selammm...biz geldik oğluşumla...
edacım ; resimler çok güzel..Allah muhabbetinizi hiç bozmasın inşallah.
nazom ; sen ne zaman izne çıkıyosun? vın aldım demiştin en son, memnunmusun?? bizim evdekide vın, bazen deli ediyo beni, oyüzden soruyorum?
hoşgeldinizsaol ebrucum amin inşallah
hoşbulduk tatlım..nasıl gidiyo hamilelikk...??
benim bu cuma kontrolüm var..şeker testi yapılcak, inşallah bi sorun çıkmaz..bu aralar hızla kılo alıyorum çünkü, elimde değil çok yiyorum yaa(
yakında banada diyet derse doktorum hiç şaşırmamm yanii
valla ayın 15 de diye konuştuk ama..bi aksilik çıkarda eleman bulmakta zorlanırsak ya da yetiştirmekte uzayabilir..vından memnunum canım..artık bilgisayardan mı,vından mı bilemiyom..şak..şak..heryere anında giriyor..en büyük sorun kotayı aşmamak..aşarsan onlarda bizi aşıyomuş...
merhaba özlemcim inşallah beraberde fotoğraflarımız olur
ebrucum vallahi hiç bir sıkıntım yok ya hamile değilken nasılsam öyleyim hiç bir değişiklik yok
inşallah mübarek günde hayırlı haberler alırsın canım bende 19 martta gidicem ve tam 8 hafta olmuş olucak inşallah bebeğide kalbinide görür ve duyarımdikkat et canım yediklerin
amin bitanem..inşallah.
oyy maşallah 8 haftalık olcak demek...inşallah sende görürsün bebişin kalbini,
kalbini doktor bana ilk gösterdiği zaman kendimi bi tuhaf hissetmiştim..o duygu çok güzellll...şimdi ise içimde bir pipi varr
ne yapım yaa, kendime hakim olamıyorum..fazla yemicem diyorum ama..olmuyoo
şimdi aklımda neler var bi bilsen, eve gidince hemen yicemmmm
İnşallah canım yaa merakla bekliyorum o günü
yaaa ebru teyzesi büyüycek fasülyemizinşallah canım ben keseyi gördüğümde de ağlamıştım kimbilir kalbini ve bebeğimizi görünce neçe olur halim bende bu ara acayip turşu yiyorum dudaklarım sızlıyo artık ama engel olamıyorum benimde planım eve gidince turşu yemekkkkkkk eşim paket paket alıp stok yaptı akıllı adam vallahi gece çıkıp turşu almaktan tırstı sanırsam
evet ya insan engel olamıyoo..sanki önümüzden alacaklarmış gibi homili gırtlakk...
bende hamileymişim meğer hiç haberim yok tabi, umutlanmıyorum ya sözde , hüsran yaşamamak için,ilk başlarda limon yedim hep,ayva yedım hep ekşi şeyler. sonra hamile olduğumu öğrendim..turşu dediğin gibi, özelliklede acı biber, öyle çok acı yedim ki..şimdi popişim bağsur oldu:78::78:
bu aralar pek acı yemiyorum...
eşin okadar stok yapmasın...belkide canın başka bişey isteyiverir gecenın bi yarısı belli mi olur:90: filmlerdeki gibi.... :)
beraber alışverişede çıkarız kız göbeklerimizi gere gereinşallah
aaa demek yedin ekşiyi ama doğurmıycan ayşeyi egemen geliyo
dün rüyamda altın alyans gördüm hamileler görürse kız çocuğu demekmiş göya altın para görürlersede erkekmiş bizim çalışan ablanın yalancısıyım hayırlısı bakalım
kız benim eşim bayılır canı bişi çeksede gidip alsam diye zorla sorar bunudamı çekmedi bunudamı diye geçen durakta buluşcaktık bi gittim yok koştura koştura geliyo dedim neredeydin sana kabak tatlısı arıyodum aa aa kim istedi ben istemedim dedim ne bilim seversin ya canın çeker diye alim dedim diyokurban olurum yaaaaaaaaaaa çok seviyorum eeşşek kafalıyı
:79::79:
Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Sanırım mantar enfeksiyonunu da atlatıyoruz kaşıntımız yok...Sadece ağrılarım devam ediyor onlarda normal diyorlar...Çarşamba kontrolümüz var bebişimi çok merak ediyorum nekadar daha büyüdü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?