Günaydınnnn bugünnn benimmm doğummm günümmm:124::124::119::119:
Günaydınnnn bugünnn benimmm doğummm günümmm:124::124::119::119:
günaydın millet..herkese iyi perşembeler..
doktora gidecek kızlar,dönüşte iyi havadislerinizi bekliyoru z..
ya hu bu Hürrem biz bi taneyi doğurana kadar üstümüze dört tane falan doğuracak galiba.
iyi ki doğdun sedaaaaaaaaaaa.....
Mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaa....
Kaç yaşına bastın kız?doğum günün kutlu olsun canım,sağlık,mutluluk,neşe,para getirsin yeni yaşın...eee pasta nerde?eyvahhh 12 sindede benim kızın doğum günü var ve son modelinden cep telefonu istiyo..bu balık burçları yok musunuz siz....
Tam 21'e girdimm...ilk hediyemii eşimm verdiii...gece uyandırdı pastamı getirdi üstüne mumlarr...sonra alnımdan öptü iyiki varsınn dedi ve hediyesini verdii...balığım bendee napalım duygusallık son suret devamm
Doğum günün kutlu olsunnnnnnn canımmmm....
Günaydınn nazom..ben bişey sölicem ama utanıyorummPopişim acıyoo..mayasıl mıdır ne haltsa ondan çıkmış heralde..varmıdır bunun çaresi
ohhh valla jeste bakkk....ne almış kızzzz onu nıye sölemıyosunn
doğum günün kutlu olsunnnnnnn canımmmm....
günaydınn nazom..ben bişey sölicem ama utanıyorummpopişim acıyoo..mayasıl mıdır ne haltsa ondan çıkmış heralde..varmıdır bunun çaresi
şan kolyesi canım..ayy çok hoşumaa gitttiiii daha çok sevdm seni dedim gülüyo adam
Slm. Yaa ben bugün fetal eko çektiricem ama bana bilgi verirmisiniz bu konuda??? :44:
bizi sevindirmek ne kadar basit aslında....yeterkı accık düşünceli olsunlar :)
arkadaşım vardı 5_6 haftalık hamileydi, 2 hafta önce aramıştım hayırlı olsun diye, dün aldım haberi çocuğu düşmüş..duyar duymaz yıkıldım moralman..evinede gidemıyorum , benı böyle karnı burnunda görürse daha kötü olur diye....arayım diyorum bugun, en diyeceksem artıkaklım onda bugun pek keyfim yok o yüzden
bebeğinin kalp atımlarına detaylı bakan bi uygulama canım..aynı bizdeki ekg ler gibi,karnına bağlanan bantlarla bebişinin kalp atımlarının incelenmesi yapılacak.merak etme kolay bi uygulama ve aslında herkese yapsalar iyi olacak bi uygulama,bebeğinde kalple ilgili bi problem varsa erkenden anlaşılıp tedavi edilebiliyo..
bunda utanacak ne var canım..basur olmuşsun..yapılacak en etkili şey perhiz..kabız olmayacaksın,kuru incir,kayısı ye,hoşav iç,bol su iç,acı,kızartma,baharat,pilav,baklagil yeme..biberiye,nane,hatmi,kantoran çayı iyi gelir ama gebelikte çok fazla içmemek gerekir.birde sıcak su oturma banyosu rahatlatır canım..
bizi sevindirmek ne kadar basit aslında....yeterkı accık düşünceli olsunlar :)
arkadaşım vardı 5_6 haftalık hamileydi, 2 hafta önce aramıştım hayırlı olsun diye, dün aldım haberi çocuğu düşmüş..duyar duymaz yıkıldım moralman..evinede gidemıyorum , benı böyle karnı burnunda görürse daha kötü olur diye....arayım diyorum bugun, en diyeceksem artıkAklım onda bugun pek keyfim yok o yüzden
bencede evine gitme ebrucum..ben düşük yaptığım zaman gıcık olduğum bi akrabamda hamileydi,güya bana geçmiş olsuna gelmişti,nispet eder gibi sürekli bebeğinden bahsetti ve karnını açıp açıp gösterdi..o kadar üzlmüştüm ki,o an evimden bile kovmak geçti içimden..telefonda söyle ne kadar üzgün olduğunu..
aynen çok kolay valla...ay çok üzüldüm canımm allahım sabır verir işallahh
sedacım; bebişine isim konusunda karar verdin mi?
biz 2 hafta sonra alışverişe çıkcaz...bazen rüyamda bile görüyorum kendimi, alışverişe çıkmışız, geziyoruz , dolaşıyoruz, bir sürü şey alıyoruzzzz.... :))))
canımm benimmm ya o kadar isim çok ki ben değişik olsun anlamlı olsunve kuran'da geçsin istiyorum..bende 6 aylığa gireyim çıkıcam hayırlısı ile şimdilik örgülerler durduruorum kendimi yelek işledm yarın atarım resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?