Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

çokkk pahalııı yahuuuu bende özel hastahaneye gidiyorum doktorum en fazla 500 tl gider dedi

azize bebişinin resmini koymadımı daha ya...bizim diğer lohusalar aydnlık ve suzidende haber yok..tabi onlar şimdi vıyakkk,cıyakkk bebe avutuyorlardır..

eee onlar arık anne hele suzi için ilk deneyim ya kızcağım ne yapcağını şaşırmıştır, azize bir kaç gün sonra çıkar ortaya bence abisi bakar kardeşine

senin rakamlarda uçmuş..benim sezo 1-1,500 tl civarında...benim özel isteme sebebim 2 tane..birincisi beni takip eden doktorumda tamamlamak isteğim..2.si ve en ağır basanı..kızım için..bu hastane evime çok yakın ve doğumdan sonra kızım istediği zaman gelebilecek,devlette her an almazlar içeriye,o da dışarıda çıldırır..kendini kaybeder..yani böyle saçma bi sebebim var..

selam kızlar...
bugun çok yoğun bi gün yaşıyorum iş yerinde..şimdi yemeğimizi yedik oğluşumla, sizin yanınıza geldikk..nasılsınız bakalım??

azize bebişinin resmini koymadımı daha ya...bizim diğer lohusalar aydnlık ve suzidende haber yok..tabi onlar şimdi vıyakkk,cıyakkk bebe avutuyorlardır..

bende bebişim vıyaklasın istiyorummmmmmm....çok istiyorumm vallah yaaa...
günün bombası harikaymış hakkaten nazom...ama çocuk olduktan sonra face, msn,topik....nasıl yetişcen hepsine bilmiyorumm
kıllanma olayını erkek çocuk taşıyan anneler daha çok yaşıyomuş..uzman tv de doktor anlatıyodu..bendede olmaya başladı..şok oldum göbüşü öyle görünce..ama doğum sonrası dökülür diyolar , inşallah öyle olur...

benim içimdende benim oğluşum olacakmış gibi geçiyor bakalım hayırlısı. sağlıklı olsun da hiç farketmez.
Allahım sağlıklısını, hayırlısını nasip etsin inşallah aybencim..doktorada en yakın zamanda git istersen, Alttan bakarlar diye korkma, o yasak artık..bakamazlar, öyle bi talepte bulunursada doktor, istemediğini söylersin, ama için rahat olsun , hiç bir doktor alttan bakmıyor artık..okiş...

ayyy maşallahh allah analı babalı büyütsünn...bende 4,5 aylığım canım

yerim senin 4, 5 aylık göbüşünüüüüüü

gören konuşmadık sanmasın msnden uzun uzun konuştuk zaten adettendir burda da belirteyim dedim

canım sende bebişini görmüşsün..hayırlı olsunn edacım..sorun olmadığına çok sevindim...seninde için rahatladı en azından..dikkat edin kendinize..hayırlısıyla bıdıkları kucağımıza alıcaz sırayla....ayyyyyyyyyyyy o günler hemen gelsinnn gelsinnn gelsinnn

Selam hatunlar...Nasılsınız...Herkese hayırlı cumalar...

YSLZYTN canım başkalarınla kese boyutunu kıyaslama...Benim kese boyutumda 5+2 haftalıkken büyüktü hatırlamıyorum boyutunu ama hep ikiz olabilir diye bekledik ama tek bir bıdık oldu içinde...

GÖKKUŞAĞI kız sen ne zaman dr. gideceksin...Kaç haftalık oldunuz şimdi...

EXPORTER canım bence senin erkek bebişin olacak...Bir paşa daha gelecek...

GFR kız nerelerdesin sen...Arada bir cööö de bari...

NAZO7 kız sen çatlak gacısın yaaa...Nerden aklına geliyor böyle yorumlar...

hu huu selam kızlarr.nasılsınız?
bende bi çizelge yapayım bari.hadi bakalım hayırlısıııııııııııııı

iyi akaşamlar kızlarrrrrr nasılsınız valla sizleri sohbeti öyle özledimki anlatamam
inş.bebişlerde iyidir listeyi yüklendim bakalım yalnız ne zaman bırakırım hayırlısı ayyyy güzel duygu valla listedeki herkezin hamis olması darısı bana beklyen herkezin başına inş.inş.inş.

neyse kendimden bahsedeyim misafirlerim hala burdalar babamın hastane işi bitmedi haftaya kaldı zehirli guart çıktı tahlil ultrason vs.yapılıyo yani ev curcuna öle yorgunumki anlatamam
bende bugün iğnemi oldum doktor iki yumurtanın oluştuğunu bayağı ghüzel büyüdüğünü söledi iğmeyi yaptı bugün eşinle beraber ol dedi hayırlıası bakalım adet gününü beklyeceğim doktora adet gününe kadar gelmeme gerek varmı dedim dil alışkanlığı adet tarihi deme artık inş.hamile kalacaksın adet olmayacaksın dedi bekleyip göreceğiz fazlamı uzattım ne çenem düştü

deneme...1...2....
aaa nazom intermeti halletmişsin nasıl sevindim anlatamam bende özelden mesaj atacaktım hani 15nde işden ayrılacağım diyodun ben kime sorularım sorar güzel haberi sana nasıl veririrm zamanı gelince diyodum
hu huu selam kızlarr.nasılsınız?
bende bi çizelge yapayım bari.hadi bakalım hayırlısıııııııııııııı

hayırlı olsun aybenim çizelgen

gülsümümm.bizde seni çok özledik.maşallah doktorun ne güzel şeyler söylemiş. merak etme sende önümüzdeki ay peşimizden geliceksin gör bak.oleyyyyyyyyyy

:83:
teşekkür ederim gülsümüm.sende önümüzdeki ay yaparsın artık çizelgeni

gülsümümm.bizde seni çok özledik.maşallah doktorun ne güzel şeyler söylemiş. merak etme sende önümüzdeki ay peşimizden geliceksin gör bak.oleyyyyyyyyyy

:83:

teşekkür ederim gülsümüm.sende önümüzdeki ay yaparsın artık çizelgeni

hayırlısı ayebncim bakalım bekleyip göreceğiz evet doktorum güzel konuştu umutsuzdum buay yine umutlandırdı beni hayırlısı

yok be nazom bahane değil gerçekten misafirim var kızlara sor faceyi felanda girmiyoeum yaklaşık 2aydır yalnız kalamadım yksa sizleri bırakmam benden kurtuluş yok size babamın kontrolleri var geçen hafta geldiler önce zsaten annem gelmişti benim için beraber gidiyoduk doktora hastane işleri bitmedi yoksa yarın gideceklerdi hamile kalana hatta doğurana hatta ondan sorada başınızdayım benden kurtulamazsınız görmeden tanımadan sevdim ben sizleri bende sizleri çoooooooooooooooookkkkkkkkkkk seviyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…