Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

liste yaptınmı eksikler için neler alacaksın

liste yaptınmı eksikler için neler alacaksın

özel bi liste hazırlamadım daha...kendim için hastane çantası ihtiyaçlarını alcam..
bebek içinde kozmetik seti, oyun alanı, banyo ihtiyaçları, çamaşır deterjanlarını falan alcam...
çarşıya çıkacağımız zaman listeyi hazırlarım artık...
sen kesin yapmışsındır listeni??
bana da yolla listenı oldumu? sen benden tecrübelisin sonuçta..

nerde liste falan yapmadım ama aklımda var bişeyler

doktorumu aradım dedim böle böle korkuyom dedim korkm bebekle ilgili değil dedi anlattım popomun üstü diye rahmin genişliyor kemiklerin açılıyor dedi minoset iç yat dedi geleyim m dedim haftaya geleceksin zaten dedi bende piki dedim kapatım telefonu şimdi kendimi daha ii hissediyrum

:79: :79: :79: :79:

Allah analı babalı büyütsün canım...Kendini toparladı mı ayrıntıları bekliyoruz...

:18:eeee bu azize nerde ya..bak suzi bile cumartesi doğurmuş ama bize müjdeyi vermeyide unutmadı..acaba azize hala hastanede mi?amanınnn doğuran doğurana..sıra dilekte..sonra ben..çok tırsıyorummm..

Azize de cumartesi günü sabahtan sezeryana girecekti ama ne burada nede Facebookta daha haberi vermedi...Beklemedeyiz...

:18: :18: :18: :18: :18: :18:

Anaaa sıra bende mi....

Kızlar GÖKKUŞAĞI hamile miii...:97:Sanki kocana bebişi söyledin mi diye bir yazı okudum da...:26:

hamilee hamileeee :)))

evetttt o yazıyı yazan bendim.eşine nasıl haberi verdiğini merak ettım...sölediyse nasıl söledi acaba???.ama sanırım işleri yoğun, gelemedi bugun..
senin nasıl gidiyorr ??

tabi , insanın aklında bi isim olması güzel bişey...
bulantıların için ahhh bi çare bilsemde sölesem...ama maleseff.....yok

:84::84:geçmesi lazımdıı..gerçii ç.şambaya randevumm var diyecem ebru kız sende de oluyomu ayaklarım şişiyo aradı kramp giriyo bel ve kalçama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…