Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Şişko kaldı adım zaten...Şişko geldi şişko gitti...Çıkar artık sevelim deyip duruyor...Kıpırdamadığı zaman karnımda geliyor rahatsız edici şeyler yapıyor Kaan da harekete geçiyor hemen...Hiç rahat yok bana...Evet 2 gün daha büyümüş göreceğim...15 gün önce 2188gr dı paşam bakalım şimdi nekadar oldu...

Severim senide veledinideeee heeeeeeeee

OO MAŞALLAH KAANA DİLEKÇİM. KİLOSU ÇOK İYİYMİŞ ALLAH NAZARDAN SAKLASIN

Sağol canım...Evet maşallahı var...

iri bir bebiş olacak. bende içimdekine bu bebek iri deyip duruyorum bakalım artık babası mı anası mı olacak.

babasının maşallahı var 4.5 kilo doumuş şimdide iri hem boyuna hem enine bende zavallı 2.250 gram doğmuşum

Kızlar ben kaçar. Işler fena yoğunlaştı. Burda olduğum sürece de dikkatimi veremiyorum. Akşam nete girerim. Hepinizi öptüm göbüşlerinizdennnn

Ben 2600 doğmuşum babası 3500 doğmuş...Babamız zayıftır ama kemikleri çok ağır basıyor...İnşallah babaya benzer...Uzun boylu zayıf ama gayet sağlıklı ve becerikli...

demim eşim aradı dünya karılar günün kutlu olsun dedi bende saol kocacım dedim ayıp olacak ama deminden beri gülüyom sizde sölemem lazım akşam kadın olğunu hissetireyim dedi

bende hadi bakalım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…