- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
haklısın aybenim ama gitmiyorum dediğimde hiç beişy demedi
Kızımdada okuyodu istememişti okul var vs diye ben istemiştim bende istiyorumki yanımda olssun en az benim kadar oda istesin çabalasın
aman boşver be canım
onu tak bunu tak kafaya ondan sonra 40 yaşına gelince bütün hastalıklar çıkıyor.......
adamlar öle rahatki yapacak gerçekten birşey yok
gitmiyorum dediğinde bişey demez çünkü guru yapıyor. Sen bakma onaaaaaaaaaaaaaaaa
çok yazmışsınız ama ben de bebek isteyenlerdenim
gel canım gel bende bekliyom
sana arkadaş çıktı gülsüm..
değerin çok güzel...hatta ya erken döllenme,ya ikiz bile denebilir..
ben kan testi yaptırmadım canım. Adetime 5 gün kala idrar testi yaptım baya belirgin çıktı çizgim. Gerek duymadım kan testine. Haftaya doktora gidicem inşallah.zor tutuyorum kendimiii :84:
herkes öyle öyle diyor kısmet bakalım
canım kan testi yaptır derim bir ark çift çizgiyi net gördüğü halde kan testinde 0 çıktı.... Böyle şeyler olabiliyormuş. Haberin olsun inş sen öyle bir şey yaşamazsın.......
canım bugün 8.günüm adet olmadım ve hamileyim canım biliyorum. Daha önce hamile kaldığım için tecrübeliyim. Biliyorum kendimi
canım bugün 8.günüm adet olmadım ve hamileyim canım biliyorum. Daha önce hamile kaldığım için tecrübeliyim. Biliyorum kendimi
canım kan testi yaptır derim bir ark çift çizgiyi net gördüğü halde kan testinde 0 çıktı.... Böyle şeyler olabiliyormuş. Haberin olsun inş sen öyle bir şey yaşamazsın.......
gülsümüm gerek yok bidenem. Ben kan testini geçtim artık.hedefim kalp atışı en azından bebeğimi görmekaybenim iyi duruyosun test yaptırmadan ben olsam duramama
kızzz zilli ayben..kaç kez sordum sana , ama sen yazdıklarımın hiç birisini görmedin..bunuda görmessen şaplağı yapıştırcam artık
Doğru diyon canım yaa.kusura bakma bitanem.bir türlü fırsatım olmadı yazmaya.
Hamiş haberini eşine nasıl söyledin?? çok merak ettimm?
canım kan testi yaptır derim bir ark çift çizgiyi net gördüğü halde kan testinde 0 çıktı.... böyle şeyler olabiliyormuş. haberin olsun inş sen öyle bir şey yaşamazsın.......
arkadaşım lütfen bu tarz paylaşımlarda bulunma kimseye faydası yok
Gökkuşağı arkadaşımız cahil bir insan değil ne yapması gerektiğini iyi biliyor sen tasalanma
:79::79:
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun...
ayy yerim senin ağzınııııGökkuşağı arkadaş seni çok seviyooooo
Doğru diyon canım yaa.kusura bakma bitanem.bir türlü fırsatım olmadı yazmaya.
Valla ov testlerinden zaten eşime bahsettim. çift çıkıyor hamiş olabilirim demiştim.
Edanın dürtmesiyle de erkenden cuma günü sabahı test yaptım. Kahvaltı yapıyorduk eşimle.gidip yapayımmı dedim.yap dedi. Gittim yaptım ve geldim eşimin yanına gösterdim. Ee ne olmuş dedi.aşkım pozitif dedim. Hamişim dedim. Fazla belirti göstermedi o an.ama zaman geçtikçe dank ediyor kafasına. Geçen gün gül almış buzdolabına saklamış. Dolabı açtım gördüm ve okdar mutlu oldum ki.dünyanın en güzel annesine diye geldi yanıma ben çığlık attığımda. Güzel duygusal bir an yaşadık. Daha şimdi idrak ediyor canım kocammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?