Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hahaha çok güldüm poşettekilere Ama ne güzel düşünmüş yaaa.süperr.

hahaha çok güldüm poşettekilere Ama ne güzel düşünmüş yaaa.süperr.

iyi düşünmüşte, bedeni tutturamamış bebişim
eskiden 75 memişim vardı, benimki 90 beden almış, dar geldi..gittim 100 bedeniyle değiştirdim hehehe...

şükürrr yaa ebrucum kaç defa bende sordumm yenii yazdıı teze annee ayy buzdolabna koymuşş haa süperr..kızz ebruu o ne güzell hediyeeama olsun düşünmesi yeterlii benimkinin aklından geçmezzzz:86:

Benim herifimde beni hürremim diye seviyorr... Hafta sonu hastaydım ya söle bakalım kim zehirledi seni dedi bende kendime hürrem yüzüğü aldım şehzade böle istiyor şehzade şöle istiyor diye dolanıyorum

Benim herifimde beni hürremim diye seviyorr... Hafta sonu hastaydım ya söle bakalım kim zehirledi seni dedi bende kendime hürrem yüzüğü aldım şehzade böle istiyor şehzade şöle istiyor diye dolanıyorum

hatları karıştı garibimin heral yoksa daha haftasonu senden konuştul welcqme dilek diye geçti adın yane
hoşgeldin bu arada kaan nasıl

Hoşbulduk canım...KAAN hiç durmuyor...Zıpır mı olacak ne...Teyzeside hep onu takip etmekle meşgul...Daha doğmadan kafayı bozacak onla...Nezaman doğuracan deyip duruyor...Sanki keyif benim ben çıkacam ordan...Şaka bir yana çok merak ediyorum nasıl olacak nezaman gelecek diye...Yarın dr. kontrolümüz vardı ama cuma ya ertelendi...2 gün ameliyatı varmış...

eskiden 75 memişim vardı, benimki 90 beden almış, dar geldi..gittim 100 bedeniyle değiştirdim hehehe...
HAY MAŞALLAHHHHH 100 HAAA
şükürrr yaa ebrucum kaç defa bende sordumm yenii yazdıı teze annee ayy buzdolabna koymuşş haa süperr..kızz ebruu o ne güzell hediyeeama olsun düşünmesi yeterlii benimkinin aklından geçmezzzz:86:
ANCA YAZDIM GÜLÜM.YOĞUNLUKTAN. KUSURA BAKMAYIN.
sorma yeeeaaa doladın dilimize kamil bana ben kamile yeeeaaa çekip duruyoruuzzz

YAPMA YEEEAAAAAAAAAAA

MAŞALLAH YAA TEYZELERİN HEPSİ ÖYLE HERALDE BENİMKİDE HİSSEDİYOMUSUN DİYE ELİ KARNIMDA GEZİYO BEN BİLE ŞİMDİDEN MERAK EDİYORUM SENİN HAT SAFHADADIR KESİNN 2 GÜN DAHA BÜYÜMÜŞ GÖRÜCEKSİN DESENE OĞLUŞUNU

evet sonunda anlattı....:))

ebruuuu bende çok güldüm yahu ne ince eşin varmış maşallah
bu arada benide ihmal etmediğin için saol bak böle benide öp çıkarmıyim bende tırnaklarımı

bende görünce çok şaşırmış ve gülmüştüm....canım benım; dana gibi olan karısına başka ne alabilirdi ki benım için en gerekli şeyi almış, saolsun...
bişey değill şekerim...tatlı diline kurban seninn.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…