karılar
cumartesi günü doktor amcamız cinsiyetimize sölücek
ana baamı dedin ne zaaman didin ilk defa okudumSeviyorum be ben bunu değiştirmesem ya laa
MAŞALLAH YAATEYZELERİN HEPSİ ÖYLE HERALDE BENİMKİDE HİSSEDİYOMUSUN DİYE ELİ KARNIMDA GEZİYO BEN BİLE ŞİMDİDEN MERAK EDİYORUM SENİN HAT SAFHADADIR KESİNN 2 GÜN DAHA BÜYÜMÜŞ GÖRÜCEKSİN DESENE OĞLUŞUNU
evet sonunda anlattı....:))
bende görünce çok şaşırmış ve gülmüştüm....canım benım; dana gibi olan karısına başka ne alabilirdi kiBenım için en gerekli şeyi almış, saolsun...
Bişey değill şekerim...tatlı diline kurban seninn.......
Severim senide veledinideeee heeeeeeeee
Şişko kaldı adım zaten...Şişko geldi şişko gitti...Çıkar artık sevelim deyip duruyor...Kıpırdamadığı zaman karnımda geliyor rahatsız edici şeyler yapıyor Kaan da harekete geçiyor hemen...Hiç rahat yok bana...Evet 2 gün daha büyümüş göreceğim...15 gün önce 2188gr dı paşam bakalım şimdi nekadar oldu...
anaaa zaman ne çabuk geçiyorrrr
Haydi bakalım hayırlısıııı heyecanla bekliyoruz c.tesiden yaz bari pazartesiye sallama hatta mümkünse bana msj at
mesaj atarım şekerim bakalım pipilimi kutulumu
OO MAŞALLAH KAANA DİLEKÇİM.KİLOSU ÇOK İYİYMİŞ ALLAH NAZARDAN SAKLASIN
Sağol canım...Evet maşallahı var...
bende senin pirinç tanenii yerimmmmm :)))
iri bir bebiş olacak. bende içimdekine bu bebek iri deyip duruyorum bakalım artık babası mı anası mı olacak.
babasının maşallahı var 4.5 kilo doumuş şimdide iri hem boyuna hem enine bende zavallı 2.250 gram doğmuşum
Ben 2600 doğmuşum babası 3500 doğmuş...Babamız zayıftır ama kemikleri çok ağır basıyor...İnşallah babaya benzer...Uzun boylu zayıf ama gayet sağlıklı ve becerikli...
demim eşim aradı dünya karılar günün kutlu olsun dedi bende saol kocacım dedim ayıp olacak ama deminden beri gülüyom sizde sölemem lazım akşam kadın olğunu hissetireyim dedi
Bende hadi bakalım dedim
Bahaneye bak
he valla zavallı kedi gibi dolanıyor ama ne yapayım yüklüyüm.....
yahu bende çok özledim kocamı doktora sormadım bile lekelenmem olunca fitil verince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?