GELDİM CANIM GELDİM DE
bu günlerde hep kötü haberler alıyorum ya canım sıkılıyor başlayayım anlatmaya:
1 en yakın arkadaşım 10 yıldır çalıştığı işinden çıkartıldı gerekçe birimin kapatılması özel üniversitede çalışıyordu ve yeni ev almışlardı bankadan kredi çekmişlerdi maaşlarına güvenip
2 o arkdaşımın erkek kardeşinin bebeği olacak benim bebekle 1-2 hafta var bebeğin ense kalınlığı problemli çıkmış amiyo yaptılar sonuçları bekliyorlar
3 burada hamile arkadaşımı hafata sonu hastaneye kaldırmışlar erken doğum riski varmış aslında risk değil erken doğacak çünkü ciğer geliştirici iğneyi bile yapmışlar demin aradım kocası açtı kızcağım sancıdan nasıl bağırıyordu
ve o kadar rahat bir hamilelik geçirdiki inanamıyorum şuan
Eda
senle benim 40 larımız karışacak mevlütlerimize gelemeyeceğiz yaaaa:2:
Vallahi ben damlarım hiçte karışmaz senle aramızda baya varda aybenle 1 hafta falan aslı onunla karışacak
aramızda 6 hafta olacak şimdi hesapladım karışmaz o zaman sen benimkine gelirsinde ben minnak bebişle seninkine gelemem herhal dur bakarız bir çaresine bu arada biz ne zaman buluşcaz ???
olsun canım sorun değil sen gelemessen ben gelir mevlüdü sende yaparım
geçen aybenle konuştuk bu mevzuyu umut çok yoğun çalışıyor yaa bu ara sen ben mehtap bi c.tesi kocalar olmadan buluşalım benimkide cumartesi öğleene kadar çalışıyoda, aybende olur dedi ama bi zaman belirlememiz lazım
bencede kocalar olmadan buluaşalım sonra onlar kaynaşır nasıl olsa ben cumartesi pazar kursa gidiyorum şirinevlerde saat 1 gibi işim bitiyor ona göre ayarlayalım olur mu?
canım günaydın korkma bak nazo ne güzel açıklamış zatenegemenide korkutma geçmiş olsun
Doğumun ne zaman olacağını normal mi sezeryan mı olacağı belli değil daha canım ama 32 haftamdayım usg göre de 35...Az kaldı denebilir...
mrbb kızlarrrr:86::86:.... Ebrucumm sakin ol tatlım biz 18.haftaya gircez kızımda çıt yokk maşallahh hiçç oynamadı...nazomm..ben napcam bilmiyorumm bizimkilerde mevlüt diyorlarrr üfff elti çocukları yeterli benim evi talan etmeye...şükür ki okul açık olcak... Süper bi zamnda geliyo yavrumm ramazanlık..sonrası bayram veee okullar başlıyo...gülsümüm inş.hayırlı sonuçlarla gelir..aybenn eee herhalde ağrıycak kasıklarınn..edoşş kız naptın doktora 3'üne gidiyo musun benm tarih yarına yarın gitcem hayırlısı ile...bu arada sınavıma çok az kalmış tam 1 ayy offf napcamm nasl çalışcamm benn
evet canımmmmmmmmmmmmmm 3 ünde heyecanlıyım çoook :84:
herkeze çok selam...herkez iyidir inşallah
doğurdum geldimdarısı bekleyenlerin başına
hastaneden dün çıktım...2gece kaldık.Allahıma şükürler olsun herşey bittirahatladım kızıma kavuşunca kızımda bende çoş şükür iyiyiz
doğumum çok güzel oldu amelyat oldum 6saat sonra kalkıp kendim yürüyodum kızımı kucaklıyodum oturup kendim emzirdimumduğum gibi olmadı hiçbişey...oğlumda çok acılar çekmiştim. kızım şimdi uyuyoken bi sizlere haber verem dedim
bebişim 53cm. 3800gr.doğduçok tatlı bi kız bakmaya koklamaya doyamıyom
sarılık testi oldu dün topuktan kan aldılar...bugün tekrar oldu hastaneye götürdük bebişimi...bol bol sık sık emzir dedi dr. 12 çıkmış...2gün sonra tekrar kan alcaklar inşallah düşer ona üzülüyom:26:
yavrumun habire minicik ayağını deliyolarbirazdan emzircem uyandırcam...
işte böyle kızlar...Allah hepinize benimki gibi güzel bi doğum nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?