gülom günün ne zaman :26:
sağolun kızlar hepinizde iyiki varsınız ama şuanki psikolojim öle bozukki şuan hamile olduğumu öğrensem pişman olurum oderece yani eşimlede bayağı tartıştık sabahda mesaj çektim yeter dedim beni üzüyosun anlamıyosun kendini benim yerime koyda düşün dedim
ağrım oldu okadar güzel akıntım olduki aylardır olmuyodu ama çalışma yok öektiğim iğne ilaç ağrı sıkıntı boşa gitti beyfendi yorgunum saat geç diye yapmadı bişey erken nasıl olacksa evde misaifr var bende dedim sen anlamıyosun beni ben çabalıyorum sen destek olmuyosun bidaha gitmyeceğim dedim
şuan çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum
sağolun kızlar hepinizde iyiki varsınız ama şuanki psikolojim öle bozukki şuan hamile olduğumu öğrensem pişman olurum oderece yani eşimlede bayağı tartıştık sabahda mesaj çektim yeter dedim beni üzüyosun anlamıyosun kendini benim yerime koyda düşün dedim
ağrım oldu okadar güzel akıntım olduki aylardır olmuyodu ama çalışma yok öektiğim iğne ilaç ağrı sıkıntı boşa gitti beyfendi yorgunum saat geç diye yapmadı bişey erken nasıl olacksa evde misaifr var bende dedim sen anlamıyosun beni ben çabalıyorum sen destek olmuyosun bidaha gitmyeceğim dedim
şuan çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum
17si canım ama umut yok günler boşa gitti
canım torba yasasıyla gelen af lar vergi borçları ssk bağkur v.s onlardan dolayı...bende çok aldım sen benden baya öndesin canım kaç kilosun şimdi?hadi hayırlı haberlerle gel inşallah..
bende cuma sabah gidicem, şeker testi için, çok korkuyorum valla ya, cok kılo aldım çünkü
af dediğin ne affı oluyoo??
iyi olmaya çalışıyorum edoşum grip olmuşum her yerim ağrıyo ayakta zor duruyorum ve moralim çokkk bozuk eşimle bebk yüzünden tartıştık ve bidaha tedaviye gitmeyeceğimi söledim artık bebek felan istemiyorummm
canım torba yasasıyla gelen af lar vergi borçları ssk bağkur v.s onlardan dolayı...bende çok aldım sen benden baya öndesin canım kaç kilosun şimdi?hadi hayırlı haberlerle gel inşallah..
bende cuma sabah gidicem, şeker testi için, çok korkuyorum valla ya, cok kılo aldım çünkü
af dediğin ne affı oluyoo??
iyi olmaya çalışıyorum edoşum grip olmuşum her yerim ağrıyo ayakta zor duruyorum ve moralim çokkk bozuk eşimle bebk yüzünden tartıştık ve bidaha tedaviye gitmeyeceğimi söledim artık bebek felan istemiyorummm
tövbe de canım, üzülmeee ya, karşılıklı anlayışla düzelir herşeyy, Allahım hayırlısını nasip etsin...ben ne desem seni rahatlatmıcak biliyorum ama; düzelmeyecek şeyler değil ki bunlar..dedım ya hayırlısıyla zamanla olur canım...
kıyamam sana canım benim ama şu gerçekki erkekler bizim kadar hassas değiller. Onlar kendilerini bizim yerimize koymayabilirler. O yüzden yıpratma kendini. Sen elinden gelen mücadeleni ver bebeğin için.tedavini de yarım bırakma.başlamışsın ne güzel.devam ettirç moralini yüksek tut. üzme kendini. Allahım büyük ve seni görüyor nekadar çok istediğini. O yüzden çok geçmeden seninde konacak göbeğine meleğin.kocanla tartışma bence. Bu ay olmadı öteki ay.yılmadan devam canım benimmmm...
