağlık ocağına gideceğim 2. tetanoz aşım var bebişimin kalbini dinleyeceğiz böyle sen anlat neler yapın
ne güzell keşke benimde 2 haftam kalmış olsa 2 hafta sonra dahaa 19 haftalık olcakk ooo çok zaman olluyor banakıyamam sana...kaynanalara ölümmm...bende çok yorgunum..pazartesileri sevmiyorum..daha dinlenmeye fırsat bulamadan hoppp işteyiz...neyse benim tesellim şurda 2 haftam kalmış olması..ama senin başında kaynanan...ne zaman Hakkın rahmetine kavuşur bilinmez..
kıyamam sana...canım; sende uygun bi dille sölesen yorgunum falan die atlatsaydın, gitmeseydin kaynanana???
canım gitmedim o misaifr çağırdı bana eşimin amcaları halaları ve eltimm düşün halimi
bu senin için sedoşumbunlarda kaynanan için
:86::86::86::86: kayananayıı napmalıı kaynar kazana atmalıı..yandımm gelin dedikçe üstüne odun atmalı
anammmmmmmmm ne güzel darısı isteyenlerin başına evet ya yaklaşıyo demi kankam hiç bişey yapmadım daha desem sana kardeşim gelecek trabzondan onu bekliyorum beraber gideceğiz alışverişe çok eksiğim var keseye kuvvetdaha ne ismimiz belli nede hangi hastanede doğum yapacağımız offfff çok mu geç kaldım ben ya sen neler yaptın
nolsun işte..diyete devam...en son ki tahlillerde şeker düşmüştü ama diyete devam edicez dedi doktor,çok şükür insüline ihtiyaç kalmadı..bi aksilik çıkmazsa 15 gün daha işe gelip gideceğim..sonra evimdeyim inşaallah..daha yapacak çok iş var çünkü..boya yapılacak,halılar yıkatılacak,temizlik yapılacak,eksikler tamamlanacak..var da var..
karılar ben biraz yatacam öpüyorum sizi
MİNA NUR koy...benim hoşuma gidiyo,hemi de anlamlı..ne güzel..keşke benimde bi kızkardeşim olsaydı..ama yok..
yazdıklarımız okudun mu,,,yatma kaldır poponu hastaneye git..
kızlar bişey sorucam bütün hamileler tatanoz aşısı yaptırıyomu.yanibendemi yaptırıcam öyleyse nezaman..ayy şu iğneden çok korkuyorum ya:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?