selam biricik ablamın adaşı güzel arkadaşım
slmm datlımm
napıyosunn sedacım, yoktun dün, yada biz hiç karşılaşamadık? konuşamıyoruz kaç zamandır?
geçmişe baktım şöyle bi...resmi gördüm..hiç bişey belli olmuyo..pirinç tanesinin yarısı kadar bişey o şimdiyerim onu bennnn....Allahım benım minnak yavrumda okadardı..şimdi bi tepikliyo ki teyzesi...sanki çıkacak alttaraflarım bi tuhaf oluyo :)
işler yoğunn canımm ya ondnn af da çıktı arayan arayana..bugunn doktoraa gidicemm teyzesii büyümüştür herhalde yavrummm...
maşallah egemen paşayainşallah benim yavrumda büyürde beni tepikler hep uslu yavrum hala ben burdayım dedirtmedi hiç farkım yok hamile kalmadan önceki haliimden hala kusanları kıskanıyorum
anam gülom gelmiş hoşgelmişnasılsın canımm
iyi olmaya çalışıyorum edoşum grip olmuşum her yerim ağrıyo ayakta zor duruyorum ve moralim çokkk bozuk eşimle bebk yüzünden tartıştık ve bidaha tedaviye gitmeyeceğimi söledim artık bebek felan istemiyorummm
iyi olmaya çalışıyorum edoşum grip olmuşum her yerim ağrıyo ayakta zor duruyorum ve moralim çokkk bozuk eşimle bebk yüzünden tartıştık ve bidaha tedaviye gitmeyeceğimi söledim artık bebek felan istemiyorummm
aman kusmak çok kötü...daha çok tazesin bidenem, zamanla sabahları bulantıların başlar..inşallah aşırı olmaz. 4.aydan sonrada yavaş yavaş göbüşün çıkar, 5. aydan sonra sen bile inanamazsın vucudunun girdiği şekle..şahsen ben 6. ayımı bu hafta sonu tamamlayacak biri olarak, kendimi dana gibi hissetmeye başladım
daha 3 ayım var..fil kadar oluurum heralde o zamana kadar
gülsümümmm neden canım yaaa yapmayın böyle.
Aklıma mehtapla kocasının bebek yüzünden tartıştığı geldi. Ve ertesi ayda hamile kalmıştı mehtap. üzmeyin birbirinizi. çok şükür bir tane yavrunuz var.allah bağışlasın.
sen tepeden bakınca öyle görüyosundur kendini bennce dışarıdan gayet normal görünüyosundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?