gülsümüm bende yumurtlama günlerimde gebe kalmadım ki çift çizgiyi gördüm ama değerlendiremedik birde hamiş olduğumu öğrenmeden bi gün önce burda mehtapla konuşmalarımıza şahit olmuşmuydun ne kadar ağlamıştım güzelim Allahım ol dediyse olmuştur bile senin beben ne demek sevinemem bile ah gülsümüm ne olur yapma yaa üzme beni
sağolun kızlar güzel şeyler doğru şeyler sölüyosunuz ama benide anlayın insanın morali psikolojisi bozuk olunca sağlıklı düşünemiyo halimi size anlatamam ne drumda olduğumu bilemezsiniz gece içimi dökecek biri bişey aradım deftere yazdım sabah okuduğumda ben bile şaşırdım yazdıklarıma kendimden canımdan geçmişim öle şeyler yazmışımki
buarada şimdi aradı eşim gittinmi doktura ne dedi diyo bugün gidecektim gitmedim dedim niye diyo gitmeyeceğimi sölemiştim dedim hiç bişey demiyo babamı felan sordu gelmedi dedim kapattım telefonu offfffffffffffffffffffffffffff
ah canım ya bunun inadı olurmu ya sen şimdi eşini cezalandırdığınımı düşünüyosun yapma gülsümüm dediğin gibi psikolojin iyi değil ama yarına daha iyi hissetmiyeceğin ne malum ya pişman olursanhem ne demek canımdan geçmiişim tatlım gece gdip yavruna sarılıp uyusaydın keşke daha ii hissederdin bekli yapma nolur onuda düşün sağlam dur biraz
sağolun kızlar güzel şeyler doğru şeyler sölüyosunuz ama benide anlayın insanın morali psikolojisi bozuk olunca sağlıklı düşünemiyo halimi size anlatamam ne drumda olduğumu bilemezsiniz gece içimi dökecek biri bişey aradım deftere yazdım sabah okuduğumda ben bile şaşırdım yazdıklarıma kendimden canımdan geçmişim öle şeyler yazmışımki
buarada şimdi aradı eşim gittinmi doktura ne dedi diyo bugün gidecektim gitmedim dedim niye diyo gitmeyeceğimi sölemiştim dedim hiç bişey demiyo babamı felan sordu gelmedi dedim kapattım telefonu offfffffffffffffffffffffffffff
demekki merak etti. Oda isityor tedaviye devam etmeni çünkü aramış sormuş.yoksa telefonda bile dile getirmezdi.öflkeyle kalkıp zararla oturma. Keskin sirke küpüne zarar vs..vs....
sedacım ben onun tarafından bakıyorum onada hak veriyorum işleri çok yoğun geçen yanına gittim sallanıp duruyo dedim tuvalete gitmedin demi diye yemin ediyo fırsatım olmuyo diye anlıyorum yorgun yoğun kafası bulanık ama birazda ben anlayış bekliyorum doktora giderken gelmedi gelemedi izin alamımış aramadı akaşma gelince sorarım demiş ağrı çektim kıvrandım hiç duymadı yattı uyudu hepsini geçtim bukadar şey olmuş yaşamışken ben bebeğide kendim yapamamki benim düşükten sora psikoljim bozuldu ondan iyi kimse bilmiyo 1,5yıldır ne çektiğimi bebeği ne kadar istediğimi biliyo sadece destek bekliyorum ondan
boşversene edoşum dediğn gibi çok şükür bi yavrum var Rabbim bağışlasın o bana yeter ikinci olmasın varsın
niye 2. si olmuyomuş canım ya, sadece ihtiyacınız olan şey karşılıklı anlayış , fazla bişey değil ki...
dün olmadıysa bugun olur, hem evde misafir varmış , adamcağız belki rahat edemedi, banyo durumu falan...bu ay olmamışsa bidahaki ay olur..Allah sağlık verdikten sonra herşey olur,
eşinle bugun buzları erit, doktor kontrolüne de yarın git..sonra pişman olmak daha kötü olur .üzülmeee ve büyütmee herşeyi..insan böyle şeyleri büyüte büyüte dert sahibi oluyo işte..yapma.ok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?