Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

:79: :79: :79: :79: :79:

bizimdee o zaamanlarr gelir mii yaa pekii nasıl..ağırlaştın mıı..?

Gelecek canım merak etme...Boşuna demiyorlar sayılı zaman çabuk geçer diye...Başlarda hemen gelsin istiyordum ama şimdi biraz daha dursun diyorum...Tabi bu benim isteğim...Etrafımdakiler dört gözle bekliyorlar gelmesini...Olmadı mı diye arayan arayana...
Ağırlaşmak ne kelime canım yaaa...Hep başındaki gibi olacağım sandım ama yanılmışım...Yürürken yürümemde sorun yok hani hamileler peltek peltek yürür ya öyle yürümüyormuşum...Eğilip kalkmam zorlaştı artık...Önceden yatarken sadece bıdığım hareket ediyordu şimdi farketmiyor...Tekmeleri yok artık zaten kaldırıp duruyor...Uyku desen nerde...Gündüz uyumuyorum gece uyuyabileyim diye ama nerde...Yastık yorgan geziyorum odaları...İşte böyle...

Hayırlısıyla atlattın canım sende...Rabbim analı babalı büyütsün...Maşallah kilosuda boyuda çok güzel...Uzun boylu bir kızın var...Darısı artık bana canım...Sırada ben varım...

canım benimm yaa allahımm sanaa bağışlasınn yavrunuu...benimde ayaklarım şişiyo yaa normal mi?

maşallah azizecim 41 kere Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah

şükürler olsun canım ben allah analı babalı büyütsün gelin olduğunuda görürsün inşallah.

darısı bekleyenlerin başına

ohh ohhhh ne güzell prensesimiz de inş.bişey yokturdurr... bolll boll öp koklaa...kızım olunca bende hasret gideririm...allah analı babalı büyütsün..

sağolun kızlar

slm güzel topiğimin güzel anneleri
giremiyorum yoğunluktan özledimmm valla nasılsınız bakalım

iyi valla..sen bana..ben sana..herkes peşpeşe zaten..bence 1 tane altın alalım,elden ele dolaştıralım,en sonunda gülsümde kalsın..ayy benden zeka fışkırıyo ya...

olur nazocum valla bana uyar

dikkattt etsenee kendinee neden o kadar misafir ağırlıyorsunn ki....biz iyiyiyz canım senii sormalı

olsun canım ben misafiri severim Allah eksik etmesin tabi istediğim misaifrleri
bende iyiyim canım cumaya iğnem var perşembe kaplıcaya gitmeyi düşünüyorum hayırlısı koşuşturuyoruz

olsun canım ben misafiri severim Allah eksik etmesin tabi istediğim misaifrleri
bende iyiyim canım cumaya iğnem var perşembe kaplıcaya gitmeyi düşünüyorum hayırlısı koşuşturuyoruz

eee o zaman iyiii ama yorma sen yinede kendiniii hayırlısı olur işalllahhh....minik cadı napıyo?

eee o zaman iyiii ama yorma sen yinede kendiniii hayırlısı olur işalllahhh....minik cadı napıyo?

hayırlısı bakalım canım
valla cadı ne etsin anneanneyi buldu bizi unuttu beraber yatıyolar annem yediriyo içiriyo beni takmıyo valla annecim sen karışma anneannem yapsın herşeyimi diyo iyice şimardıyesin annesi kardeş istiyo babama söle hastaneden bebek getirsinde ben uyutayım seveyim oynayım diyo

azizecim gözün aydın Rabbim sağlıklı hayırlı ana bablı ömür versin inş.

bana müsade canım görüşürüz

kızlarrrrrrrr öpüyoruummmmmm görüşmek üzere

canımm benimmm yaaa...demek kardeş istiyo allahımmm nasipp eyler işallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…