Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

şu torba yasaya bakındım biraz..devlet memuru olmak varmış anasını gelin edeyim..24.haftalık gebeye nöbet yok,isterse 2 sene ücretsiz izin doğumdan sonra,5 yılı doldurana 12 ay izin..özel sektördekinin canı çıksın...
bu arada öğrenim kredilerinde ödeme 1 yıl daha uzatılmış,bağkuru devam ederken ssklıda çalışılabilinecek..vs..vs...

haaa ayrıca..mesela doğumdan sonra işten ayrılacaksınız ama son üç sene bounca kesintisiz 600 gün prim ödemeniz olmadığı için işsizlik maaşı alamıyordunuz ya,şimdi şartlar hafifletilmiş,son bir yıl 120 gün kesintisiz ve toplam 400 gün mü ne olmalıymış,tam emin değilim araştırıyorum hala..eğer böyleyse benim işime yarayacak..

öyle olursa ben hemen çıakrım işten bende 600 günümün dolmasını bekliyorum çünkü

öyle olursa ben hemen çıakrım işten bende 600 günümün dolmasını bekliyorum çünkü

eğer böyleyse bende alacağımı sanmadığım işsizlik maaşını alabilirim..sende bi soruştur bakalım seda..bana bi arkadaş söyledi dün,bende nette araştırıyorum..tabi canım alalım..bizim başımız kel mi?

yukarıda bahsettiğimiz konular hakkında bilgisi olan hanımların görüşlerini bekliyoruz..midem bulanıyo,reflüm azdı yine..kaçıyorum ben...

ben patronuma söyledim yasaya bakmam gerek ama iş çıkışı verirsek alamazsın dedi hem doğum parası hem rapor varası sonrada çıkış verip işsizlik maaşı verir mi devlet dedi..doğumdan 8 hafta sonra tekrar rapor günlerini bitiririz sonra 2,3 ay gösteririrz öyle alırsın dedi..ssk'dan da çağırma durumları olursa bebek var çalışamadım özel sektör deyip geçiştirilir dedi başka yollla olmaz dedi ama araştırırım ben yine..

iyi tabiki ama; ücretli izni artırsaydı , ücretsiz izni artıracağına..ücretsiz 1 yıldan 2 yıla çıktı, ama emekli yılında bi okadar uzuyor...çalışmadığın gün kadar ilerde çalışıyosun yani...

bende 2'li yaptırdım ama 3'lü için gel dedi kötü bişey mi var ki

Allahım bugun herkes karamsar...ben ise ne kadar olumlu düşünüyorum bak....
bende özel hastaneye gidiyorum , arkadaşımda aynı hastaneye gidiyor..benım doktorum istemedi, ama arkadaşın doktoru istedi, sorun mu var?? yoookk... onunda cok şükür herşey yolunda gidiyor..o doktordan doktora değişiyor canım..takılma sen...git yaptır..

ayy aynen valllaaaa bugun antepde de hava çok güzell....dışarı çıkıppp gezesimmm varrr...piknikk yapasımmm varr...bol boll alışiverişş yapasımm...üfff bideee havuz olsaaa offf ...ne şhane olurdu ama..nerdeee çalış babam çalışş...:84::84:

kız ebru sen ne zaman çıkıyosun iştenn az kalmıştır senin

yok kızz, mayıs sonuna kadar çalışcam ..37. haftama kadar..bişey değil buralarda doğururum diye korkuyorum...:) millet hep 37, 38. haftalarda yapıyor doğumu.

:79: :79: :79: :79:

Selam kızlar...Nasılsınız...Bizim canımız çoook sıkılıyor...:97:Havalar çok soğuk diye tam 1 hafta oldu dışarı hiç çıkmadım...Bunaldım artık ama neyseki babamız bugün 15:00 çıkacak ve bizi gezmeye götürecek...:119:Vajinada kaşıntıdan bahsetmişsiniz...Bendede var o kızlar...Hemde ilaç kullanmama rağmen iyice azıttı...Oynattırıyor vallah bazen bu içten kaşıntı...

NAZO7 canım canını sıkma böyle şeylerle...Sen kilo almıyorsun diye paşanda almayacak diye bişey yok...Çok kafana takacağına dalıver dr. odasına ozaman sende...Hep randevu para ile mi bakacak baktırıver bedavadan...

slm kızlar bende özelde çalışıyorum yasal olarak 32. haftanın bitiminden itibaren rapor almak gerekiyo doğumum ağustos 2 de benimde sezeryan olacak

canım çokkk değil miii bende mayısta çıkıcm ki benim doğm temmuz sonu ağustos ilk haftası

nisan sonu aslında tam 32.haftam doluyor. ama 4_5 hafta daha çalışırsam , o çalıştığım süreyi doğumdan sonraya aktarma hakkım var sedacım, banada doğum sonrası izin daha çok lazım olcak...o açıdan o kadar uzun çalışcam..yoksaaaaaa ben şimdiden gitmek istemıyomda bakma işte mecburiyet
doğum sonrası 2 ay ücretli izin..4 yada 5 hafta bu yukarda sölediğim eklenırse 3 ay oluyor..sonrasında ücretsiz iznin başlıyor kullanmak istersen, onunda bi 6 ayını kullancam sadece, sonra iş başı yapcam..düşüncem bu yönde tabi Allahım nasip ederse....:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…