- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
yahu bende seni çok seviyorum nolcak böyle daha mı yakına taşınsak özlüyorum ki ben seni
iyi hadi affettim..gel bide öpeyim..edayıda öpeyim,o kıskanç biraz..Heheheeh
erkekler işte...geç dank ediyo ama sonunda dank ediyo yaa, sen ona bak :))
ne güzel sürpriz yapmış...
Geçen sevgililer gününde almıştı benımki çiçek, kart yazmış bide dünyanın en güzel annesine diye....baktım bi poşet daha var, bu ne dedım, açtım baktım ki, emzirme sütyeniyle , emzirme atleti almış
sağol mehtapımmmm.seninde kutu olsunnn
hahahaçok güldüm poşettekilere Ama ne güzel düşünmüş yaaa.süperr.
gülsümüm gerek yok bidenem. Ben kan testini geçtim artık.hedefim kalp atışı en azından bebeğimi görmek
Doğru diyon canım yaa.kusura bakma bitanem.bir türlü fırsatım olmadı yazmaya.
Valla ov testlerinden zaten eşime bahsettim. çift çıkıyor hamiş olabilirim demiştim.
Edanın dürtmesiyle de erkenden cuma günü sabahı test yaptım. Kahvaltı yapıyorduk eşimle.gidip yapayımmı dedim.yap dedi. Gittim yaptım ve geldim eşimin yanına gösterdim. Ee ne olmuş dedi.aşkım pozitif dedim. Hamişim dedim. Fazla belirti göstermedi o an.ama zaman geçtikçe dank ediyor kafasına. Geçen gün gül almış buzdolabına saklamış. Dolabı açtım gördüm ve okdar mutlu oldum ki.dünyanın en güzel annesine diye geldi yanıma ben çığlık attığımda. Güzel duygusal bir an yaşadık. Daha şimdi idrak ediyor canım kocammmm
evet ne güzel olur edoşum yııııaaaaaaa
hahahaçok güldüm poşettekilere Ama ne güzel düşünmüş yaaa.süperr.
Sağol canım benim...Adım DİLEK...
sağol canım benim...adım dilek...
hatları karıştı garibimin heral yoksa daha haftasonu senden konuştul welcqme dilek diye geçti adın yane
hoşgeldin bu arada kaan nasıl
HAY MAŞALLAHHHHH 100 HAAAiyi düşünmüşte, bedeni tutturamamış bebişim
eskiden 75 memişim vardı, benimki 90 beden almış, dar geldi..gittim 100 bedeniyle değiştirdimhehehe...
ANCA YAZDIM GÜLÜM.YOĞUNLUKTAN. KUSURA BAKMAYIN.şükürrr yaa ebrucum kaç defa bende sordumm yenii yazdıı teze annee ayy buzdolabna koymuşş haa süperr..kızz ebruu o ne güzell hediyeeama olsun düşünmesi yeterlii benimkinin aklından geçmezzzz:86:
sorma yeeeaaa doladın dilimize kamil bana ben kamile yeeeaaa çekip duruyoruuzzz
Hoşbulduk canım...KAAN hiç durmuyor...Zıpır mı olacak ne...Teyzeside hep onu takip etmekle meşgul...Daha doğmadan kafayı bozacak onla...Nezaman doğuracan deyip duruyor...Sanki keyif benim ben çıkacam ordan...Şaka bir yana çok merak ediyorum nasıl olacak nezaman gelecek diye...Yarın dr. kontrolümüz vardı ama cuma ya ertelendi...2 gün ameliyatı varmış...
edoşşşş anam demimm dedimm dedimmşuu resmini ne zaman değiştircenn
karılar
cumartesi günü doktor amcamız cinsiyetimize sölücek
iyi düşünmüşte, bedeni tutturamamış bebişim
eskiden 75 memişim vardı, benimki 90 beden almış, dar geldi..gittim 100 bedeniyle değiştirdimhehehe...
evet sonunda anlattı....:))şükürrr yaa ebrucum kaç defa bende sordumm yenii yazdıı teze annee ayy buzdolabna koymuşş haa süperr..kızz ebruu o ne güzell hediyeeama olsun düşünmesi yeterlii benimkinin aklından geçmezzzz:86:
ebruuuu bende çok güldüm yahu ne ince eşin varmış maşallah
bu arada benide ihmal etmediğin için saol bak böle benide öp çıkarmıyim bende tırnaklarımı
ana baamı dedin ne zaaman didin ilk defa okudumSeviyorum be ben bunu değiştirmesem ya laa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?