eda cım canım benim bideneemmm. nasıl mutlu oldum anlatamam. bebişini görmüşsün canım.maşallah.ben bugün toplantılardan toplantılara koştum.ay sonu rapor hazırlığı falan hiç fırsat bulamadım canım.
olsun geçte olsa güzel haberi duydum çok sevindim canım. doktor ne dedi şimdi kaç haftalıkmışsın?
b u arada kızlar ben nezaman gideyim doktora. çok sabırsızlanıuyorum ama bekleyeyim diyorum. eda sana alttanmı baktı doktor?
kızlar çok şükür gördük keseyimehtabımda yazmış zaten
1.2 mm iyimi acaba topicten bi kız şuan 6.5 haftalık p.tesi kesesi 5.77 imiş çok fark var aramızda çok kafama takıldı
günaydın kızlaaaaaar... Nasılısınız bitanelerimmmm?
canım sakın kıyaslama yapmaa bende 8 haftalıkken gittiğimde 0,93 cm demiştiişmdi maşallahh 13 cm bebişim
günaydın kızlaaaaaar... Nasılısınız bitanelerimmmm?
ayben nim grip olacam galiba huysuzluk var üzerimde. Dün gecede midem yanıyordu uyuyamadım düzgün aptal gibiyim bugün
kızlar hafta cumartesi doktora gidiyom ikli test ve cinsiyet için hadi bakalım sizce benim neyim olacak alayım tahminleri
ayben nim grip olacam galiba huysuzluk var üzerimde. Dün gecede midem yanıyordu uyuyamadım düzgün aptal gibiyim bugün
bence kızın olacak mehtapımmmmKızlar hafta cumartesi doktora gidiyom ikli test ve cinsiyet için hadi bakalım sizce benim neyim olacak alayım tahminleri
geçmiş olsun mehtapım.bende hiç iyi hissetmiyorum kendimi. çenemde kocaman bir uçuk çıktı. Nasıl acıyor ve kaşınıyor anlatamam.kendimi zor tutuyorum kaşımamak için. Ama yırtasım geliyor. Birde boğazımda bi şişlik olmuş sanırım çenemdeki uçuktan boğazıma vurdu içerde iltihap yapmış olabilir ve çok acıyor oda. Gözümde de sanki bişey çıkacak sanki arpacık gibi gözümü açık kapatınca acıyor.bu ne yaa ne oluyor bana.sanırım kurt adama dönüşüyorum
herkeze günaydınnnnn:79:
sen hamiş bile olmadan benim içimden geçen hep erkekti..hala da erkek...
Ayben biz ikizmiyiz yaw benim boğazımın acısı yeni geçtii çenemde 2 tane uçuk var ve sağ gözümde 1 haftadır batan bişi var sağ gözüm hep kanlı
bence kızın olacak mehtapımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?