Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

tövbe de canım, üzülmeee ya, karşılıklı anlayışla düzelir herşeyy, Allahım hayırlısını nasip etsin...ben ne desem seni rahatlatmıcak biliyorum ama; düzelmeyecek şeyler değil ki bunlar..dedım ya hayırlısıyla zamanla olur canım...

kıyamam sana canım benim ama şu gerçekki erkekler bizim kadar hassas değiller. Onlar kendilerini bizim yerimize koymayabilirler. O yüzden yıpratma kendini. Sen elinden gelen mücadeleni ver bebeğin için.tedavini de yarım bırakma.başlamışsın ne güzel.devam ettirç moralini yüksek tut. üzme kendini. Allahım büyük ve seni görüyor nekadar çok istediğini. O yüzden çok geçmeden seninde konacak göbeğine meleğin.kocanla tartışma bence. Bu ay olmadı öteki ay.yılmadan devam canım benimmmm...

17si canım ama umut yok günler boşa gitti

gülsümüm bende yumurtlama günlerimde gebe kalmadım ki çift çizgiyi gördüm ama değerlendiremedik birde hamiş olduğumu öğrenmeden bi gün önce burda mehtapla konuşmalarımıza şahit olmuşmuydun ne kadar ağlamıştım güzelim Allahım ol dediyse olmuştur bile senin beben ne demek sevinemem bile ah gülsümüm ne olur yapma yaa üzme beni

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah..
bende cuma sabah gidicem, şeker testi için, çok korkuyorum valla ya, cok kılo aldım çünkü
af dediğin ne affı oluyoo??
canım torba yasasıyla gelen af lar vergi borçları ssk bağkur v.s onlardan dolayı...bende çok aldım sen benden baya öndesin canım kaç kilosun şimdi?

gülsümüm hiç olmadıı yaa onada onun tarafındn bakmak gerek sen biraz sabır eyle allahımm gösterek o günleri misler gibi dünya tatlısı kızın var ya hiç tatmamış olsaydınız rabbim herşeyim en hayırlısını versinn...vardır bi bildiği ağlama lütfen..

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah..
bende cuma sabah gidicem, şeker testi için, çok korkuyorum valla ya, cok kılo aldım çünkü
af dediğin ne affı oluyoo??
canım torba yasasıyla gelen af lar vergi borçları ssk bağkur v.s onlardan dolayı...bende çok aldım sen benden baya öndesin canım kaç kilosun şimdi?

gülsümüm hiç olmadıı yaa onada onun tarafındn bakmak gerek sen biraz sabır eyle allahımm gösterek o günleri misler gibi dünya tatlısı kızın var ya hiç tatmamış olsaydınız rabbim herşeyim en hayırlısını versinn...vardır bi bildiği ağlama lütfen..

sağolun kızlar güzel şeyler doğru şeyler sölüyosunuz ama benide anlayın insanın morali psikolojisi bozuk olunca sağlıklı düşünemiyo halimi size anlatamam ne drumda olduğumu bilemezsiniz gece içimi dökecek biri bişey aradım deftere yazdım sabah okuduğumda ben bile şaşırdım yazdıklarıma kendimden canımdan geçmişim öle şeyler yazmışımki
buarada şimdi aradı eşim gittinmi doktura ne dedi diyo bugün gidecektim gitmedim dedim niye diyo gitmeyeceğimi sölemiştim dedim hiç bişey demiyo babamı felan sordu gelmedi dedim kapattım telefonu offfffffffffffffffffffffffffff

ah canım ya bunun inadı olurmu ya sen şimdi eşini cezalandırdığınımı düşünüyosun yapma gülsümüm dediğin gibi psikolojin iyi değil ama yarına daha iyi hissetmiyeceğin ne malum ya pişman olursan hem ne demek canımdan geçmiişim tatlım gece gdip yavruna sarılıp uyusaydın keşke daha ii hissederdin bekli yapma nolur onuda düşün sağlam dur biraz

