Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

sulisim tebrik ederim canım.sağlıcakla al bebeğini inşallah kucağına...

teşekkür ederim hep beraber inş..... seninle yakınmış günlerimiz benimde yarın 5 hafta olacak.....bir şey soracam kan testini ne zaman yaptırdın kaç çıktı....ben reglim 1 gün geçince yaptım 889 çıktı da acaba çok mu ki

güzel topiğimin güzel kadınları dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
teşekkür ederim seninde kutlu olsun.....

mrb larrrr kızlarrr bakın ne buldum elmanınn yararı:Tatlı elma yemek hamilelerin mide bulantısını giderir. Güzel kan yapar, kolay doğum yapmasını sağlar, anne karnındaki bebeği iyi besler.günde2 kez yiyiyorum gerçekten de faydası olduu...

geliyorum kimsecikler yazmıyo...gidiyorum geliyosunuz...siz beni beğenmiyurmusunuz...????

ben kan testi yaptırmadım canım. Adetime 5 gün kala idrar testi yaptım baya belirgin çıktı çizgim. Gerek duymadım kan testine. Haftaya doktora gidicem inşallah.zor tutuyorum kendimiii :84:

geliyorum kimsecikler yazmıyo...gidiyorum geliyosunuz...siz beni beğenmiyurmusunuz...????

nazomm yaa bendee aşırı sol kalçamda özelliklede akşamları kramp giriyo gece yatamıyorum..belimm ağrıyoo niyee ki ya..bugün doktora gidicem gerçi bakalım büymüş mü minniğim

günaydınnnnn...sen daha yeni mi keşfettin elmayı..bak dinle..yapılan araştırmaya göre haftada 2 defa elma yiyen gebelerin bebeklerinin akciğer gelişimi yemeyenlere göre 4 kat daha güçlüymüş..hamilelikte 2 tane baş meyve var..bunları eksik etmeyin..elma ve ayva..ayrıca ayva yiyen kadının bebeği güzel olurmuş..

nazomm yaa bendee aşırı sol kalçamda özelliklede akşamları kramp giriyo gece yatamıyorum..belimm ağrıyoo niyee ki ya..bugün doktora gidicem gerçi bakalım büymüş mü minniğim

şimdiden kramplar,ağrılar için erken aslında...ama yaşın küçük,bedenin daha körpecik ya..o yüzden bu kadar tepki vermesi normal vucudunun..git bak bebişine kocaman olmuştur..

şimdiden kramplar,ağrılar için erken aslında...ama yaşın küçük,bedenin daha körpecik ya..o yüzden bu kadar tepki vermesi normal vucudunun..git bak bebişine kocaman olmuştur..

hemde aşırı giriyo dayanamıyorum geceleri bide nazom bu badem yağını tek mi kullanmalıyım yoksa kakao yağı ile karıştırıp mı kullanmalıyım... ayy heyecandan ölcemm büyümüştür dimi..14 haftalıkken gitmiştim en son

oo iyimişşş valla bilmeden aş eriyorumm ama günde 2 tane yiyorumm int.bi bakemm dedimm ooo bürsürü faydası varr bolll boll yerimm güzell olsunn..hırçınn olsunn yaramaz olsun kızım:86:

eğer krampların aşırıysa söyle doktoruna sana magnesium yazsın..o zaman geçer.bence hiç sürme o yağları..çatlak genetik bi durum,hem etin sıkıysa ne yaparsan yap çatlarsın mutlaka..hem badem yağı aşırı kıllanma yapıyo göbekte..illada bişey sürecem dersen ki,bebe yağlarından ya da zeytinyağı sür..

yeniden çek koy edacım..ışık parlamış..hiç bişey gözükmüyo...senin kız pek nurlu çıkmış..

resim evde nazom bunu yolluk niyetine çekmiştim bakıp bakıp hasret gideriyorum sanki parantez içinde yavrum nokta
bu arada alk komşumun kızı kapandı 2 hafta önce 19 yaşında hocası yeni kapananın 40 gün duası kabul olur demiş kız her gece kalkıp bana dua ediyo saolsun dün rüyasında görmüş kucağına erkek bebek vermmişler kimin demiş edanın demişler
sağlıklı olsunda kız erkek hiç fark etmez ama eşimle bende erkek hissediyoruz ayben teyzoşuda

magnezyum yazdı ama kullanmıyordumm ben etim de çok sıkı maeselef yaa kesin çatlar üfff bebe yağı kullansam genede bi bakayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…