Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

günyadınnnn herkese....... bende bebiş haberimi pazar günü aldım...reglim 1 gün geçince kan ve idrar testinden haberimiz oldu...... daha dr gitmedim inş 21. marta anca randevumu ladım inş hayırlı haberlerini alırız.......

kadınlar günümüz kutlu olsun.......

sanada günaydın canım..hayırlı olsun.Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin bebişini...

sanada günaydın canım..hayırlı olsun.Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin bebişini...

teşekkür ederim....... aminnn inş hepimizi o günleri hayırlısıyla görürüz....

herkese günaydın...
KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN...
gerçi bu ülkede kadın olmak ne derece mantıklı tartışılır ama geçmişe göre baya bi gelişme gösterdik..analarımız anneannelerimiz kadar ezilmedi,bizler analarımızdan çok daha iyi koşullardaydık,bizden sonraki nesiller daha da iyi olucak inşaallah..kızlarımız eğitildiği müddetçe,bu erkek egomanyasının hakim olduğu ataerkil yaşamdan daha modern,daha paylaşımcı,daha insani bi yaşama geçeceğiz..artık erkeklerde kadınların neler yapabileceklerini görüyolar..hem işte para kazanan,hem evde çocuk yetiştiren bizler artık erkeklerimizin önünde ezik değiliz,onlarda eski kafalı değiller artık..ama hala ülkemin bir çok yerinde kadın hala 2.planda,eziliyo,dövülüyo,hatta öldürülüyo...tek sebebi cehalet..eğitim şart...ayyy bu ne ya sabah sabah prof prof konuşmuşum yine...sözün özü ERKEKLER KADINSIZ BİR HİÇTİR.

teknoloji takipçisi kızlar,bana yardım edin..şimdi evde laptop var ya..tabi birde evde kızım var.gerçi yanında ben yokken internete izin vermiyorum ama,naapsamda onun zararlı sitelere girmesini engellesem..ebeveyn proğramı falan varmış,ben bilgisayarın ayarlarından yasak koyabilirmiyim ya da nasıl bi çözüm önerirsiniz.

dediğin gibi şeyler var ama ben bilmiyorum tatlım ya

bilgisayarın ayarlarındanda yapılır ama onda tek tek zararlı kelimelri girmen gerekiyor pekte kullanışlı değil koruması....

eğer ttnet se adsl niz...onun sitesinde ebeveyn koruması olması lazım.... bunu sağlayan programlarda var ama adını hatırlayamadım şimdi...

EDOŞUMM NE DEMEK CANIM. ASIL BEN TEŞEKKÜR EDERİM BİZİ KIRMAYIP GELDİNİZ.ÇOOOK GÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRDİK ÇOK MUTLU OLDUMMMM.. RESİMLERDE ÇOOOK GÜZEL.ÇOK BEĞENDİMMM. CANIM ARKADAŞIM BENİMMMM. RUH İKİZİM...
19 mart cumartesi saat birden sonra uyar mı? sende sor aybene
MEHTAPIM UYAR BANADA OLUR. GENE KONUŞURUZ OZAMANA KADAR.
tamam canım ayben hangi doktora gidecek?
BEN AVCIALR MEDİCANA ÖZGÜR TETİKCANA GİDİCEM MEHTAPIM. ARTIK AVCILAR HOSPITAL A GİTMEM.
NAZOCUMM NASILSIN BİDENEMMMM ? DİKKAT ER YORMA KENDİNİ. RESİMLER ÇOOOK GÜZEL DİMİ.KEŞKE GÖRÜŞEBİLSEK HEPİNİZLE...

kız benim eşim bayılır canı bişi çeksede gidip alsam diye zorla sorar bunudamı çekmedi bunudamı diye geçen durakta buluşcaktık bi gittim yok koştura koştura geliyo dedim neredeydin sana kabak tatlısı arıyodum aa aa kim istedi ben istemedim dedim ne bilim seversin ya canın çeker diye alim dedim diyo kurban olurum yaaaaaaaaaaa çok seviyorum eeşşek kafalıyı [/QUOTE]
EDOŞUM SENİN KOCA AYI BİŞEY YA. AMA BENİM KOCAMDA ÖYLE.DEMİŞTİK ZATEN BİZİMKİLER BAŞKA.BUNLARDAN BAŞKA TÜRÜ YOK
DİLEKÇİM NASILSIN. MANTAR GEÇİYORMUŞ ÇOK ŞÜKÜR.ÇOK PİS BİŞEY YAA. GEÇMİŞ OLSUN. BEBEĞİNİDE KOCAMAN OLMUŞTUR ŞİMDİ. MAŞALLAH
edoşşşşş aybennnnnnnnnnnnn çok güzel tatlı çıkmışsınız fıstıklarrrrrrr
TEŞEKKÜR EDERİZ GÜLSÜMÜMMMMMM

Hayırlı olsun canım benim allah tamamına erdirsin inşallah.

hamileliğin ilk zamanlarında kalp çarpıntısı olumuş canım. Ama benim dediğim farklı nefesin yetmiyor sanki

yok canım ben hamile olmadan öncede oluyordu bende.
O nefes yetmemesi de oluyor du bende. öncesinde de. Eşime derdim evde oksijen mi yok alamıyorum hiç nefes diyordum.
Neden oluyor bilmiyorum.

güzel topiğimin güzel kadınları dünya kadınlar günümüz kutlu olsun

Son düzenleme:
Kadınlar gününüz kutlu olsun kızlaaaarr.
Bu arada edoşum harf eksikliğinden senin kocan ayrı demek isterken ayı yazmışım
Ama benim kocamda öyle demişim çok komik olmuş gerçekten yaaa
Senin kocandan da benim kocamdanda özürler diliyorummm :26:

hımm..sağol canım..

Ben sanki nefes alamıyorum ya yada aldığım nefes yetmiyor böle derin derin içimi çekiyorum ne oluyo bana
ciğerlerin gebeliğe hazırlanıyo,oksijen kapasiteleri artıyo,çünkü artık 2 kişilik nefes alıcaksın,bir süre sonra normale döner,ama göbeğin büyüyüp ciğerlere baskı yapmaya başladığında yeniden başlayacak,hatta daha kötü,zor nefes alacaksın,yatakta sırt üstü yatamayacaksın,yani bunlar iyi halleriniz daha..

O banada oluyor mehtap.kalp atışlarımda hızlanıyor. acaba bende panik atakmı var diye düşünüyorum.
kalp atışlarında hızlanma sakıncalı bi durum canım..sık sık nabzını ölçtür,gebelikte panik atak olma riskide çok yüksek.yüksek nabız,yüksek tansiyonla seyrederse tehlikeli,dikkat et..

güzel topiğimin güzel kadınları dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
seninde taze gebecik...

bende okurken yanlış yazdığını farketsemde yinede tebessüm etmeden yapamadım...hatta kahkaha attım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…