bu konularda pek beceriksizim gönlünün istediği sağlıklı bi bebişin olur inşallah mehtabım
Bende son bir haftadır hiç tatlıya pas vermiyorum dün bi turşu yiyişim vardı kendimi kaybetmişim annemle kamil şokta beni izliyolardı doyamadım turşuyaaaaaaaaaa :84:
edacım gözün aydın..bebişini görmüşsün..ayrıca ölçülere sakın ha takma..karşılaştırma yapma..erken ve geç döllenme diye bişey var..ayrıca mehtabın dediği gibi her anne ve babanın genetiği farklı,her bebekte farklı..önemli olan sağlıklı olması..
cinsiyet konusuna gelince öyle tatlı-tuzlu olaylarına inanma..ben iki hamileliğimde de hep tuzlu-ekşi yedim ikisininde cinsiyeti farklı..senin içinde içimden kızın olacak gibi geçiyo ama ben senin erkek bebişin olmasını isterim..
bencede kız edanın Ayben inide erkek dur bakalım tutacak mı tahminler
sanada günaydınnnnn...herkeze günaydınnnnn:79:
günaydınnnn...
bu arada edoşummm nazommm sedacımmm nasılsınızzzzzzzzzz?
sanada günaydınnnnn...
kız kariyer manyağı karı nerelerdesin sen..bu çocuğuda ksin bi toplantı odasında doğuracan,çocuk gelecekte genel müdür olacak..
benim içimdende benim oğluşum olacakmış gibi geçiyor bakalım hayırlısı. sağlıklı olsun da hiç farketmez.
bencede aybencim senin de oğlun olucak...benim gebeliğimin ilk başlarında da uçuklar ve sivilceler çıkmıştı,boğazım acımıştı.normal yani bu durum..vucut yabancı madde sandığı bebeğe antikor üretiyo o yüzden bu şekilde oluyo..sonra bakıyolar ki bebek bu,paşa paşa beraber yaşamaya başlıyolar..
edacım gözün aydın..bebişini görmüşsün..ayrıca ölçülere sakın ha takma..karşılaştırma yapma..erken ve geç döllenme diye bişey var..ayrıca mehtabın dediği gibi her anne ve babanın genetiği farklı,her bebekte farklı..önemli olan sağlıklı olması..
Cinsiyet konusuna gelince öyle tatlı-tuzlu olaylarına inanma..ben iki hamileliğimde de hep tuzlu-ekşi yedim ikisininde cinsiyeti farklı..senin içinde içimden kızın olacak gibi geçiyo ama ben senin erkek bebişin olmasını isterim..
Deli nazo. Olabilir belkide ama daha doğuma çoooooooooookk var .
Edoşum senin kızın benimde oğlum olursa beşik kertmesi yapalımmı ya laaa
senden iyi dünürmü bulacam ya la
bugün itibariyle 29 haftaya girmiş bulunuyorum..gerçi usg ye göre 1 hafta öndeydik ama bakalım bugün doktora gittiğimde durum nasıl..biliyosunuz ben diyet yüzünden artık hiç kilo almıyorum..60 la başladım 6 ayda 70 i gördüm..ve son bir aydır 70.3..70.8 arasında gidip geliyorum..öğleden sonra kontrolüm var..inşaallah iyiyizdir..bu arada artık ben iyice zorlanmaya başladım..geceleri bağırarak uyanıyorum,bacaklarıma kramplar giriyo..mide yanması hat safhada..zor nefes alıyorum,çabuk yoruluyorum..artık çoraplarımı giyemiyorum,wc deseniz tam bir işkence,yatakta rahat rahat döne döne uyuyamıyorum..kasılmalar oluyo ara sıra tırsıyorum..yani gebeliğin bu son evreleri hepsinden zor geçeceğinin sinyallerini veriyor..sizlerde hamişliğinizin tadını ağırlaşmadan çıkartın..sonra pek keyifli olmuyo..cinsel hayatım bile sekteye uğradı ya..haftada 2 ye indi..
Benimde sivilcem çok hee bide nazo ya ben zaten kıllı bir insandım şimdi maymun oldum içimdeki TESTERON mu üretiyor yoksa anası gibi kıllı bir kızçe mi geliyor.
bu arada seninde oğlun olacak bence
bugün itibariyle 29 haftaya girmiş bulunuyorum..gerçi usg ye göre 1 hafta öndeydik ama bakalım bugün doktora gittiğimde durum nasıl..biliyosunuz ben diyet yüzünden artık hiç kilo almıyorum..60 la başladım 6 ayda 70 i gördüm..ve son bir aydır 70.3..70.8 arasında gidip geliyorum..öğleden sonra kontrolüm var..inşaallah iyiyizdir..bu arada artık ben iyice zorlanmaya başladım..geceleri bağırarak uyanıyorum,bacaklarıma kramplar giriyo..mide yanması hat safhada..zor nefes alıyorum,çabuk yoruluyorum..artık çoraplarımı giyemiyorum,wc deseniz tam bir işkence,yatakta rahat rahat döne döne uyuyamıyorum..kasılmalar oluyo ara sıra tırsıyorum..yani gebeliğin bu son evreleri hepsinden zor geçeceğinin sinyallerini veriyor..sizlerde hamişliğinizin tadını ağırlaşmadan çıkartın..sonra pek keyifli olmuyo..cinsel hayatım bile sekteye uğradı ya..haftada 2 ye indi..
Bizde kan uyuşmazlığı var 20. hafatda bişiler yapacakmış doktor amca.
Eşimde diyorki ne kadar ters bir kadınsın aksisin zaten diyor negatif insan diyo bana
Bende dedim evlenmeden öncede biliyordun gidip pozitif karıdan yapsaydın bebişini dedim
iyi demişim dimi ağır konuştum
ben olsam bende öyle derdim...hatta deseydin ki..bana görede ters olan sensin..bende gidip bi negatif bulsaydım o zaman sorun olmazdı...ayrıca ters kutuplar her zaman birbirini çeker,yapacak bişey yok kader.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?