Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

günaydın millet..herkese iyi perşembeler..
doktora gidecek kızlar,dönüşte iyi havadislerinizi bekliyoruz..
ya hu bu Hürrem biz bi taneyi doğurana kadar üstümüze dört tane falan doğuracak galiba.

Günaydınnnn bugünnn benimmm doğummm günümmm:124::124::119::119:

iyi ki doğdun SEDAAAAAAAAAAA.....
MUTLU YILLAR SANAAAAAAAAAAAAA....
Kaç yaşına bastın kız?Doğum günün kutlu olsun canım,sağlık,mutluluk,neşe,para getirsin yeni yaşın...eee pasta nerde?eyvahhh 12 sindede benim kızın doğum günü var ve son modelinden cep telefonu istiyo..bu balık burçları yok musunuz siz....

Günaydınnnn bugünnn benimmm doğummm günümmm:124::124::119::119:

doğum günün kutlu olsunnnnnnn canımmmm....

günaydın millet..herkese iyi perşembeler..
doktora gidecek kızlar,dönüşte iyi havadislerinizi bekliyoruz..
ya hu bu Hürrem biz bi taneyi doğurana kadar üstümüze dört tane falan doğuracak galiba.

günaydınn nazom..ben bişey sölicem ama utanıyorumm popişim acıyoo..mayasıl mıdır ne haltsa ondan çıkmış heralde..varmıdır bunun çaresi

Tam 21'e girdimm...ilk hediyemii eşimm verdiii...gece uyandırdı pastamı getirdi üstüne mumlarr...sonra alnımdan öptü iyiki varsınn dedi ve hediyesini verdii...balığım bendee napalım duygusallık son suret devamm

ohhh valla jeste bakkk....ne almış kızzzz onu nıye sölemıyosunn

çok teşekkür ederimm hayatım...o konuda benimde bilgim yok ama yerine sormuşsun

doğum günün kutlu olsunnnnnnn canımmmm....

günaydınn nazom..ben bişey sölicem ama utanıyorumm popişim acıyoo..mayasıl mıdır ne haltsa ondan çıkmış heralde..varmıdır bunun çaresi

bunda utanacak ne var canım..basur olmuşsun..yapılacak en etkili şey perhiz..kabız olmayacaksın,kuru incir,kayısı ye,hoşav iç,bol su iç,acı,kızartma,baharat,pilav,baklagil yeme..biberiye,nane,hatmi,kantoran çayı iyi gelir ama gebelikte çok fazla içmemek gerekir.birde sıcak su oturma banyosu rahatlatır canım..

şan kolyesi canım..ayy çok hoşumaa gitttiiii daha çok sevdm seni dedim gülüyo adam

bizi sevindirmek ne kadar basit aslında....yeterkı accık düşünceli olsunlar :)
arkadaşım vardı 5_6 haftalık hamileydi, 2 hafta önce aramıştım hayırlı olsun diye, dün aldım haberi çocuğu düşmüş..duyar duymaz yıkıldım moralman..evinede gidemıyorum , benı böyle karnı burnunda görürse daha kötü olur diye....arayım diyorum bugun, en diyeceksem artık aklım onda bugun pek keyfim yok o yüzden

Slm. Yaa ben bugün fetal eko çektiricem ama bana bilgi verirmisiniz bu konuda??? :44:

bebeğinin kalp atımlarına detaylı bakan bi uygulama canım..aynı bizdeki ekg ler gibi,karnına bağlanan bantlarla bebişinin kalp atımlarının incelenmesi yapılacak.merak etme kolay bi uygulama ve aslında herkese yapsalar iyi olacak bi uygulama,bebeğinde kalple ilgili bi problem varsa erkenden anlaşılıp tedavi edilebiliyo..

bencede evine gitme ebrucum..ben düşük yaptığım zaman gıcık olduğum bi akrabamda hamileydi,güya bana geçmiş olsuna gelmişti,nispet eder gibi sürekli bebeğinden bahsetti ve karnını açıp açıp gösterdi..o kadar üzlmüştüm ki,o an evimden bile kovmak geçti içimden..telefonda söyle ne kadar üzgün olduğunu..

Çok saol. Peki ne kadar sürüyo uzun mu???

acı yüzünden oluyo tahminim doğru...tutamıyorum ki şu boğazımı yiyorum biberleriii...al sana sonuç bu
dikkat edeceğim ...boğazıma düt dicem :)

aynen çok kolay valla...ay çok üzüldüm canımm allahım sabır verir işallahh

ne biçim bi akrabaymış o öyle, sanki düşman...ben olsam kovardım inan...misafirse haddi bilmesi lazım...neyse hanım efendi modumdan çıkmayım şimdi , işteyim
bu akşam aramak en iyisi..
aynen çok kolay valla...ay çok üzüldüm canımm allahım sabır verir işallahh

saol sedacım, Allah sabır versin diyecek başka bişeyimiz yok malesef...

sedacım; bebişine isim konusunda karar verdin mi?
biz 2 hafta sonra alışverişe çıkcaz...bazen rüyamda bile görüyorum kendimi, alışverişe çıkmışız, geziyoruz , dolaşıyoruz, bir sürü şey alıyoruzzzz.... :))))

canımm benimmm ya o kadar isim çok ki ben değişik olsun anlamlı olsunve kuran'da geçsin istiyorum..bende 6 aylığa gireyim çıkıcam hayırlısı ile şimdilik örgülerler durduruorum kendimi yelek işledm yarın atarım resmini

hamarat hatun senii....tamam eklersin resmini ...benım hiç öyle becerim yoktur..bende alışveriş yapınca 2 hafta sonra,resimlerini eklerim buraya bakarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…