Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

haklısın aybenim ama gitmiyorum dediğimde hiç beişy demedi
Kızımdada okuyodu istememişti okul var vs diye ben istemiştim bende istiyorumki yanımda olssun en az benim kadar oda istesin çabalasın

gitmiyorum dediğinde bişey demez çünkü guru yapıyor. Sen bakma onaaaaaaaaaaaaaaaa

aman boşver be canım

onu tak bunu tak kafaya ondan sonra 40 yaşına gelince bütün hastalıklar çıkıyor.......

adamlar öle rahatki yapacak gerçekten birşey yok

gitmiyorum dediğinde bişey demez çünkü guru yapıyor. Sen bakma onaaaaaaaaaaaaaaaa

offfffffffffffffffff offffffffff kızlar ben bu kafayla fazla yaşamam zaten
onun gururuna tükürem ben

Doğumunuzun gerçekleşeceği bu kutsal günü ölümsüzleştirmek istiyorsanız lütfen özelden mesaj atınız..

değerin çok güzel...hatta ya erken döllenme,ya ikiz bile denebilir..

herkes öyle öyle diyor kısmet bakalım

ben kan testi yaptırmadım canım. Adetime 5 gün kala idrar testi yaptım baya belirgin çıktı çizgim. Gerek duymadım kan testine. Haftaya doktora gidicem inşallah.zor tutuyorum kendimiii :84:

canım kan testi yaptır derim bir ark çift çizgiyi net gördüğü halde kan testinde 0 çıktı.... böyle şeyler olabiliyormuş. haberin olsun inş sen öyle bir şey yaşamazsın.......

canım bugün 8.günüm adet olmadım ve hamileyim canım biliyorum. Daha önce hamile kaldığım için tecrübeliyim. Biliyorum kendimi

canım bugün 8.günüm adet olmadım ve hamileyim canım biliyorum. Daha önce hamile kaldığım için tecrübeliyim. Biliyorum kendimi

kızzz zilli ayben..kaç kez sordum sana , ama sen yazdıklarımın hiç birisini görmedin..bunuda görmessen şaplağı yapıştırcam artık

hamiş haberini eşine nasıl söyledin?? çok merak ettimm?

bu arada biraz daha pozitif olalım lütfen. Ben pek etkilenmesemde bazıları etkilenebilir. Negatif süşünceye lütfen sürüklemeyelim insanları.

aybenim iyi duruyosun test yaptırmadan ben olsam duramama
gülsümüm gerek yok bidenem. Ben kan testini geçtim artık.hedefim kalp atışı en azından bebeğimi görmek

Doğru diyon canım yaa.kusura bakma bitanem.bir türlü fırsatım olmadı yazmaya.
Valla ov testlerinden zaten eşime bahsettim. çift çıkıyor hamiş olabilirim demiştim.
Edanın dürtmesiyle de erkenden cuma günü sabahı test yaptım. Kahvaltı yapıyorduk eşimle.gidip yapayımmı dedim.yap dedi. Gittim yaptım ve geldim eşimin yanına gösterdim. Ee ne olmuş dedi.aşkım pozitif dedim. Hamişim dedim. Fazla belirti göstermedi o an.ama zaman geçtikçe dank ediyor kafasına. Geçen gün gül almış buzdolabına saklamış. Dolabı açtım gördüm ve okdar mutlu oldum ki.dünyanın en güzel annesine diye geldi yanıma ben çığlık attığımda. Güzel duygusal bir an yaşadık. Daha şimdi idrak ediyor canım kocammmm

arkadaşım lütfen bu tarz paylaşımlarda bulunma kimseye faydası yok
gökkuşağı arkadaşımız cahil bir insan değil ne yapması gerektiğini iyi biliyor sen tasalanma

iyi hadi affettim..gel bide öpeyim..edayıda öpeyim,o kıskanç biraz.. heheheeh
erkekler işte...geç dank ediyo ama sonunda dank ediyo yaa, sen ona bak :))
ne güzel sürpriz yapmış...
geçen sevgililer gününde almıştı benımki çiçek, kart yazmış bide dünyanın en güzel annesine diye....baktım bi poşet daha var, bu ne dedım, açtım baktım ki, emzirme sütyeniyle , emzirme atleti almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…