Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hamarat hatun senii....tamam eklersin resmini ...benım hiç öyle becerim yoktur..bende alışveriş yapınca 2 hafta sonra,resimlerini eklerim buraya bakarsınız..

sanada işlim kız nolcaakkk hem ders çalışıyorum hem bebeişe nakış hem çalışıyorum en büyük kocam onunla ilgileniyorumm bide yaaa

sanada işlim kız nolcaakkk hem ders çalışıyorum hem bebeişe nakış hem çalışıyorum en büyük kocam onunla ilgileniyorumm bide yaaa

maşallahhh...yaşına göre çok becerikli aynı zamanda düşünceli birisin sedacım....

kızlar eda ile görüştüm

bebişi 1.2 mm imiş herşey yolunda

kanamsı olmuş doktor fitil vermiş yerleşme kanaması olabilir endişelenme demiş 15 gün sonra kalp atışları için gidecekmiş çok mut:81::81:lu

kızlar dün bebişlerimi ulrasonda gördüm
doktor kalp atışları bı kaç gün sonra duyulmaya başlar dedi

evet canım ikizler kan değerlerimden tahmin ediyoduk zaten ikiz olduklarını ama dün gördük ikisini de emin olduk

canım seninki ne kadarlık?

Son düzenleme:
kızlar çok şükür gördük keseyi mehtabımda yazmış zaten
1.2 mm iyimi acaba topicten bi kız şuan 6.5 haftalık p.tesi kesesi 5.77 imiş çok fark var aramızda çok kafama takıldı

kızlar çok şükür gördük keseyi mehtabımda yazmış zaten
1.2 mm iyimi acaba topicten bi kız şuan 6.5 haftalık p.tesi kesesi 5.77 imiş çok fark var aramızda çok kafama takıldı

iYİDİR, Kİmse ile kıyaslama bebişi bence. Herkesin yapısı farklı anası babası farklı

iYİDİR, Kİmse ile kıyaslama bebişi bence. Herkesin yapısı farklı anası babası farklı

inşallah iyidir mehtabım bu arada geçen sefer hastanede aybenimle irtibattaydık bu sefer seninle çok ssağol yanımda olduğun için eşimden sonra ilk sen öğrendin kesemizi boyumuzu posumuzu

inşallah iyidir mehtabım bu arada geçen sefer hastanede aybenimle irtibattaydık bu sefer seninle çok ssağol yanımda olduğun için eşimden sonra ilk sen öğrendin kesemizi boyumuzu posumuzu

eda cım canım benim bideneemmm. nasıl mutlu oldum anlatamam. bebişini görmüşsün canım.maşallah.ben bugün toplantılardan toplantılara koştum.ay sonu rapor hazırlığı falan hiç fırsat bulamadım canım.
olsun geçte olsa güzel haberi duydum çok sevindim canım. doktor ne dedi şimdi kaç haftalıkmışsın?
b u arada kızlar ben nezaman gideyim doktora. çok sabırsızlanıuyorum ama bekleyeyim diyorum. eda sana alttanmı baktı doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…