yok be nazom bahane değil gerçekten misafirim var kızlara sor faceyi felanda girmiyoeum yaklaşık 2aydır yalnız kalamadım yksa sizleri bırakmam benden kurtuluş yok size babamın kontrolleri var geçen hafta geldiler önce zsaten annem gelmişti benim için beraber gidiyoduk doktora hastane işleri bitmedi yoksa yarın gideceklerdi hamile kalana hatta doğurana hatta ondan sorada başınızdayım benden kurtulamazsınız görmeden tanımadan sevdim ben sizleri bende sizleri çoooooooooooooooookkkkkkkkkkk seviyorummmm
bu arada dün doktora gittim biliyosunuz..Mustafa Beyden son havadisler...
ben 3 hafta öceki kilomdayım,1 gr bile almamışım..doktorum ne güzel işte dedi,çok fit gördüm seni dedi,ama bebek dedim,o almıştır gel bakalım dedi...Allaha çok şükür bebişimiz gayet iyiydi,1,300 kğ,36 cm olmuş,saçları çıkmış,hatta doktor baya saçlı bi bebek olucak dedi.suyu falan gayet iyi dedi..diyete devam dedi..yalnız bu oğlan hep babasına benzemiş yaa,insan azcıkta anasından bişeyler alırdı di mi ya..inşaallah gözleride babasına benzemiştir..ela..ela...işte böle....
mehtappp hadi sende gel. al kocişini. süper olur yaaa.
ohhh...sefanız olsun...buluşun..gezin..eğlenin..hasret giderin...yakışır gençlere....nasıl olsa rahat rahat bu son gezmeleriniz olacak..çoluk çocuğa karıştığınızda böyle keyifle gezemeyeceksiniz...kısa mesafe biyere bile gitseniz..tam teşekküllü bebek çantaları..pusetler..bi ton fazlalıkla yola çıkacaksınız..dur kızım...yapma oğlum...otur çocuğum..elleme onu kızım..ayy düştü..ayy susmuyo..nidaları eşliğinde gezip geliceksiniz..harap ve bitap bi şekilde...o yüzden şimdi elinizdeki fırsatları iyi değerlendirin..gerçi hepsinin güzelliği ayrı ama o zaman biraz daha zor olacak herşey...sizlere iyi eğlenceler diliyorum..fotoları bekliyoruz...hadiii baaalımmmm...hadi baaalımmm..
bak şimdi nazo yaa . kokutma gözümüzü yaaa. napalım katlancaz artık. bebek olduktan sonra da ben pek evde durmam gezerim gene ama bakalım bi olsunda. fotoları koyarız tabisiiii
ben sana gerçekleri söylüyorum..öyle çocuğu doğuracaksın,oyuncak bebek gibi yatırınca kapatıp gözlerini uyuyacak,canın istediğinde uyanacak falan sanmayın..dünyada en uzun süre bakıma muhtaç yavru insan yavrusu..ve bu yavruyu besleyip büyütmek bakmak bu kadar meşaggatli olduğu için Allah bile cenneti anaların ayaklarının altına koymuş..
Canlarım
ben çok hastayım bütün kemiklerim ağrıyor öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?