günaydınn canımm...gittin mi dün doktora..sormadan da hiç sölemiyosun yani???
Ye bitir teyzesii....:)
ayrıca ;sen ne diye sinirini bozuyosun ki kasıklarına ağrılar girecek kadar...allaam yaaa,
Bu onun kendi seviyesini gösterir...boşver ilgilenme bile, aynı şey ayben içinde geçerli tabi..kendinizi ve o minnacık bebişinizi düşünün. Sizin gayet sakin olmanız gerekıyooo şekerlerrr
doğru söylüyosun ebrucum yaptık bir eşşeklik muhattap olduk
iyiyimm datlım sen nasılsınn yaa niye muhattapp oluyosunuzz boşverinn herkes kendi seviyesinii gösterir.günaydın sedoşşş daha iyimisin bugün tatlım
günaydınn canımm...gittin mi dün doktora..sormadan da hiç sölemiyosun yani???
gittim canım 17 cm 216 gram olmuş maşallahh 3'lü testi yaptı işte 75 kilo olmuşumyavaş dedi artık doktorda yanii..
ye bitir teyzesii....:)
ayrıca ;sen ne diye sinirini bozuyosun ki kasıklarına ağrılar girecek kadar...allaam yaaa,
bu onun kendi seviyesini gösterir...boşver ilgilenme bile, aynı şey ayben içinde geçerli tabi..kendinizi ve o minnacık bebişinizi düşünün. sizin gayet sakin olmanız gerekıyooo şekerlerrr
heeeeee...gittim o topiğe yazdıklarını okudum..amanınn korktum ben aybenden
ne kadar celallenmiş ölee....iyiki kız yanında değildi
merhaba arkadaşlar bende hamileyim.pazartesi dokt.gittim.6 haftalık oldu bugün..allah herkese nasip etsin..
beceremedimm yazmayıı sanırsamm canım 17 cm 216 gram olmuş 75 kilo olmuşum bende doktora yavaşş dedi:86::86: tok gel dedi göstermedi ziilli kızım annem yanımdaydı yaa anneanneden çekindi diyor doktor 3'lü testi yaptıı maşallahhh iyi gelişiyo dedi doktor eşimde annesi mi dyo bebek niye zayf diyoo cahill herifimm yaa
iyiyimm datlım sen nasılsınn yaa niye muhattapp oluyosunuzz boşverinn herkes kendi seviyesinii gösterir.
ayy hele gönder linkişiini bnde bakayımmm kele merak eddim:86::86:
lınk bilmiyorum kı, o uyenın yazdığı cvplara bakınca orda görünüyoo..aman boşverrr şimdi, bebişe çok sevindim..maşallah, ayrıca kılomuz aynıbeceremedimm yazmayıı sanırsamm canım 17 cm 216 gram olmuş 75 kilo olmuşum bende doktora yavaşş dedi:86::86: tok gel dedi göstermedi ziilli kızım annem yanımdaydı yaa anneanneden çekindi diyor doktor 3'lü testi yaptıı maşallahhh iyi gelişiyo dedi doktor eşimde annesi mi dyo bebek niye zayf diyoo cahill herifimm yaa
hayırlı olsun canım..Allah sağlıklı , hayırlı, ömürlü bir evlat nasip etsin sana da....merhaba arkadaşlar bende hamileyim.pazartesi dokt.gittim.6 haftalık oldu bugün..allah herkese nasip etsin..
aynenn canımm ama durmam gerek 80 le doğurursam öpüp başıma koycam ama alırımm dahakız sedoş maşallah ikinizede
heeeeee...gittim o topiğe yazdıklarını okudum..amanınn korktum ben aybenden
ne kadar celallenmiş ölee....iyiki kız yanında değildi
aynenn canımm ama durmam gerek 80 le doğurursam öpüp başıma koycam ama alırımm dahageri nasıl vercemm yaww
anammm benim boyun zaten birbuçukmetreben seksen olursam yürüyemem yuvarlanırım
insan yargısız infaz edilince böyle oluyor canım aybene has bir durum değil kim olsa celallenirdi
ben bişey demiyorum güzelim, sadece şaka olarak söledim öle:)
o topiği okuduğumda oraya yazmamak için kendimi zor tuttum inan, ekrana yazdım sildim, yazdım sildim..karışmayım dedım....bide bana yapılmış olsaydı nasıl olurdum acaba düşünemiyorum :))
aman boşver ebrum yaaa sende sinir olmuşun belli yazıp yazıp sildiğine göreunutalım gitsin deymez
insan öyle okuyunca kızıyor edacım.. Yaptığı davranışın yanlış olduğuna dair bi cvp yazayım dedım ama dedim ya karışmayım dedım sonradan... Takmaya değmez tabiki...dediğin gibi boşver...
Ben şimdi yeni bi konu açayım onu konuşalım
Bu hafta sonu değil, önümüzdeki hafta yani yaklaşık 2 hafta sonra bebişim için alışverişe çıkcaz, ben silivrideyim biliyosun, burası çok pahalı, anammm burdan hiç bişey alınmaz..istanbula gitcez oyüzden...mısır çarşısı uygunmuş heralde?? Biliyon mu sen oraları??
Başka nerede fiyatlar uygundur biliyosan sölede oralarada gidelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?