dün noldu...gazte almıştık,ekinde at yarışı vardı..neyse efenimmm dedik bi şeytana uyalım..kocişle ben 2 tane 6 lı ganyan kuponu yaptık(senede bir falan oynarız böle),yarısı bilinçli,yarısı atmasyon doldurduk kuponları...gece aklımıza geldi,bakalım şunlara dedik..1.ayak tuttu..2.ayak tutu..3.ayak tuttu..4.ayak tuttu..5.ayak tuttu..ben artıkım kalpten gidecektim ki 6.ayakta 12 geldi ve kupon yattı..bizde yazan rakamda 11...2 kuponda 10 binin üstünde bi parayı tek rakamla kaçırdık..
ojudum canım idrarrımın rengi koyu değil bulanıkta değik sadece arada çişimi yaparken hafif bir sızlama var akıntımda durdu doktorum zaten tekrarlayacam dedi testi ben kendimi biraz sıcak tutayım ayalarımın altına sıcak su koysam olur mu? zarar var mı?
haftaya cumartesi gidecem ddoktora ama bu ayrı yarında olurda hemen giderim tatlım
sağlık ocakları yaptırmamızı istiyor ben geçen ay ilk aşımı olsum bugün hamilikteki son aşıymış yani ikinci kalanlar hamilelikten sonra
karılar ben biraz yatacam öpüyorum sizi
anladım arkadaşım sağol..heralde yaptırıcaz napalım..yeterki sağlıklı bi bebişimiz olsun
:84::84::84:bendee yatmakk istiyorummmmm
kanka bu arada kızınla aran nasıl kıskançlık başladımı benimlinde biraz kıskançlık seziyorum ara ara konuşuyorum onunla inş sorun olmaz
evet canım yanlız bu bebiş için değil senin sağlığın için yanılmıyorsam
sağlık olsun şekerim tamam ilk başta insan tırsıyor ama korkulacak birşey yok :94:
koy koy sıcak tut ayaklarını,bol bol da su iç...yat dinlen o zaman..seni seviyorum..
kim istemiyorki kafamı yastığa koysam 2 dakikada dalarım güzel uykuya :97:
vesade ne zamandır görünmüyodun hoşgeldin..en son konuştuğumuzda hiç birşey almadığını sölemiştin..bende hala almadım...ama mart 15 ten sonra maaşı alınca yapalım diyoruz alışverişi yavaş yavaş...sonra; daha erken mi diye düşünüyorum kafam karışıyooo...
benimde aşı günüm çarşamba. 2. aşım olcak...ağrı yapıyoo koluma 2 gün
ben çıkıyorum arkadaşlar sağlıcakla kalınn...allaha emanet olun
evet canım seninle günlerimiz yakın ya bence aslında tam zamanı canım çokta geç bırakmamak lazım bunun Allah korusun erken doğumu var sonra ağırlaşacağız dolaşmak zor gelecek falan işte yavaştan başlasak en azından şu hastane çantamızı hazır etmekte fayda var diye düşünüyorum
evet canım seninle günlerimiz yakın ya bence aslında tam zamanı canım çokta geç bırakmamak lazım bunun Allah korusun erken doğumu var sonra ağırlaşacağız dolaşmak zor gelecek falan işte yavaştan başlasak en azından şu hastane çantamızı hazır etmekte fayda var diye düşünüyorum
hastane çantamızzz :)))) ne güzelll ya...evet mart 15 ten sonra kesin çıkıyoruz alışverişe..gaza geldim bi anda :))
hastane çantamızzz :)))) ne güzelll ya...evet mart 15 ten sonra kesin çıkıyoruz alışverişe..gaza geldim bi anda :))
oturduğun kabahat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?