Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

huhuuuuuu selam kızlaaar... ya ben sizi sohbetinizi çoook özledimmmmmmmmmmmmmmm

akşamda kimsecikler yok amaa. bu arada benim kasıklarımda hep bir ağrı var. sanki orda çalışma oluyor. o yüzden hep aklım orda hihi

GÖKKUŞAĞI canım tebrik ederim...Bebiş varmış...
teşekkür ederim dilekçim. evet hamişim. geçen cuma öğrendim daha. test yaptım pozitif çıktı.
nasılsın canım sen ne zaman gideceksin doktora?

iyiyim mehtapım.sen nasılsın canım benimm. valla daha erken mehtapım.internette hesaplamaya göre 4 haftalık görünüyor.ama bir süre geçsin bakalım. sen nezaman gitmiştin? alttanmı baktılar? birde alttan bakmasınlar isitiyorum.o yüzden geç gidicem. birde sen gittiğinde bebeğini kalp atımını gördün dimi canım...

Son düzenleme:

ben adetim geçince aradım doktoru oda 1 hafta sonra gel dedi gittiğimde 5 haftalıktı keseyi gördük alttan bakmadılar karından baktılar 3 hafta sonrada kalp atışları için cağırdı tatlım

bas bass bağrınıyorum kaç gündür...okumuyomusun canım yaaa???

neysee; moralim çok bozuk; bebişim oynamıyo eskisi gibi, dün öğleden bu yana bi tuhaflık vardı, halada oynamadı, öğlene kadar beklicem, bi kıpırtı olmazsa doktora gidicem
çok korkuyorummm

günaydın...
ebrucuğum hiç boşuna panik yapma canım..benimde o haftalarda aynı senin gibi olmuştu,araştır bak görüceksin bir çok kadınında aynı şekilde.bende doktora gittim panikle kaç gündür kıpırdamıyo diye.doktor bu haftalarda bunun çok normal olduğunu söyledi.bebekler pozisyon değiştirdiklerinden hareketleri hissetmiyomuşuz.benim 3 hafta falan sürdü sonra yeniden başladı.korkulacak bişey yok ama sen içinin rahat etmesi için yinede bi doktoruna görün.stres yapma.

valla öyle kötüyüm ki: oynamadıkça iyice kendimi kötü hissediyorum..Allah korusun; ya bişey olduysa diyorum...araştırdım ;araştırmaz olaydım daha kötü oldum, yazmışlar oraya ortada bişey yokken çocuğumu kaybettim falan diyeee....Allahım ya kafayı yicemmm..(((

anacım sende gidip en karamsar yerleri okumuşsun..en iyisi okuma..şimdi ben sana ne desem boş gelicek farkındayım,o yüzden git doktoruna kalp atışlarını duy,iyi olduğunu,boşuna stres yaptığını öğren gel..yoksa bu ruh haliyle bebeğe daha çok zarar verdiğinin farkında olamayacaksın..

gidicem ablacım...bugun olmazsa yarın mutlaka giderim, zaten yarın aşımda var..bi kıpırdansa içim azda olsa rahatlıcak ama ...yokk işte...

sen geçen mevlüde gideceğinden bahsetmiştin?? nasıl geçtiğini yazdınmı , ben görmedim de?

yoo yazmadım dı..anlatayım dur..öncelikle çok kalabalıktı,aslında böyle yerler çocuk getirilmemeli,kadından çok velet vardı ayak altıda..neyse efendim,bebişe çok güzel gelinlik gibi bi mevlüt kıyafeti giydirmişler,kafasında yine beyaz bi bant,kolları hediye gelen altın bilezikler,künyelerle doluydu.18 günlüktü ama hala su damlası kadar minnaktı.ayakkabıları bile ayağına 3 numara büyüktü.lohusa annemize gelince kırmızı dantelli bi gecelik giydirmişler,al örtmüşler,takılarını takmış,makyajını,saçını yapmış,gayet şıktı ama hala göbeği oldukça belliydi..hoca mevlüt okudu,amin dedik,sonra pide yaptırmışlar,hazır ayran onu dağıttılar.haa pideden önce de koca bi kazan lohusa şerbeti dağıttılar.burda bahar diyolar,içinde bir sürü ot var,kaynatıyolar ve sıcak servis oluyo.duadan sonrada çoğu dağıldı zaten..bu arada bebişin bi sürü kıyafeti oldu..

çok değişik...
benim en çok acemi olduğum konuu..Allahtan annemlerde yapcam mevlütü..kayınvalidem mevlüt okutmak isterse bide orda olur heralde..
oğluşum vurduu 1 kere çok mutluyum..oleyyyyy

GELDİM CANIM GELDİM DE

bu günlerde hep kötü haberler alıyorum ya canım sıkılıyor başlayayım anlatmaya:

1 en yakın arkadaşım 10 yıldır çalıştığı işinden çıkartıldı gerekçe birimin kapatılması özel üniversitede çalışıyordu ve yeni ev almışlardı bankadan kredi çekmişlerdi maaşlarına güvenip

2 o arkdaşımın erkek kardeşinin bebeği olacak benim bebekle 1-2 hafta var bebeğin ense kalınlığı problemli çıkmış amiyo yaptılar sonuçları bekliyorlar

3 burada hamile arkadaşımı hafata sonu hastaneye kaldırmışlar erken doğum riski varmış aslında risk değil erken doğacak çünkü ciğer geliştirici iğneyi bile yapmışlar demin aradım kocası açtı kızcağım sancıdan nasıl bağırıyordu
ve o kadar rahat bir hamilelik geçirdiki inanamıyorum şuan

Son düzenleme:

canım günaydın korkma bak nazo ne güzel açıklamış zaten egemenide korkutma geçmiş olsun

vaay Allah kabul etsin bende ilk defa bebiş mevlütü okuyorum hiç gitmemiştim öğrenmiş oldum bacım sağol eksik olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…