Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Nazo

net işini ne yaptın be kuzum

evetttt...günün bombasını patlatayım o zaman...süpriz yapacaktım ama madem sordun,söyleyeyim..net işini hallettim...wınn aldım..artık geceleride sizlerleyim..işten ayrıldığımda da sizlerleyim..tabi kocayla,kızdan bana sıra gelirse..ayrıca facede,msn de takılabileceğim..gül cemalimi de göstereceğim sonunda..

benimkide en son 2,5 cm di bakalım ne oldu şimdi merak ediyom kocaman olmuştur artık
Olmuşturrr Canımm Hele Hayırlısı ile git bi bende dün gidemedim yine eşimin işleri yoğun p.tesiye kaldık..
günaydınnnn...
bu arada edoşummm nazommm sedacımmm nasılsınızzzzzzzzzz?

iyiyizz cnımmm senn nasılsınn..? nerelerdesnn... kız herifne ne dedin o kadar yazıldı gıkın çıkmadı haa

merak edenn çok bendimm haaa en çok bana bana gösterr

oh be gözümüz aydın süper oldu bu valla çok sevindim

bunun kıllanmayla alakası yok..adamlara vermemeye devam ederseniz,doğal olarakta onlarda sizi zamanla erkek arkadaşları,okeye 4.gibi falan görmeye başlayacaklardır....arada sırada olsa onlara kadınları olduğunuzu hatırlatın...derim ben..en azından azıcık..ucundan..

AAA Aşkolsun sapına kadar kadınım tabiki bebek olana kadar daha bir ateşliydim ama artık uyumaktan yemek yiyemiyom.

o bana hayri abi adını kıllanma yüzünden taktı ben biliyom böle bazen kızınca pardon hayri abi bilemedim kusura bakma falan diyo ya
benimki kadında kıldan nefret eder ama en sevmediği şey bende fazlası ile mevcut kendisi benim kadar kıllı değildir karı gibi tüysüz

gülsümcüğüm nerde ya...acaba bu misafir falan bahanemi ediyo..acaba listede tek kaldım diye psikolojik olarak stresmi yaptı kendine..acaba uzaklaşma kararımı aldı..eğer böyle bi karar aldıysada saygı duymak lazım..dönem dönem benimde olurdu..bi daha takılmayacağım bu siteye derdim,kafamı dağıtayım derdim,ikigün sonra yine burda bulurdum kendimi..ama ben bu ayki tedavi sonucu pozitifi göreceğine eminim...sonrada yola hep beraber devam edeceğiz inşaallah...GÜLSÜMCÜM SENİ ÇOK SEVİYORUZ...

Sanmıyom canım anası burda ya gezip dolaşıyoz demişdi sayfaların birinde tabi birazda kafayı boşaltmak lazım canım ama Gülsümüm bizi bırakmaz ben biliyom

kız deli gibi bir ikimiz konuşuyoruz yaa.

geçenlerde bahsettiğim hamiş arkadaş vardı ya işyerinde kızın böbreğinde kist varmış emara girmiş hamile haliyle ya

geçenlerde bahsettiğim hamiş arkadaş vardı ya işyerinde kızın böbreğinde kist varmış emara girmiş hamile haliyle ya

aaaa elbetteki senin dişiliğinden şüphemiz yok elhamdülillah...sapına kadar...
benim adamda kıllı sevmez..ama ben çok kıllı severim...erkek dediğin döşükıllı olmalı..sinirlendikçe kıllarını tek tek yolabilmeliyim...

ayyy bende sevmem kılı eşimde sevmezzz eşimde de yok şükür kiii

sohbet için 2 kişi bile yeter mehtabım..deli gibi kendi kendimize bile konuşuyoruz bazen..çok mu?..bi sakıncası yokmuş demek ki...bu sabah eşimin bi arkadaşı aldı bizi arabayla..tanıştık yolda,eşim dedi onunda eşi doğum yaptı 2 ay önce..aaa dedim hayırlı olsun..adam sağolun dedi bugün 2 kilo oldu çok şükür deyince şaşıdım,nasıl yani dedim...adam dedi bizim kız 7.ayda doğdu,yüksek tansiyondan plesenta görevini yapamamış v bebeğin içeride gelişimi durduğu için almışlar..doğduğunda 600 gr.mış..baya hastanede yattmış,ölücek diye bakarlarken,o hayata sımsıkı sarılmış,2 aylık olmuş v daha 2 kiloya yeni ulaşmış..ama sağlıklıymış..

yaaa diyorum ki bırakayım özel hastaneyi devlet hastanesinde mi doğurayım..beleşten..sonrada diyorum..ondan kırp,bundan kırp...

azize bebişinin resmini koymadımı daha ya...bizim diğer lohusalar aydnlık ve suzidende haber yok..tabi onlar şimdi vıyakkk,cıyakkk bebe avutuyorlardır..

yaaa diyorum ki bırakayım özel hastaneyi devlet hastanesinde mi doğurayım..beleşten..sonrada diyorum..ondan kırp,bundan kırp...

aslında paradan falan değil ben devlette doğurmak istiyorum özel odaları oluyormuş hem abuk sabuk şeyler için para tuzağı yapmıyorlar hemde yeni doğan yoğun bakımları falan var ama bilemiyorum. benim gittiğim doktorda normal doğum 2 milyar sezo 3,5 falan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…