Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

19 martta sorarım sakıncası yoksa koklatırım azcık ucundan :78:

benim doktor hemen dedi cinsel ilişki yasak değil diye neyse ben tabi kaçıyom benimkinden bak doktor yasak değil dedi her dediğini yapıyosun bak bunuda yapmak lazım doktor tavsiyesi diye dolanıyor garibim

benim doktor hemen dedi cinsel ilişki yasak değil diye neyse ben tabi kaçıyom benimkinden bak doktor yasak değil dedi her dediğini yapıyosun bak bunuda yapmak lazım doktor tavsiyesi diye dolanıyor garibim

ay yazık kız adamaaaaaaa
Benimkide doktora gitmeden önce muhabbeti oldu dedim doktora sorarız diyokii ben netten baktım sakıncası yokmuş diyo

canım bugün 8.günüm adet olmadım ve hamileyim canım biliyorum. Daha önce hamile kaldığım için tecrübeliyim. Biliyorum kendimi

bu arada biraz daha pozitif olalım lütfen. Ben pek etkilenmesemde bazıları etkilenebilir. Negatif süşünceye lütfen sürüklemeyelim insanları.

arkadaşım lütfen bu tarz paylaşımlarda bulunma kimseye faydası yok
gökkuşağı arkadaşımız cahil bir insan değil ne yapması gerektiğini iyi biliyor sen tasalanma

ben kimseye cahil demedim sadece sadece bir ark yaşadığı sorunu anlattım böylede olabiliyormuş diye....bunun pozitf yada negatif olmakla alakası yok etkilnecek kişi zaten emin olmak için testini yaptırır ark ben eminim diyo.....

sanırm ben cahilim böyle olumsuz şeyleri sizinle paylaştığım için haklınız bu tür şeyler sizn başınıza gelmez zaten...

arkadaşım böyle şeyleri Allah kimsenin başına vermesin elbetteki..kimse sana cahil demedi o senin yakıştırman sadece hamile olduğunu söyleyen ve kan testi yaptırmayan ( sebebi her ne olursa olsun ) birine anlatılacak hikaye değil cahilmisin bilmem ama patavatsızlık ettiğin kesin kusura bakma ...

heee bu arada şimdi daha önce yazdığın topiklere bakarken arkamızdan saydırdıklarını okudum terbiyesizlik etmişsin biz sana ne dedikde o kadar arkamızdan yazmışta yazmışsın salaklar falan filan ayıp ayıp ....

aaa ciddimisin eda.? inanmıyorum yaa.nekadar ayıp.çok büyük terbiyesizlik etmiş.
sulisim nick ine sahip kadınlar kulübü üyesi diyeceğim sana çünkü sana arkadaşım demek bile istemedim.yaptığın çok büyük terbiyesizlik. cahil demedik sana ama şimdi sanırım biraz cahilsin ki sana söylenen uyarıları hakaret olarak algılayıp başka topiklerde arkamızdan seviyesizce atıp tutmuşsun.burda yanlış anlaşılmalar oluyor keşke burda bize yazarak tam olarak ne demek istediğini yazsaydın.umarım büyüklük yaparda özür dilersin bizden.
gerçi dilemesende hiç problem değil. ama büyüklük hertürlü eleştrilere açık olmaktır ve özür dilemektir. çok ayıp çooooooooooooooooook

anaaaaaaaaaaam senin ki benimkinin yanında velet oldu dimi Pirincimin egemen abisi

evetttt teyzesii... eşimede diyorum akşam, bak oğlumuz abii oldu babası nasılda hızlı vuruyo diye, çocuk daha doğmadı nasıl abi olsun diye gülüyo bana...olsun abi oldu büyüdü diyorum

19 martta sorarım sakıncası yoksa koklatırım azcık ucundan :78:

canım düşük tehlikesi yaşayanlarda cinsel ilişkiye izin vermiyo doktorlar..normal , sağlıklı ilerleyen gebeliklerde hiç bir sakıncası yok...korkma sen....

teyzesi yesin onun beyaz poposunu

Günaydınn kızlarrr

günaydınn canımm...gittin mi dün doktora..sormadan da hiç sölemiyosun yani???

teyzesi yesin onun beyaz poposunu
ye bitir teyzesii....:)
ayrıca ;sen ne diye sinirini bozuyosun ki kasıklarına ağrılar girecek kadar...allaam yaaa,
bu onun kendi seviyesini gösterir...boşver ilgilenme bile, aynı şey ayben içinde geçerli tabi..kendinizi ve o minnacık bebişinizi düşünün. sizin gayet sakin olmanız gerekıyooo şekerlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…