Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

selam biricik ablamın adaşı güzel arkadaşım

geçmişe baktım şöyle bi...resmi gördüm..hiç bişey belli olmuyo..pirinç tanesinin yarısı kadar bişey o şimdi yerim onu bennnn....Allahım benım minnak yavrumda okadardı..şimdi bi tepikliyo ki teyzesi...sanki çıkacak alttaraflarım bi tuhaf oluyo :)

maşallah egemen paşaya inşallah benim yavrumda büyürde beni tepikler hep uslu yavrum hala ben burdayım dedirtmedi hiç farkım yok hamile kalmadan önceki haliimden hala kusanları kıskanıyorum

işler yoğunn canımm ya ondnn af da çıktı arayan arayana..bugunn doktoraa gidicemm teyzesii büyümüştür herhalde yavrummm...

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah..
bende cuma sabah gidicem, şeker testi için, çok korkuyorum valla ya, cok kılo aldım çünkü
af dediğin ne affı oluyoo??

maşallah egemen paşaya inşallah benim yavrumda büyürde beni tepikler hep uslu yavrum hala ben burdayım dedirtmedi hiç farkım yok hamile kalmadan önceki haliimden hala kusanları kıskanıyorum

aman kusmak çok kötü...daha çok tazesin bidenem, zamanla sabahları bulantıların başlar..inşallah aşırı olmaz. 4.aydan sonrada yavaş yavaş göbüşün çıkar, 5. aydan sonra sen bile inanamazsın vucudunun girdiği şekle..şahsen ben 6. ayımı bu hafta sonu tamamlayacak biri olarak, kendimi dana gibi hissetmeye başladım
daha 3 ayım var..fil kadar oluurum heralde o zamana kadar

anam gülom gelmiş hoşgelmiş nasılsın canımm

iyi olmaya çalışıyorum edoşum grip olmuşum her yerim ağrıyo ayakta zor duruyorum ve moralim çokkk bozuk eşimle bebk yüzünden tartıştık ve bidaha tedaviye gitmeyeceğimi söledim artık bebek felan istemiyorummm

canım benim çok geçmiş olsun da ne bu hal böyle getirtme beni bu havada ankaraya tedavini oluyorsun bebeğinde gelicek daha ne moralini bozuyosun herifle didişiyosun yapma gülsümüm ne kadar yıprattın kendini böyle ah keşke yakın olsakta hergün yanında olabilsem

hoşgeldin..ve geçmiş olsun :) bugun ilk defa kar yüzü gördüm şükürler olsun...ölsün mikroplar..inşallahhhhhhhhhhh..
tartışma mevzunuzu bilmiyorum ama, küçük şeyleri büyüttünüz kesin...bebek fikrinden vazgeçmee bence

gülsümümmm neden canım yaaa yapmayın böyle.
Aklıma mehtapla kocasının bebek yüzünden tartıştığı geldi. Ve ertesi ayda hamile kalmıştı mehtap. üzmeyin birbirinizi. çok şükür bir tane yavrunuz var.allah bağışlasın.

sen tepeden bakınca öyle görüyosundur kendini bennce dışarıdan gayet normal görünüyosundur

hay ağzını öpim ne güzel yazmışın

sağolun kızlar hepinizde iyiki varsınız ama şuanki psikolojim öle bozukki şuan hamile olduğumu öğrensem pişman olurum oderece yani eşimlede bayağı tartıştık sabahda mesaj çektim yeter dedim beni üzüyosun anlamıyosun kendini benim yerime koyda düşün dedim
ağrım oldu okadar güzel akıntım olduki aylardır olmuyodu ama çalışma yok öektiğim iğne ilaç ağrı sıkıntı boşa gitti beyfendi yorgunum saat geç diye yapmadı bişey erken nasıl olacksa evde misaifr var bende dedim sen anlamıyosun beni ben çabalıyorum sen destek olmuyosun bidaha gitmyeceğim dedim
şuan çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…