Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

:85:günaydın kızlar...
bugün hiç havamda değilim,hatta kendimi kötü hissediyorum,dokunsalar ağlayacak gibiyim,şimdiden lohusa sendromuna mı girdim yoksa,aslında ortada bariz bişey yok,herşeye takar oldum,evham yapar oldum,işten çıkıcam bi maaş gidecek onada takar oldum,ayrıca kilo alımım durduğu gibi kilo vermeye bile başladım ona canım sıkılmaya başladı,karnım var sadece eridim bittim resmen,elmacık kemiklerim çıktı,yüzükler parmaklarımda dönüyo,karnımı görmeyen hamile olduğuma inanmıyo,beni 2-3 ay görenler bile sen daha kiloluydun,zayıflamışsın diyo,hayır yani benim derdim bebek kilo alıyomu,iyimi?en az kilo alınacak 6 aylık dönemde hoop 10 kilo aldım,şimdi kilo alınması gereken dönemde ben bir aydır aynı kilodayım,cuma günü randevum var,eğer bebişimin gelişiminde yetersizlik görürsem diyeti bırakıcam kızlar,açlıktan ölüceğime,şekerden öleyim..hayır yani dün akşam biraz fazla yiyeyim dedim,midem küçülmüş resmen,2 kaşıkla doyuyorum.offf yaa kilo alsak dert,almasak dert..Allahım cümlemize sağlıkla hamileliklerimizi tamamlamayı ve bebklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

aminnn tek temennimiz o ama...inş mustafada kilo alıodur..doktorunla konuş bi ablam ya bnde rejim istiycem çok kilo alıorum bari sağlıklı kilo aldırsa bebek de etkilenmez hiçç yoktan

canım bencede Mustafa kilo alıyordur senin kilo alman dursun zaten 9 ayda alacağını 5-6 ayda aldın hadi üzülme yaa dünde bir arkdaşım senin kadarlık yüklü oda durup durup ağlıyor herşeyden bıktım bebğim nasıl diye ağlayarak dolaşıyordu herkes beni gıcık ediyor diyordu, takma canım heralde bu aylarda böle oluyor insan

günaydın kızlar sabah akıntımın içinde nokta nokta ufacık açık renkli kan gördüm ama çok dikkatli bakınca anca seçiliyodu devam etmedi şuan bişey yok yarın 3 te doktora gidicem ama çok endişeliyim öneriniz varmı

bence mustafa da sende çok sağlıklı şekilde devam ediyorsunuz hiçbir sorun olduğunu düşünmüyorum yaşadığın duygu karmaşası bence çok normal hem maddi hem manevi bir çok şeyi düşünmek zorundasın zaten hassas ve duygusalsın hamilelikten dolayı kendini tetikliycek şeyler bulman çokta zor olmuyodur, bunları düşünmemeye çalış hep güzel şeyler düşün güzel olsun ablamm

nazocum hamilelik psikolojisi bunlar takma..bak dr.gidince bu takıntılarının yersiz olduğunu söyliycek inş..BU ARADA HEPİNİZE GÜNAYDIN..arkadaşlar bu sabah kalktığımda karnım küçülmüştü baya bu beni korkuttu..yani bu haftada karın çıkamı zaten..karnım gazmıydı neydi ozaman anlamadım..bi fikri olan söylesin lütfen...

Dün bana moral veren hatun bu mu??
takılma ya böyle şeylere, tabiki minik bıdığın besleniyor sen moralını bozma....Allah melakelerimizi korur hayırlısıyla..doktora gidince içinin daha da rahatlayacağına eminim...öptümmm senii kocaman..moral bozmak yokk ona göreee..

bugndü canımm ama eşimin işleri belli olmuyo dün yarın gidelim dedi bugünde yarın gidelm dedi aradım doktorumu yarna 4:30 a randevu aldım.

iyi haberlerini bekliyorum canım..dönünce yazarsın kızının durumunu....

korkma hemen edacım...başka topiklerde de aynı sorunu olan kişilerin yazılarını okudum, doktorları kendinizi fazla yormayın falan demiş..sen de öyle yap..uzanma( dolap tepelerine), ağır kaldırma, hareketlerine dikkat et( ani hareketler falan yapma) yarında doktoruna güzelce izah edersin..hayırlısıyla bişey olmaz inşallahh...

evet o aylarda bana öyle oluyo kübracım..bi gün bakıyorum davul gibi, seviniyorum çıktı göbeğim diye ertesi gün bi bakıyorum göbek falan yok göbek dediğim sey gaz mış anlayacağın...merak etme..bende göbeğim çıksın diye çok istiyodum, şimdi oldum davul gibi, hareketlerim bile kısıtlandı..endişelenme..o büyüyecek zamanla

saol ebrucum inşallah herşey yolundadır yarın olsada öğrensem herbişeyi

Edacım

takma kafana böle şeyler ya ne olacak o kadardan bebiş kazı çalışması yapıyor tutunmak için merak etme sen

saol ebrucum inşallah herşey yolundadır yarın olsada öğrensem herbişeyi

çok dikkatlı bakınca belli oluyoo diyosun edacım..bariz bi kahverengilik yada kan olsaydı haklısın sorun yapmakta..ama şimdi sen endişelenme..tekrar olursa ama hemen doktorunu ara...bak başka yerde yazan bi yazı buldum senın için...

hamilelik boyunca akıntı cok renkli yani kahverengi ya da krımızıya yakın kanlı olmadığı sürece,
ve ayrıca kaşıntı yapmadığı sürece ters bir durum olmadığını söyledi doktorum bana..
ama cok akıntı olması durumunda bir genital temzilik jeli kullanman temzilik açısından iyi olabilir.
ben 2-3 günde bir seba med in genital bölge temizliği için olan jelini kullanıyorum.
doktoruna sen de sorup kullanabilirsin...

aşırı kaşıntımta var yaa

çok korkuyorum mehtap birşey olcak diye ve nedense içimde hep kötü bi his var

canım sn kendine çok sorun ediyorsun böyle yaparsın bebiş nsıl büyüycekk...daha minnacık oo yarın bi git doktoruna işallahh bişey çıkmaz..rahatlarsın.yarın güzel olacağını düşünn...kendinide onuda üzme lütfen....bu arada ayben naptı yaa sesi çıkmıyo hiçç..?

aşırı kaşıntımta var yaa

hemen üzülme edacım lütfen yaa, bende de var, mantar sanırım, doktor fitil verdi geçen gittiğimde..çok büyük sorunlar değil bunlar tatlım...doktorunla görüşünce yarın mutlaka haber ver...merakta bırakma ...ok!

hep iyi düşünüyorum herşey güzel olucak diyorum ama içimdeki o sesi bastıramıyorum inşallah kuruntudur... Inşallah hayırlı haberlerle gelirim yarın

hep iyi düşünüyorum herşey güzel olucak diyorum ama içimdeki o sesi bastıramıyorum inşallah kuruntudur... Inşallah hayırlı haberlerle gelirim yarın

inşallahh canım, sen moral bozma yeter...tabiki herşey güzel olacak hayırlısıyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…