Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

gören konuşmadık sanmasın msnden uzun uzun konuştuk zaten adettendir burda da belirteyim dedim

kızlar çok şükür gördük keseyi mehtabımda yazmış zaten
1.2 mm iyimi acaba topicten bi kız şuan 6.5 haftalık p.tesi kesesi 5.77 imiş çok fark var aramızda çok kafama takıldı

canım sakın kıyaslama yapmaa bende 8 haftalıkken gittiğimde 0,93 cm demiştii şmdi maşallahh 13 cm bebişim

ayben nim grip olacam galiba huysuzluk var üzerimde. Dün gecede midem yanıyordu uyuyamadım düzgün aptal gibiyim bugün

GEÇMİŞ OLSUN MEHTABIM İNŞLLAH YARINA BİŞİCİĞİN KALMAZDA SIYIRIR GEÇERİSİN GRİBİ ALLAH KORUSUN SİZİ

Kızlar hafta cumartesi doktora gidiyom ikli test ve cinsiyet için hadi bakalım sizce benim neyim olacak alayım tahminleri

kızlar hafta cumartesi doktora gidiyom ikli test ve cinsiyet için hadi bakalım sizce benim neyim olacak alayım tahminleri

bu konularda pek beceriksizim gönlünün istediği sağlıklı bi bebişin olur inşallah mehtabım
Bende son bir haftadır hiç tatlıya pas vermiyorum dün bi turşu yiyişim vardı kendimi kaybetmişim annemle kamil şokta beni izliyolardı doyamadım turşuyaaaaaaaaaa :84:

ayben nim grip olacam galiba huysuzluk var üzerimde. Dün gecede midem yanıyordu uyuyamadım düzgün aptal gibiyim bugün

geçmiş olsun mehtapım.bende hiç iyi hissetmiyorum kendimi. çenemde kocaman bir uçuk çıktı. nasıl acıyor ve kaşınıyor anlatamam.kendimi zor tutuyorum kaşımamak için. ama yırtasım geliyor. birde boğazımda bi şişlik olmuş sanırım çenemdeki uçuktan boğazıma vurdu içerde iltihap yapmış olabilir ve çok acıyor oda. gözümde de sanki bişey çıkacak sanki arpacık gibi gözümü açık kapatınca acıyor.bu ne yaa ne oluyor bana.sanırım kurt adama dönüşüyorum

Ayben biz ikizmiyiz yaw benim boğazımın acısı yeni geçtii çenemde 2 tane uçuk var ve sağ gözümde 1 haftadır batan bişi var sağ gözüm hep kanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…