sulisim tebrik ederim canım.sağlıcakla al bebeğini inşallah kucağına...
teşekkür ederim seninde kutlu olsun.....güzel topiğimin güzel kadınları dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
teşekkür ederim hep beraber inş..... seninle yakınmış günlerimiz benimde yarın 5 hafta olacak.....bir şey soracam kan testini ne zaman yaptırdın kaç çıktı....ben reglim 1 gün geçince yaptım 889 çıktı da acaba çok mu ki
değerin çok güzel...hatta ya erken döllenme,ya ikiz bile denebilir..
teşekkür ederim hep beraber inş..... Seninle yakınmış günlerimiz benimde yarın 5 hafta olacak.....bir şey soracam kan testini ne zaman yaptırdın kaç çıktı....ben reglim 1 gün geçince yaptım 889 çıktı da acaba çok mu ki
teşekkür ederim seninde kutlu olsun.....
geliyorum kimsecikler yazmıyo...gidiyorum geliyosunuz...siz beni beğenmiyurmusunuz...????
mrb larrrr kızlarrr bakın ne buldum elmanınn yararı:Tatlı elma yemek hamilelerin mide bulantısını giderir. Güzel kan yapar, kolay doğum yapmasını sağlar, anne karnındaki bebeği iyi besler.günde2 kez yiyiyorum gerçekten de faydası olduu...
nazomm yaa bendee aşırı sol kalçamda özelliklede akşamları kramp giriyo gece yatamıyorum..belimm ağrıyoo niyee ki ya..bugün doktora gidicem gerçi bakalım büymüş mü minniğim
şimdiden kramplar,ağrılar için erken aslında...ama yaşın küçük,bedenin daha körpecik ya..o yüzden bu kadar tepki vermesi normal vucudunun..git bak bebişine kocaman olmuştur..
günaydınnnnn...sen daha yeni mi keşfettin elmayı..bak dinle..yapılan araştırmaya göre haftada 2 defa elma yiyen gebelerin bebeklerinin akciğer gelişimi yemeyenlere göre 4 kat daha güçlüymüş..hamilelikte 2 tane baş meyve var..bunları eksik etmeyin..elma ve ayva..ayrıca ayva yiyen kadının bebeği güzel olurmuş..
kızlar bakın minnak yavrumaaEki Görüntüle 154597
ayyy yerim senin minnak yavruşunuuuuuu
Bu arada dikkatimi çekti edoş. Beyaz kısım bütünüyle bakınca türkiye haritasına benziyor
hemde aşırı giriyo dayanamıyorum geceleri bide nazom bu badem yağını tek mi kullanmalıyım yoksa kakao yağı ile karıştırıp mı kullanmalıyım... ayy heyecandan ölcemm büyümüştür dimi..14 haftalıkken gitmiştim en son
yeniden çek koy edacım..ışık parlamış..hiç bişey gözükmüyo...senin kız pek nurlu çıkmış..
oyyy canınıı svdiğimmm minnakkk nasıl büyüycekk bakk sen
eğer krampların aşırıysa söyle doktoruna sana magnesium yazsın..o zaman geçer.bence hiç sürme o yağları..çatlak genetik bi durum,hem etin sıkıysa ne yaparsan yap çatlarsın mutlaka..hem badem yağı aşırı kıllanma yapıyo göbekte..illada bişey sürecem dersen ki,bebe yağlarından ya da zeytinyağı sür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?