Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

mehtabım bütün arkadaşlarına ve sana geçmiş olsun

Vallahi ben damlarım hiçte karışmaz senle aramızda baya varda aybenle 1 hafta falan aslı onunla karışacak

aramızda 6 hafta olacak şimdi hesapladım karışmaz o zaman sen benimkine gelirsinde ben minnak bebişle seninkine gelemem herhal dur bakarız bir çaresine bu arada biz ne zaman buluşcaz ???

aramızda 6 hafta olacak şimdi hesapladım karışmaz o zaman sen benimkine gelirsinde ben minnak bebişle seninkine gelemem herhal dur bakarız bir çaresine bu arada biz ne zaman buluşcaz ???

olsun canım sorun değil sen gelemessen ben gelir mevlüdü sende yaparım
geçen aybenle konuştuk bu mevzuyu umut çok yoğun çalışıyor yaa bu ara sen ben mehtap bi c.tesi kocalar olmadan buluşalım benimkide cumartesi öğleene kadar çalışıyoda, aybende olur dedi ama bi zaman belirlememiz lazım

bencede kocalar olmadan buluaşalım sonra onlar kaynaşır nasıl olsa ben cumartesi pazar kursa gidiyorum şirinevlerde saat 1 gibi işim bitiyor ona göre ayarlayalım olur mu?

kızlar bu arada gülom dan haber var bu ara ev misafir kaynıyomuş bu hafta giremem dedi hepiciğinize çoook selam söyledi cuma iğneye gidicekmiş hepimizden dua istedi inşallah gülomun meleğide martta gelecek

bencede kocalar olmadan buluaşalım sonra onlar kaynaşır nasıl olsa ben cumartesi pazar kursa gidiyorum şirinevlerde saat 1 gibi işim bitiyor ona göre ayarlayalım olur mu?

olmaz mı hemde çok güzel olur vallahi bana uyar aybenimide bi dürtelim bakalım gün belirleyelim

canım günaydın korkma bak nazo ne güzel açıklamış zaten egemenide korkutma geçmiş olsun

dünden beri stres içindeydım hiç sorma...şükür şimdi rahatım..kıpraştı çünkü:)
vücudumu dinliyorum dünden beri..:)

kızlar rüyamda erkek bebek emziriyodum 8-9 aylık falan benim bebeğim değil ama kucağıma veriyolar bi bakıyorum açmış emmeye başlamış çok garipti yaaaaaaaaaa

mrbb kızlarrrr:86::86:.... ebrucumm sakin ol tatlım biz 18.haftaya gircez kızımda çıt yokk maşallahh hiçç oynamadı...nazomm..ben napcam bilmiyorumm bizimkilerde mevlüt diyorlarrr üfff elti çocukları yeterli benim evi talan etmeye...şükür ki okul açık olcak... süper bi zamnda geliyo yavrumm ramazanlık..sonrası bayram veee okullar başlıyo...gülsümüm inş.hayırlı sonuçlarla gelir..aybenn eee herhalde ağrıycak kasıklarınn..edoşş kız naptın doktora 3'üne gidiyo musun benm tarih yarına yarın gitcem hayırlısı ile...bu arada sınavıma çok az kalmış tam 1 ayy offf napcamm nasl çalışcamm benn

evet canımmmmmmmmmmmmmm 3 ünde heyecanlıyım çoook :84:

ay çok sevındım maşallah kızına . inşallah temız sonuçlar alırsın ilk tebrık eden ben olayım allah analı babalı buyutsun inşallah. öpüyorum çok mıs kokulu kızınıda benım için kokla insan çok sevıyo bende kızımı çok sevıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…