Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

tühhhhhh şans işte ne iyi olurdu doğum öncesi

kanka bu arada kızınla aran nasıl kıskançlık başladımı benimlinde biraz kıskançlık seziyorum ara ara konuşuyorum onunla inş sorun olmaz

koy koy sıcak tut ayaklarını,bol bol da su iç...yat dinlen o zaman..seni seviyorum..

anladım arkadaşım sağol..heralde yaptırıcaz napalım..yeterki sağlıklı bi bebişimiz olsun

evet canım yanlız bu bebiş için değil senin sağlığın için yanılmıyorsam
sağlık olsun şekerim tamam ilk başta insan tırsıyor ama korkulacak birşey yok :94:

kanka bu arada kızınla aran nasıl kıskançlık başladımı benimlinde biraz kıskançlık seziyorum ara ara konuşuyorum onunla inş sorun olmaz

valla bi an önce doğsun istiyo ama aşırı derecede kıskançlık başladığının farkındayım..ama beni değil babayı kıskanıyo ve etraftaki insanları..mesela doğunca ben bakarım anne diyo,ama misafirler gelince kucaklarına vermeyelim,mikrop kapar diyo..görsen sanki o doğuracak sanırsın..aklı fikri bebekte,sürekli eksik listesi yapıyo,bi markete gitsek,ya emzik,ya bez mutlaka bişey aldırıyo..benim kız balık burcu,kıskanmasa şaşardım..o bişey değil bebek yüzünden dersleri bile tınlamıyo,doğunca okula gitmekten vazgeçecek diye korkuyorum..amaann atlatırlar,alışırlar nasılsa,büyüdüklerinde de iyi ki kardeşim var derler..

evet canım yanlız bu bebiş için değil senin sağlığın için yanılmıyorsam
sağlık olsun şekerim tamam ilk başta insan tırsıyor ama korkulacak birşey yok :94:

vesade ne zamandır görünmüyodun hoşgeldin..en son konuştuğumuzda hiç birşey almadığını sölemiştin..bende hala almadım...ama mart 15 ten sonra maaşı alınca yapalım diyoruz alışverişi yavaş yavaş...sonra; daha erken mi diye düşünüyorum kafam karışıyooo...
benimde aşı günüm çarşamba. 2. aşım olcak...ağrı yapıyoo koluma 2 gün

evet canım seninle günlerimiz yakın ya bence aslında tam zamanı canım çokta geç bırakmamak lazım bunun Allah korusun erken doğumu var sonra ağırlaşacağız dolaşmak zor gelecek falan işte yavaştan başlasak en azından şu hastane çantamızı hazır etmekte fayda var diye düşünüyorum

kızlar hiçç erken falan demeyin..bir an önce ufaktan ufaktan başlayın..zaman nasıl geçip gidiyo anlamıyosunuz..hem çalışınca,dakka başı çarşı pazar gezilmiyo,fiyat araştırması yapmalı,karşılaştırmalısınız,öyle körü körüne bi dükkana girip alıvermeyin..ee tabi bunun içinde zaman lazım,o yüzden şimdiden başlayın..nazanın dediği gibi,bunun erken doğumu var,tabi ağırlaşınca gezmekte keyiften çok eziyet olacaktır..

hastane çantamızzz :)))) ne güzelll ya...evet mart 15 ten sonra kesin çıkıyoruz alışverişe..gaza geldim bi anda :))

zaman geçse keşkee yaaa bnde alışveriş yapmak istiyorumm erken diyee eşim bile aldırmıyo allahımm ne stresli bi hamilelik geçiriyorumm:84::84:

hastane çantamızzz :)))) ne güzelll ya...evet mart 15 ten sonra kesin çıkıyoruz alışverişe..gaza geldim bi anda :))

işin doğrusu bu şekerim bu ay tamamlayalım eksiklerimizi benim ilk doğum erken oldu buda öyle olursa mazallah dımdızlak ortada kalmayalım

oturduğun kabahat...

hayal gibi yaaa, vallahi bak..çok heyecanlanıyorum :)
düşününce de kendi kendime ağlıyorum durduk yere, ortada bişey yokken...dün bulaşık yıkıyodum, aklıma birden doğum yaptığım geldi..ben yemek hazırlıyomuşum, eşim oğlumuzla ilgileniyomuş içerde.... böyle hayal kurarken sen otur ağla bi güzell :)) sonra kalktım devam ettım bulaşığa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…