günyadınnnn herkese....... bende bebiş haberimi pazar günü aldım...reglim 1 gün geçince kan ve idrar testinden haberimiz oldu...... daha dr gitmedim inş 21. marta anca randevumu ladım inş hayırlı haberlerini alırız.......
kadınlar günümüz kutlu olsun.......
sanada günaydın canım..hayırlı olsun.Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin bebişini...
teşekkür ederim....... aminnn inş hepimizi o günleri hayırlısıyla görürüz....
teknoloji takipçisi kızlar,bana yardım edin..şimdi evde laptop var ya..tabi birde evde kızım var.gerçi yanında ben yokken internete izin vermiyorum ama,naapsamda onun zararlı sitelere girmesini engellesem..ebeveyn proğramı falan varmış,ben bilgisayarın ayarlarından yasak koyabilirmiyim ya da nasıl bi çözüm önerirsiniz.
teknoloji takipçisi kızlar,bana yardım edin..şimdi evde laptop var ya..tabi birde evde kızım var.gerçi yanında ben yokken internete izin vermiyorum ama,naapsamda onun zararlı sitelere girmesini engellesem..ebeveyn proğramı falan varmış,ben bilgisayarın ayarlarından yasak koyabilirmiyim ya da nasıl bi çözüm önerirsiniz.
EDOŞUMM NE DEMEK CANIM. ASIL BEN TEŞEKKÜR EDERİM BİZİ KIRMAYIP GELDİNİZ.ÇOOOK GÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRDİK ÇOK MUTLU OLDUMMMM..biz çok güzel bir haftasonu sonu geçirdik söylemesi ayıptır :78:
aybenim ve umutcuğum saolsunlar o kadar güzel ağırladılar ki bizi ben eve dönmemeye karar verdim hatta bir araçok güzel bir akşam yemeği yedik sohbetler ettik güldük eylendik okey oynadık bi daha güldük krizlere girdik ertesi günde akşama kadar dışarda gezdik çok keyif aldım huzurunuzda da aybenciğime ve sevgili eşi umuta çooooook teşekkür ederiz şimdi bir kaç resmimizi yükliyeyim
MEHTAPIM UYAR BANADA OLUR. GENE KONUŞURUZ OZAMANA KADAR.19 mart cumartesi saat birden sonra uyar mı? sende sor aybene
BEN AVCIALR MEDİCANA ÖZGÜR TETİKCANA GİDİCEM MEHTAPIM. ARTIK AVCILAR HOSPITAL A GİTMEM.tamam canım ayben hangi doktora gidecek?
NAZOCUMM NASILSIN BİDENEMMMM ?yetttimm...dün bi ton ev işi yaptım..canım çıktı..akşam yemeğinden sonra çat kapı misafir gelmez mi..erkekler çilingir sofrasına oturmaz mı...nazom mutfakla salon arası antreman yaptı bütün gece..sabah 05:30 da kalkan hem çalışan,hem karnı burnunda bi kadın olarak gözlerinin içine bakıyordum artık,kalkın gidin dercesine..saat 01:00 gittiler,mutfağı öylece bırakıp kendimi zor attım yatağa..sabah çok zor kalktım..işyeri derseniz çok yoğun,malum pazartesi trafiği..işleri toparladım,yemeğimi yedim,geldim..
mehtabım kemik ağrıların eğer ateş yada başka bir belirtiyle eşlik etmediği sürece zararsız..kemikler doğuma hazırlanıyordur..ama eğer ateş vb.başka şikayetlerinde olursa ihmal etme,iltihabi bi enfeksiyon geçiriyo olabilirsin..kendinide fazla yorma,bol bol dinlen..
ayyy kıskançlıktan orta yerimden çaatttt diye çatladım..Allah muhabbetinizi artırsın fındık kurtları..bu arada edoşum,ovulasyon döneminde ne kadar çok çalıştırdıysan artık kocanı baya bi zayıflamış.sanki daha önceki fotolarda daha topluydu...göbüşleri tokuşturmayı unutmasaydınız...
DİLEKÇİM NASILSIN. MANTAR GEÇİYORMUŞ ÇOK ŞÜKÜR.ÇOK PİS BİŞEY YAA. GEÇMİŞ OLSUN. BEBEĞİNİDE KOCAMAN OLMUŞTUR ŞİMDİ. MAŞALLAH:79::79:
Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Sanırım mantar enfeksiyonunu da atlatıyoruz kaşıntımız yok...Sadece ağrılarım devam ediyor onlarda normal diyorlar...Çarşamba kontrolümüz var bebişimi çok merak ediyorum nekadar daha büyüdü...
TEŞEKKÜR EDERİZ GÜLSÜMÜMMMMMMedoşşşşş aybennnnnnnnnnnnn çok güzel tatlı çıkmışsınız fıstıklarrrrrrr
Hayırlı olsun canım benim allah tamamına erdirsin inşallah.günyadınnnn herkese....... bende bebiş haberimi pazar günü aldım...reglim 1 gün geçince kan ve idrar testinden haberimiz oldu...... daha dr gitmedim inş 21. marta anca randevumu ladım inş hayırlı haberlerini alırız.......
kadınlar günümüz kutlu olsun.......
Ben sanki nefes alamıyorum ya yada aldığım nefes yetmiyor böle derin derin içimi çekiyorum ne oluyo bana
O banada oluyor mehtap.kalp atışlarımda hızlanıyor. acaba bende panik atakmı var diye düşünüyorum.
hamileliğin ilk zamanlarında kalp çarpıntısı olumuş canım. Ama benim dediğim farklı nefesin yetmiyor sanki
Hayırlı olsun canım benim allah tamamına erdirsin inşallah.
hımm..sağol canım..bilgisayarın ayarlarındanda yapılır ama onda tek tek zararlı kelimelri girmen gerekiyor pekte kullanışlı değil koruması....
eğer ttnet se adsl niz...onun sitesinde ebeveyn koruması olması lazım.... bunu sağlayan programlarda var ama adını hatırlayamadım şimdi...
ciğerlerin gebeliğe hazırlanıyo,oksijen kapasiteleri artıyo,çünkü artık 2 kişilik nefes alıcaksın,bir süre sonra normale döner,ama göbeğin büyüyüp ciğerlere baskı yapmaya başladığında yeniden başlayacak,hatta daha kötü,zor nefes alacaksın,yatakta sırt üstü yatamayacaksın,yani bunlar iyi halleriniz daha..Ben sanki nefes alamıyorum ya yada aldığım nefes yetmiyor böle derin derin içimi çekiyorum ne oluyo bana
kalp atışlarında hızlanma sakıncalı bi durum canım..sık sık nabzını ölçtür,gebelikte panik atak olma riskide çok yüksek.yüksek nabız,yüksek tansiyonla seyrederse tehlikeli,dikkat et..O banada oluyor mehtap.kalp atışlarımda hızlanıyor. acaba bende panik atakmı var diye düşünüyorum.
seninde taze gebecik...güzel topiğimin güzel kadınları dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
Kadınlar gününüz kutlu olsun kızlaaaarr.
Bu arada edoşum harf eksikliğinden senin kocan ayrı demek isterken ayı yazmışım
Ama benim kocamda öyle demişimçok komik olmuş gerçekten yaaa
Senin kocandan da benim kocamdanda özürler diliyorummm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?