ben 2 li yaptırdım sedacım..3 lüyü doktorum gerek görmedi yapmadı...
bende 2'li yaptırdım ama 3'lü için gel dedikötü bişey mi var ki
ne alaka ya...çoğu doktor yaptırıyo artık..heleki özel hastaneye gidersen 2-3-4 lü bütün testleri yapıyolar...
haaa ayrıca..mesela doğumdan sonra işten ayrılacaksınız ama son üç sene bounca kesintisiz 600 gün prim ödemeniz olmadığı için işsizlik maaşı alamıyordunuz ya,şimdi şartlar hafifletilmiş,son bir yıl 120 gün kesintisiz ve toplam 400 gün mü ne olmalıymış,tam emin değilim araştırıyorum hala..eğer böyleyse benim işime yarayacak..
öyle olursa ben hemen çıakrım işten bende 600 günümün dolmasını bekliyorum çünkü
eğer böyleyse bende alacağımı sanmadığım işsizlik maaşını alabilirim..sende bi soruştur bakalım seda..bana bi arkadaş söyledi dün,bende nette araştırıyorum..tabi canım alalım..bizim başımız kel mi?
şu torba yasaya bakındım biraz..devlet memuru olmak varmış anasını gelin edeyim..24.haftalık gebeye nöbet yok,isterse 2 sene ücretsiz izin doğumdan sonra,5 yılı doldurana 12 ay izin..özel sektördekinin canı çıksın...
bu arada öğrenim kredilerinde ödeme 1 yıl daha uzatılmış,bağkuru devam ederken ssklıda çalışılabilinecek..vs..vs...
bende 2'li yaptırdım ama 3'lü için gel dedikötü bişey mi var ki
iyi tabiki ama; ücretli izni artırsaydı , ücretsiz izni artıracağına..ücretsiz 1 yıldan 2 yıla çıktı, ama emekli yılında bi okadar uzuyor...çalışmadığın gün kadar ilerde çalışıyosun yani...
Allahım bugun herkes karamsar...ben ise ne kadar olumlu düşünüyorum bak....
bende özel hastaneye gidiyorum , arkadaşımda aynı hastaneye gidiyor..benım doktorum istemedi, ama arkadaşın doktoru istedi, sorun mu var?? yoookk... onunda cok şükür herşey yolunda gidiyor..o doktordan doktora değişiyor canım..takılma sen...git yaptır..
kız ebru sen ne zaman çıkıyosun iştenn az kalmıştır senin
yok kızz, mayıs sonuna kadar çalışcam ..37. haftama kadar..bişey değil buralarda doğururum diye korkuyorum...:) millet hep 37, 38. haftalarda yapıyor doğumu.
:85:günaydın kızlar...
bugün hiç havamda değilim,hatta kendimi kötü hissediyorum,dokunsalar ağlayacak gibiyim,şimdiden lohusa sendromuna mı girdim yoksa,aslında ortada bariz bişey yok,herşeye takar oldum,evham yapar oldum,işten çıkıcam bi maaş gidecek onada takar oldum,ayrıca kilo alımım durduğu gibi kilo vermeye bile başladım ona canım sıkılmaya başladı,karnım var sadece eridim bittim resmen,elmacık kemiklerim çıktı,yüzükler parmaklarımda dönüyo,karnımı görmeyen hamile olduğuma inanmıyo,beni 2-3 ay görenler bile sen daha kiloluydun,zayıflamışsın diyo,hayır yani benim derdim bebek kilo alıyomu,iyimi?en az kilo alınacak 6 aylık dönemde hoop 10 kilo aldım,şimdi kilo alınması gereken dönemde ben bir aydır aynı kilodayım,cuma günü randevum var,eğer bebişimin gelişiminde yetersizlik görürsem diyeti bırakıcam kızlar,açlıktan ölüceğime,şekerden öleyim..hayır yani dün akşam biraz fazla yiyeyim dedim,midem küçülmüş resmen,2 kaşıkla doyuyorum.offf yaa kilo alsak dert,almasak dert..Allahım cümlemize sağlıkla hamileliklerimizi tamamlamayı ve bebklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..
canım çokkk değil miii bende mayısta çıkıcm ki benim doğm temmuz sonu ağustos ilk haftası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?