Nazo
net işini ne yaptın be kuzum
Olmuşturrr Canımm Hele Hayırlısı ile git bi bende dün gidemedim yine eşimin işleri yoğun p.tesiye kaldık..benimkide en son 2,5 cm di bakalım ne oldu şimdi merak ediyom kocaman olmuştur artık
günaydınnnn...
bu arada edoşummm nazommm sedacımmm nasılsınızzzzzzzzzz?
evetttt...günün bombasını patlatayım o zaman...süpriz yapacaktım ama madem sordun,söyleyeyim..net işini hallettim...wınn aldım..artık geceleride sizlerleyim..işten ayrıldığımda da sizlerleyim..tabi kocayla,kızdan bana sıra gelirse..ayrıca facede,msn de takılabileceğim..gül cemalimi de göstereceğim sonunda..
evetttt...günün bombasını patlatayım o zaman...süpriz yapacaktım ama madem sordun,söyleyeyim..net işini hallettim...wınn aldım..artık geceleride sizlerleyim..işten ayrıldığımda da sizlerleyim..tabi kocayla,kızdan bana sıra gelirse..ayrıca facede,msn de takılabileceğim..gül cemalimi de göstereceğim sonunda..
işte büyüklük bende kalsın salon kadını kimliğimden çıkmayayım dedim, kıllandım ya iyice bana hayri abi diye sesleniyor adamın işi gücü benle dalga geçsin iyiki almışım seni deyip duruyor acaba palyaço gibimi gözüküyorum onun gözünde
bunun kıllanmayla alakası yok..adamlara vermemeye devam ederseniz,doğal olarakta onlarda sizi zamanla erkek arkadaşları,okeye 4.gibi falan görmeye başlayacaklardır....arada sırada olsa onlara kadınları olduğunuzu hatırlatın...derim ben..en azından azıcık..ucundan..
merak edenn çok bendimm haaa en çok bana bana gösterr
gülsümcüğüm nerde ya...acaba bu misafir falan bahanemi ediyo..acaba listede tek kaldım diye psikolojik olarak stresmi yaptı kendine..acaba uzaklaşma kararımı aldı..eğer böyle bi karar aldıysada saygı duymak lazım..dönem dönem benimde olurdu..bi daha takılmayacağım bu siteye derdim,kafamı dağıtayım derdim,ikigün sonra yine burda bulurdum kendimi..ama ben bu ayki tedavi sonucu pozitifi göreceğine eminim...sonrada yola hep beraber devam edeceğiz inşaallah...GÜLSÜMCÜM SENİ ÇOK SEVİYORUZ...
neyi göstereceğim gıııı?haaa pardon gül cemalimi de mi?
AAA Aşkolsun sapına kadar kadınım tabiki bebek olana kadar daha bir ateşliydim ama artık uyumaktan yemek yiyemiyom.
o bana hayri abi adını kıllanma yüzünden taktı ben biliyom böle bazen kızınca pardon hayri abi bilemedim kusura bakma falan diyo ya
benimki kadında kıldan nefret eder ama en sevmediği şey bende fazlası ile mevcut kendisi benim kadar kıllı değildir karı gibi tüysüz
aaaa elbetteki senin dişiliğinden şüphemiz yok elhamdülillah...sapına kadar...
benim adamda kıllı sevmez..ama ben çok kıllı severim...erkek dediğin döşükıllı olmalı..sinirlendikçe kıllarını tek tek yolabilmeliyim...
kız deli gibi bir ikimiz konuşuyoruz yaa.
geçenlerde bahsettiğim hamiş arkadaş vardı ya işyerinde kızın böbreğinde kist varmış emara girmiş hamile haliyle ya
kız deli gibi bir ikimiz konuşuyoruz yaa.
geçenlerde bahsettiğim hamiş arkadaş vardı ya işyerinde kızın böbreğinde kist varmış emara girmiş hamile haliyle ya
bende vardım neysee
yaaa diyorum ki bırakayım özel hastaneyi devlet hastanesinde mi doğurayım..beleşten..sonrada diyorum..ondan kırp,bundan kırp...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?