sedacım ben onun tarafından bakıyorum onada hak veriyorum işleri çok yoğun geçen yanına gittim sallanıp duruyo dedim tuvalete gitmedin demi diye yemin ediyo fırsatım olmuyo diye anlıyorum yorgun yoğun kafası bulanık ama birazda ben anlayış bekliyorum doktora giderken gelmedi gelemedi izin alamımış aramadı akaşma gelince sorarım demiş ağrı çektim kıvrandım hiç duymadı yattı uyudu hepsini geçtim bukadar şey olmuş yaşamışken ben bebeğide kendim yapamamki benim düşükten sora psikoljim bozuldu ondan iyi kimse bilmiyo 1,5yıldır ne çektiğimi bebeği ne kadar istediğimi biliyo sadece destek bekliyorum ondan

boşversene edoşum dediğn gibi çok şükür bi yavrum var Rabbim bağışlasın o bana yeter ikinci olmasın varsın

kızlr sizide sıktım sıkıntımla ama beni sizden iyi kimse anlamaz konuşacak bu konuda kimsem yok
neyse boşverin sizler nasılsınız inş.bebişlrde iyidir

demekki merak etti. Oda isityor tedaviye devam etmeni çünkü aramış sormuş.yoksa telefonda bile dile getirmezdi.öflkeyle kalkıp zararla oturma. Keskin sirke küpüne zarar vs..vs....

demekki merak etti. Oda isityor tedaviye devam etmeni çünkü aramış sormuş.yoksa telefonda bile dile getirmezdi.öflkeyle kalkıp zararla oturma. Keskin sirke küpüne zarar vs..vs....

haklısın aybenim ama gitmiyorum dediğimde hiç beişy demedi
kızımdada okuyodu istememişti okul var vs diye ben istemiştim bende istiyorumki yanımda olssun en az benim kadar oda istesin çabalasın

haklısınnn hemdeee çokk ben yeni evliyimm benim koca da öyle erkekler böyle napalımm...ablam suyundan huyundan gidicez sende haklısınn ne diyebilirim ama yazık kendini bu kadar yıpratma azcık zamana bırak inan herşey düzelcek..öfkeylede kalkma...ikinize zarar verirsinn ve meyveniz var o yavrum bilmesin...işallahh en kısa zamanda da olur ama sen kendini üzme ayakta dik dur erkekler sıkıışığa gelemezler ..

boşversene edoşum dediğn gibi çok şükür bi yavrum var Rabbim bağışlasın o bana yeter ikinci olmasın varsın

niye 2. si olmuyomuş canım ya, sadece ihtiyacınız olan şey karşılıklı anlayış , fazla bişey değil ki...
dün olmadıysa bugun olur, hem evde misafir varmış , adamcağız belki rahat edemedi, banyo durumu falan...bu ay olmamışsa bidahaki ay olur..Allah sağlık verdikten sonra herşey olur,
eşinle bugun buzları erit, doktor kontrolüne de yarın git..sonra pişman olmak daha kötü olur .üzülmeee ve büyütmee herşeyi..insan böyle şeyleri büyüte büyüte dert sahibi oluyo işte..yapma.ok!

buay olsun diye bişey yok canım rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olur ben buay olmadı diye üzülmüyorum sadece iğne ialaç çektiğim ağrı boşamıydı diye üzülüyorum inan üç gündür öle kötüydümki ayağa felan kalkamadım aşırı ağrım oldu iğneden yemek bile yiyemedim çektiğimi gördü ben ona üzülüyorum gördüğü halde anlamadı beni bende evde biri olunca rahat edemem helede kendimden birisi varsa ama bu keyfi veya istek arzusuyla olan bişey değil meçburluktan yapılacak bişey en önemli bikaç gündü

Gülsümüm

maalesef erkekler bizim kadar takıntılı olmuyorlar özellikle bebek için. Ne yapcan onlarda bölyle yaradılmış.

Ben senin yerinde olsam tedavime giderdim bugün ama önümüzdeki ay hiç birşey yapmam (tedavi doktor) biraz kendimi dinlerdim farkında değilsin ama yuvanıza zarar veriyorsun canım......
İsteyerek o iş olmaz ise zaten bir anlamı kalmaz tatlım boşver sende bu ayı bitir önümüzdeki ay gerçekten kendini dinlendir biraz çok ihtiyacın var kafanın boşalmasına....

ah mehtabım ahhh bu erkekler yiyip pitiriyo kadınları

aman boşver be canım

onu tak bunu tak kafaya ondan sonra 40 yaşına gelince bütün hastalıklar çıkıyor.......

adamlar öle rahatki yapacak gerçekten birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…