Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

edacım gözün aydın..bebişini görmüşsün..ayrıca ölçülere sakın ha takma..karşılaştırma yapma..erken ve geç döllenme diye bişey var..ayrıca mehtabın dediği gibi her anne ve babanın genetiği farklı,her bebekte farklı..önemli olan sağlıklı olması..
cinsiyet konusuna gelince öyle tatlı-tuzlu olaylarına inanma..ben iki hamileliğimde de hep tuzlu-ekşi yedim ikisininde cinsiyeti farklı..senin içinde içimden kızın olacak gibi geçiyo ama ben senin erkek bebişin olmasını isterim..

bencede kız edanın Ayben inide erkek dur bakalım tutacak mı tahminler

sanada günaydınnnnn...

kız kariyer manyağı karı nerelerdesin sen..bu çocuğuda ksin bi toplantı odasında doğuracan,çocuk gelecekte genel müdür olacak..

deli nazo. olabilir belkide ama daha doğuma çoooooooooookk var .
edoşum senin kızın benimde oğlum olursa beşik kertmesi yapalımmı ya laaa

benim içimdende benim oğluşum olacakmış gibi geçiyor bakalım hayırlısı. sağlıklı olsun da hiç farketmez.

bencede aybencim senin de oğlun olucak...benim gebeliğimin ilk başlarında da uçuklar ve sivilceler çıkmıştı,boğazım acımıştı.normal yani bu durum..vucut yabancı madde sandığı bebeğe antikor üretiyo o yüzden bu şekilde oluyo..sonra bakıyolar ki bebek bu,paşa paşa beraber yaşamaya başlıyolar..

Benimde sivilcem çok hee bide nazo ya ben zaten kıllı bir insandım şimdi maymun oldum içimdeki TESTERON mu üretiyor yoksa anası gibi kıllı bir kızçe mi geliyor.

bu arada seninde oğlun olacak bence

teşekkür ederim nazo dün çok takılmıştım ama bugün iyim kafam rahat takmıyorum hiç dediğiniz doğru ben ilk panikle sağlıklı düşünemedim Ben teee evlenmeden önce bile bir gün bi bebeğim olursa erkek olucak dedrdim öyle hissederdim dün eşime sordum o da erkek hissediyo ama biz o kadar uzun süre bir bebeğimiz olsun istedikki cinsiyet o kadar arka planda kaldıki ağır basan bir taraf yok inanın

bugün itibariyle 29 haftaya girmiş bulunuyorum..gerçi usg ye göre 1 hafta öndeydik ama bakalım bugün doktora gittiğimde durum nasıl..biliyosunuz ben diyet yüzünden artık hiç kilo almıyorum..60 la başladım 6 ayda 70 i gördüm..ve son bir aydır 70.3..70.8 arasında gidip geliyorum..öğleden sonra kontrolüm var..inşaallah iyiyizdir..bu arada artık ben iyice zorlanmaya başladım..geceleri bağırarak uyanıyorum,bacaklarıma kramplar giriyo..mide yanması hat safhada..zor nefes alıyorum,çabuk yoruluyorum..artık çoraplarımı giyemiyorum,wc deseniz tam bir işkence,yatakta rahat rahat döne döne uyuyamıyorum..kasılmalar oluyo ara sıra tırsıyorum..yani gebeliğin bu son evreleri hepsinden zor geçeceğinin sinyallerini veriyor..sizlerde hamişliğinizin tadını ağırlaşmadan çıkartın..sonra pek keyifli olmuyo..cinsel hayatım bile sekteye uğradı ya..haftada 2 ye indi..

Bizde kan uyuşmazlığı var 20. hafatda bişiler yapacakmış doktor amca.
Eşimde diyorki ne kadar ters bir kadınsın aksisin zaten diyor negatif insan diyo bana

Bende dedim evlenmeden öncede biliyordun gidip pozitif karıdan yapsaydın bebişini dedim

iyi demişim dimi ağır konuştum

bütün yazdıklarına yorum yapıcamda önce maşallah haftada 2 miiii sektemi

Benimde sivilcem çok hee bide nazo ya ben zaten kıllı bir insandım şimdi maymun oldum içimdeki TESTERON mu üretiyor yoksa anası gibi kıllı bir kızçe mi geliyor.

bu arada seninde oğlun olacak bence

hormonlardan dolayı kıllanıyosun..sen birde ileriki aylarda gör..karnın bile kıllanıyo...
ne diyorsun oğlan mı sence...yaşasınnnnnnnn.....hürrem sultanım ben....şehzade doğuracağım..padişah olucak..

gene bir kesinti yok yani aynen devam anam enerjine hastayım maaşallah sen 3. bebişide yaparsın herhal

ben olsam bende öyle derdim...hatta deseydin ki..bana görede ters olan sensin..bende gidip bi negatif bulsaydım o zaman sorun olmazdı...ayrıca ters kutuplar her zaman birbirini çeker,yapacak bişey yok kader.....

ben olsam bende öyle derdim...hatta deseydin ki..bana görede ters olan sensin..bende gidip bi negatif bulsaydım o zaman sorun olmazdı...ayrıca ters kutuplar her zaman birbirini çeker,yapacak bişey yok kader.....

işte büyüklük bende kalsın salon kadını kimliğimden çıkmayayım dedim, kıllandım ya iyice bana hayri abi diye sesleniyor adamın işi gücü benle dalga geçsin iyiki almışım seni deyip duruyor acaba palyaço gibimi gözüküyorum onun gözünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…