Kız unutum seni yawwww
bu hamile karılar bir arada olunca hormonlar alınganlık yapıyoooo
aslında paradan falan değil ben devlette doğurmak istiyorum özel odaları oluyormuş hem abuk sabuk şeyler için para tuzağı yapmıyorlar hemde yeni doğan yoğun bakımları falan var ama bilemiyorum. benim gittiğim doktorda normal doğum 2 milyar sezo 3,5 falan galiba
azize bebişinin resmini koymadımı daha ya...bizim diğer lohusalar aydnlık ve suzidende haber yok..tabi onlar şimdi vıyakkk,cıyakkk bebe avutuyorlardır..
evet aynen öyle ya benim fena başım dönüyoo
benim hastahanede testler falanda çok pahalı bakalım.çokkk pahalııı yahuuuu bende özel hastahaneye gidiyorum doktorum en fazla 500 tl gider dedi
aslında paradan falan değil ben devlette doğurmak istiyorum özel odaları oluyormuş hem abuk sabuk şeyler için para tuzağı yapmıyorlar hemde yeni doğan yoğun bakımları falan var ama bilemiyorum. benim gittiğim doktorda normal doğum 2 milyar sezo 3,5 falan galiba
benimde çok dönüyor doktor progestoron hormonu yüzünden dedi
azize bebişinin resmini koymadımı daha ya...bizim diğer lohusalar aydnlık ve suzidende haber yok..tabi onlar şimdi vıyakkk,cıyakkk bebe avutuyorlardır..
evetttt...günün bombasını patlatayım o zaman...süpriz yapacaktım ama madem sordun,söyleyeyim..net işini hallettim...wınn aldım..artık geceleride sizlerleyim..işten ayrıldığımda da sizlerleyim..tabi kocayla,kızdan bana sıra gelirse..ayrıca facede,msn de takılabileceğim..gül cemalimi de göstereceğim sonunda..
hormonlardan dolayı kıllanıyosun..sen birde ileriki aylarda gör..karnın bile kıllanıyo...
ne diyorsun oğlan mı sence...yaşasınnnnnnnn.....hürrem sultanım ben....şehzade doğuracağım..padişah olucak..
Allahım sağlıklısını, hayırlısını nasip etsin inşallah aybencim..doktorada en yakın zamanda git istersen, Alttan bakarlar diye korkma, o yasak artık..bakamazlar, öyle bi talepte bulunursada doktor, istemediğini söylersin, ama için rahat olsun , hiç bir doktor alttan bakmıyor artık..okiş...benim içimdende benim oğluşum olacakmış gibi geçiyor bakalım hayırlısı. sağlıklı olsun da hiç farketmez.
ayyy maşallahh allah analı babalı büyütsünn...bende 4,5 aylığım canım
gören konuşmadık sanmasın msnden uzun uzun konuştuk zaten adettendir burda da belirteyim dedim
aaa nazom intermeti halletmişsin nasıl sevindim anlatamam bende özelden mesaj atacaktım hani 15nde işden ayrılacağım diyodun ben kime sorularım sorar güzel haberi sana nasıl veririrm zamanı gelince diyodumdeneme...1...2....
hu huu selam kızlarr.nasılsınız?
bende bi çizelge yapayım bari.hadi bakalım hayırlısıııııııııııııı
iyi akaşamlar kızlarrrrrr nasılsınız valla sizleri sohbeti öyle özledimki anlatamam
inş.bebişlerde iyidir listeyi yüklendim bakalım yalnız ne zaman bırakırım hayırlısı ayyyy güzel duygu valla listedeki herkezin hamis olması darısı bana beklyen herkezin başına inş.inş.inş.
neyse kendimden bahsedeyim misafirlerim hala burdalar babamın hastane işi bitmedi haftaya kaldı zehirli guart çıktı tahlil ultrason vs.yapılıyo yani ev curcuna öle yorgunumki anlatamam
bende bugün iğnemi oldum doktor iki yumurtanın oluştuğunu bayağı ghüzel büyüdüğünü söledi iğmeyi yaptı bugün eşinle beraber ol dedi hayırlıası bakalım adet gününü beklyeceğim doktora adet gününe kadar gelmeme gerek varmı dedim dil alışkanlığı adet tarihi deme artık inş.hamile kalacaksın adet olmayacaksın dedi bekleyip göreceğiz fazlamı uzattım ne çenem düştü
aaa nazom intermeti halletmişsin nasıl sevindim anlatamam bende özelden mesaj atacaktım hani 15nde işden ayrılacağım diyodun ben kime sorularım sorar güzel haberi sana nasıl veririrm zamanı gelince diyodum
hayırlı olsun aybenim çizelgen
gülsümümm.bizde seni çok özledik.maşallah doktorun ne güzel şeyler söylemiş. merak etme sende önümüzdeki ay peşimizden geliceksin gör bak.oleyyyyyyyyyy
:83:
teşekkür ederim gülsümüm.sende önümüzdeki ay yaparsın artık çizelgeni
gülsümcüğüm nerde ya...acaba bu misafir falan bahanemi ediyo..acaba listede tek kaldım diye psikolojik olarak stresmi yaptı kendine..acaba uzaklaşma kararımı aldı..eğer böyle bi karar aldıysada saygı duymak lazım..dönem dönem benimde olurdu..bi daha takılmayacağım bu siteye derdim,kafamı dağıtayım derdim,ikigün sonra yine burda bulurdum kendimi..ama ben bu ayki tedavi sonucu pozitifi göreceğine eminim...sonrada yola hep beraber devam edeceğiz inşaallah...GÜLSÜMCÜM SENİ ÇOK SEVİYORUZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?