Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

biz çok güzel bir haftasonu sonu geçirdik söylemesi ayıptır :78:
aybenim ve umutcuğum saolsunlar o kadar güzel ağırladılar ki bizi ben eve dönmemeye karar verdim hatta bir ara çok güzel bir akşam yemeği yedik sohbetler ettik güldük eylendik okey oynadık bi daha güldük krizlere girdik ertesi günde akşama kadar dışarda gezdik çok keyif aldım huzurunuzda da aybenciğime ve sevgili eşi umuta çooooook teşekkür ederiz şimdi bir kaç resmimizi yükliyeyim

ayyy bende gelmek isterdim hatta aybencim bizide davet etmiş ama şöle bi okuyabildim cevap bile yazadım yaaaaa ayben cim nazik davetin için çok teşekkür ederiz bu seferkine katılamadık ama inşallah başka bir sefere artık bu arada eda hani kız kıza görüşme ayarlayacaktın ne oldu bacım

canım beraber kararlaştırmamız lazım bana her zaman uyar, ortak gün belirliyelimn

Kızlar harika çıkmışsınız valla... çok tatlısınız içki içmediniz dimi sigaradan daha tehlikeli canlarım

anammmmm aynı resmi birkaçkez yüklemişim :84: neyse öyle bakıverin
ilk buluşmamızda 4 kişi olan bizler şimdi 6 kişiydik

Merhaba iyi haftalar
Eda bayıldım resimlere :))

Nazom nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Nazo şu cep no nu özelden göndersen yawww

yetttimm...dün bi ton ev işi yaptım..canım çıktı..akşam yemeğinden sonra çat kapı misafir gelmez mi..erkekler çilingir sofrasına oturmaz mı...nazom mutfakla salon arası antreman yaptı bütün gece..sabah 05:30 da kalkan hem çalışan,hem karnı burnunda bi kadın olarak gözlerinin içine bakıyordum artık,kalkın gidin dercesine..saat 01:00 gittiler,mutfağı öylece bırakıp kendimi zor attım yatağa..sabah çok zor kalktım..işyeri derseniz çok yoğun,malum pazartesi trafiği..işleri toparladım,yemeğimi yedim,geldim..
mehtabım kemik ağrıların eğer ateş yada başka bir belirtiyle eşlik etmediği sürece zararsız..kemikler doğuma hazırlanıyordur..ama eğer ateş vb.başka şikayetlerinde olursa ihmal etme,iltihabi bi enfeksiyon geçiriyo olabilirsin..kendinide fazla yorma,bol bol dinlen..

ayyy kıskançlıktan orta yerimden çaatttt diye çatladım..Allah muhabbetinizi artırsın fındık kurtları..bu arada edoşum,ovulasyon döneminde ne kadar çok çalıştırdıysan artık kocanı baya bi zayıflamış.sanki daha önceki fotolarda daha topluydu...göbüşleri tokuşturmayı unutmasaydınız...

oo nazo sende baya younmuşsun diyetin yanına birde antreman eklenmiş koşturup duruyosun
bu arada resimlerden öyledir be bizim geçen ay sadece 3-4 defa münasebetimiz oldu onlarda ovulasyon günleri dışındaydı ondan da şoktayız ya bu kadar bu bebe nası oldu diye fotdandır o fotodan keşke yakın olsandaaaaaaaa hep beraber tokuştursak

selammm...biz geldik oğluşumla...
edacım ; resimler çok güzel..Allah muhabbetinizi hiç bozmasın inşallah.
nazom ; sen ne zaman izne çıkıyosun? vın aldım demiştin en son, memnunmusun?? bizim evdekide vın, bazen deli ediyo beni, oyüzden soruyorum?

hoşgeldiniz saol ebrucum amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…