işallahh bbek oluncaaa bunalrı denerimm şimdi karnımda beslenmesi lazımm..int.de bakıyorumm hangi besnler yemeli diye
hepsini oku hamılelıkte yenmesı gereken şeyler de yazıyor .
bizimdee o zaamanlarr gelir mii yaa pekii nasıl..ağırlaştın mıı..?
:79: :79: :79: :79: :79:
Gelecek canım merak etme...Boşuna demiyorlar sayılı zaman çabuk geçer diye...Başlarda hemen gelsin istiyordum ama şimdi biraz daha dursun diyorum...Tabi bu benim isteğim...Etrafımdakiler dört gözle bekliyorlar gelmesini...Olmadı mı diye arayan arayana...
Ağırlaşmak ne kelime canım yaaa...Hep başındaki gibi olacağım sandım ama yanılmışım...Yürürken yürümemde sorun yok hani hamileler peltek peltek yürür ya öyle yürümüyormuşum...Eğilip kalkmam zorlaştı artık...Önceden yatarken sadece bıdığım hareket ediyordu şimdi farketmiyor...Tekmeleri yok artık zaten kaldırıp duruyor...Uyku desen nerde...Gündüz uyumuyorum gece uyuyabileyim diye ama nerde...Yastık yorgan geziyorum odaları...İşte böyle...
Hayırlısıyla atlattın canım sende...Rabbim analı babalı büyütsün...Maşallah kilosuda boyuda çok güzel...Uzun boylu bir kızın var...Darısı artık bana canım...Sırada ben varım...
canım benimm yaa allahımm sanaa bağışlasınn yavrunuu...benimde ayaklarım şişiyo yaa normal mi?
maşallah azizecim 41 kere Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah
şükürler olsun canım ben allah analı babalı büyütsün gelin olduğunuda görürsün inşallah.
darısı bekleyenlerin başına
ohh ohhhh ne güzell prensesimiz de inş.bişey yokturdurr... bolll boll öp koklaa...kızım olunca bende hasret gideririm...allah analı babalı büyütsün..
:79: :79: :79: :79: :79:
Gelecek canım merak etme...Boşuna demiyorlar sayılı zaman çabuk geçer diye...Başlarda hemen gelsin istiyordum ama şimdi biraz daha dursun diyorum...Tabi bu benim isteğim...Etrafımdakiler dört gözle bekliyorlar gelmesini...Olmadı mı diye arayan arayana...
Ağırlaşmak ne kelime canım yaaa...Hep başındaki gibi olacağım sandım ama yanılmışım...Yürürken yürümemde sorun yok hani hamileler peltek peltek yürür ya öyle yürümüyormuşum...Eğilip kalkmam zorlaştı artık...Önceden yatarken sadece bıdığım hareket ediyordu şimdi farketmiyor...Tekmeleri yok artık zaten kaldırıp duruyor...Uyku desen nerde...Gündüz uyumuyorum gece uyuyabileyim diye ama nerde...Yastık yorgan geziyorum odaları...İşte böyle...
Hayırlısıyla atlattın canım sende...Rabbim analı babalı büyütsün...Maşallah kilosuda boyuda çok güzel...Uzun boylu bir kızın var...Darısı artık bana canım...Sırada ben varım...
Oğluşuma Trakya havalarını açtım çıldırdı karnımda...Acaba sevdimi yoksa sevmedimi...:26:
dikkattt etsenee kendinee neden o kadar misafir ağırlıyorsunn ki.slm güzel topiğimin güzel anneleri
giremiyorum yoğunluktan özledimmm valla nasılsınız bakalım
iyi valla..sen bana..ben sana..herkes peşpeşe zaten..bence 1 tane altın alalım,elden ele dolaştıralım,en sonunda gülsümde kalsın..ayy benden zeka fışkırıyo ya...
dikkattt etsenee kendinee neden o kadar misafir ağırlıyorsunn ki....biz iyiyiyz canım senii sormalı
olsun canım ben misafiri severim Allah eksik etmesin tabi istediğim misaifrleri
bende iyiyim canım cumaya iğnem var perşembe kaplıcaya gitmeyi düşünüyorum hayırlısı koşuşturuyoruz
eee o zaman iyiii ama yorma sen yinede kendiniii hayırlısı olur işalllahhh....minik cadı napıyo?
hayırlısı bakalım canım
valla cadı ne etsin anneanneyi buldu bizi unuttu beraber yatıyolar annem yediriyo içiriyo beni takmıyo valla annecim sen karışma anneannem yapsın herşeyimi diyo iyice şimardıyesin annesi kardeş istiyo babama söle hastaneden bebek getirsinde ben uyutayım seveyim oynayım diyo
günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?