Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

valla ayın 15 de diye konuştuk ama..bi aksilik çıkarda eleman bulmakta zorlanırsak ya da yetiştirmekte uzayabilir..vından memnunum canım..artık bilgisayardan mı,vından mı bilemiyom..şak..şak..heryere anında giriyor..en büyük sorun kotayı aşmamak..aşarsan onlarda bizi aşıyomuş...

hoşgeldiniz saol ebrucum amin inşallah

hoşbulduk tatlım..nasıl gidiyo hamilelikk...??
benim bu cuma kontrolüm var..şeker testi yapılcak, inşallah bi sorun çıkmaz..bu aralar hızla kılo alıyorum çünkü, elimde değil çok yiyorum yaa(
yakında banada diyet derse doktorum hiç şaşırmamm yanii

ebrucum vallahi hiç bir sıkıntım yok ya hamile değilken nasılsam öyleyim hiç bir değişiklik yok
inşallah mübarek günde hayırlı haberler alırsın canım bende 19 martta gidicem ve tam 8 hafta olmuş olucak inşallah bebeğide kalbinide görür ve duyarım dikkat et canım yediklerin

ne güzel izin zamanın geldi..inan iple çekiyorum o günü...hayırlısıyla o günde gelir inşallahh...
o gün gelince ; doğum zamanım bi gelse dicem, bebiş doğunca bi yürüse, bi okula gitse....derken bi bakmışım bastonlu nenelere dönmüşümm kör olası zamann akıp gidiyo aslında ama pek farkına varamıyoruz.
vın 3 g den bağlandımı öyle şak şak giriyo her bi yere...ama bazen 3G çekmiyo ( yada bizim orda öyle oluyodur bilemiyorum ) ozaman deli oluyorum işte, EDGE denen bi sistemden bağlanıyo ozamanda, okadar yavaş ki, sayfalar açılsam mı açılmasam mı diyee düşünüyo resmen:44: inşallah öyle bi sıkıntı olmaz seninkinde..1 GB aldınsa kotayı aşarsın nazom, yetmez sana 1 GB
4 GB aldınsa, film falan indirmezsen çok rahat yeter ..için rahat olsun...

amin bitanem..inşallah.
oyy maşallah 8 haftalık olcak demek...inşallah sende görürsün bebişin kalbini,
kalbini doktor bana ilk gösterdiği zaman kendimi bi tuhaf hissetmiştim..o duygu çok güzellll...şimdi ise içimde bir pipi varr
ne yapım yaa, kendime hakim olamıyorum..fazla yemicem diyorum ama..olmuyoo
şimdi aklımda neler var bi bilsen, eve gidince hemen yicemmmm

yaaa ebru teyzesi büyüycek fasülyemiz inşallah canım ben keseyi gördüğümde de ağlamıştım kimbilir kalbini ve bebeğimizi görünce neçe olur halim bende bu ara acayip turşu yiyorum dudaklarım sızlıyo artık ama engel olamıyorum benimde planım eve gidince turşu yemekkkkkkk eşim paket paket alıp stok yaptı akıllı adam vallahi gece çıkıp turşu almaktan tırstı sanırsam

evet ya insan engel olamıyoo..sanki önümüzden alacaklarmış gibi homili gırtlakk...
bende hamileymişim meğer hiç haberim yok tabi, umutlanmıyorum ya sözde , hüsran yaşamamak için,ilk başlarda limon yedim hep,ayva yedım hep ekşi şeyler. sonra hamile olduğumu öğrendim..turşu dediğin gibi, özelliklede acı biber, öyle çok acı yedim ki..şimdi popişim bağsur oldu:78::78:
bu aralar pek acı yemiyorum...
eşin okadar stok yapmasın...belkide canın başka bişey isteyiverir gecenın bi yarısı belli mi olur:90: filmlerdeki gibi.... :)

aaa demek yedin ekşiyi ama doğurmıycan ayşeyi egemen geliyo
dün rüyamda altın alyans gördüm hamileler görürse kız çocuğu demekmiş göya altın para görürlersede erkekmiş bizim çalışan ablanın yalancısıyım hayırlısı bakalım

kız benim eşim bayılır canı bişi çeksede gidip alsam diye zorla sorar bunudamı çekmedi bunudamı diye geçen durakta buluşcaktık bi gittim yok koştura koştura geliyo dedim neredeydin sana kabak tatlısı arıyodum aa aa kim istedi ben istemedim dedim ne bilim seversin ya canın çeker diye alim dedim diyo kurban olurum yaaaaaaaaaaa çok seviyorum eeşşek kafalıyı

canım sıkılıyooo...alışveriş sitelerinde fink attım biraz..beğenemedim bişeyler..bebek için olunca güvenemiyo insan..en iyisi ben kalan eksiklerimi işten ayrılınca rahat rahat dükkan dükkan geze geze göre göre alayım...valla yeni hamiş hatunlar..hiç öyle daha erken nasılsa diye yayılmayın..zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosunuz,o yüzden şimdiden ufaktan ufaktan olsada bişeylerini alıp bi kenara koyun,mesela her normal market alışverişlerinizde 1 pakette bez alın stoklayın..büyük alışverişleri 6-7 aylıkken yaparsınız ama ufak tefek bitmiyo al al al..daha bir sürü eksik çıkıyo..

aman onlar batıl inanç ya, kişiden kişiye değişiyoo bence..
kız yada erkek, Allah hayırlı, sağlıklı bi evlat nasip etsin sana canımm...
geçende benimki yaptı ölee, markette geziyoruz, şunu alıyım mı , bundan canın çekiyomuu, hep böyle soruyo, (şimdi adını sölemiyim )'.......................' canın çekiyomuu dedi...bak hiç aklımda yokken aklıma soktun dedım, canım çekti dedim aldık bi güzel yedim..hehehehe..
sende öle yapp, hemen aldırr...otur afiyetle ye :))

:79: :79:

Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Sanırım mantar enfeksiyonunu da atlatıyoruz kaşıntımız yok...Sadece ağrılarım devam ediyor onlarda normal diyorlar...Çarşamba kontrolümüz var bebişimi çok merak ediyorum nekadar daha büyüdü...

Son düzenleme:

hoşgeldin :)
inşallah bebişinle ilgili iyi haberler alırsın..benimde kaşıntım yok ama akıntım çok oluyoo...fitil verdi geçen kontrolümde doktorum , kullanmadım daha
hiç sevmiyorumm fitilii, ne ararsan kadınlarda anasını satayım

slm heerkeze geldim ama kimsecikler yok
misafirlerim burdalar bi kısmı gitti bugün ayrıyeten misafirlerim geldiben çok severim misafiri Rabbim eksiltmesin
buarada ben çok hastayım dün hiç kalakmadım sağolsun annem baktı grip olmuşum heryerlerim ağrıyo birde üç gündür kasık ağrım çok fazla dün duramadım sabaha kadar kıvrandım iğnedenmi oldu bilmem yarın tekrar doktora gideceğim bugün aradım yarın gel bakalım fazla ağrı olmaması gerek dedi hayırlısı bakalım inş.buağrıya sıkıntıya kalabalıkta zor yaplan işve banyoya gelir bebiş

edoşşşşş aybennnnnnnnnnnnn çok güzel tatlı çıkmışsınız fıstıklarrrrrrr

güzel dilekleriniz için sağolun kızlar inş.babamın sonuçlar temiz çıkar bakalım buhafta belli olacak :94:

nirdeeeeeeeee bu kızlarrrrrrrrrrrr yaaaaaaa hasta hasta geldim kimseler yokkkkkkkkkkkkkkk:95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…