hamarat hatun senii....tamam eklersin resmini ...benım hiç öyle becerim yoktur..bende alışveriş yapınca 2 hafta sonra,resimlerini eklerim buraya bakarsınız..
sanada işlim kız nolcaakkk hem ders çalışıyorum hem bebeişe nakış hem çalışıyorum en büyük kocam onunla ilgileniyorumm bide yaaa
sanada işlim kız nolcaakkk hem ders çalışıyorum hem bebeişe nakış hem çalışıyorum en büyük kocam onunla ilgileniyorumm bide yaaa
doğum günün kutlu olsunc canım ama sen ufacıkmışsın ya şaşırdım
maşallahhh...yaşına göre çok becerikli aynı zamanda düşünceli birisin sedacım....
Günaydınnnn bugünnn benimmm doğummm günümmm:124::124::119::119:
çok teşekkürr ederim canım benim:119: :119: :119: :119: :119:
Doğum günün kutlu olsun canım...
kızlar dün bebişlerimi ulrasonda gördüm
doktor kalp atışları bı kaç gün sonra duyulmaya başlar dedi
evet canım ikizler kan değerlerimden tahmin ediyoduk zaten ikiz olduklarını ama dün gördük ikisini de emin olduk
canım seninki ne kadarlık?
kızlar eda ile görüştüm
bebişi 1.2 mm imiş herşey yolunda
kanamsı olmuş doktor fitil vermiş yerleşme kanaması olabilir endişelenme demiş 15 gün sonra kalp atışları için gidecekmiş çok mut:81::81:lu
kızlar çok şükür gördük keseyimehtabımda yazmış zaten
1.2 mm iyimi acaba topicten bi kız şuan 6.5 haftalık p.tesi kesesi 5.77 imiş çok fark var aramızda çok kafama takıldı
iYİDİR, Kİmse ile kıyaslama bebişi bence. Herkesin yapısı farklı anası babası farklı
inşallah iyidir mehtabım bu arada geçen sefer hastanede aybenimle irtibattaydık bu sefer seninle çok ssağol yanımda olduğun için eşimden sonra ilk sen öğrendin kesemizi boyumuzu posumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?