Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

doğru söylüyosun ebrucum yaptık bir eşşeklik muhattap olduk

günaydın sedoşşş daha iyimisin bugün tatlım
iyiyimm datlım sen nasılsınn yaa niye muhattapp oluyosunuzz boşverinn herkes kendi seviyesinii gösterir.

heeeeee...gittim o topiğe yazdıklarını okudum..amanınn korktum ben aybenden
ne kadar celallenmiş ölee....iyiki kız yanında değildi

ayy hele gönder linkişiini bnde bakayımmm kele merak eddim:86::86:

beceremedimm yazmayıı sanırsamm canım 17 cm 216 gram olmuş 75 kilo olmuşum bende doktora yavaşş dedi:86::86: tok gel dedi göstermedi ziilli kızım annem yanımdaydı yaa anneanneden çekindi diyor doktor 3'lü testi yaptıı maşallahhh iyi gelişiyo dedi doktor eşimde annesi mi dyo bebek niye zayf diyoo cahill herifimm yaa

kız sedoş maşallah ikinizede

iyiyimm datlım sen nasılsınn yaa niye muhattapp oluyosunuzz boşverinn herkes kendi seviyesinii gösterir.

ayy hele gönder linkişiini bnde bakayımmm kele merak eddim:86::86:

lınk bilmiyorum kı, o uyenın yazdığı cvplara bakınca orda görünüyoo..aman boşverrr şimdi, bebişe çok sevindim..maşallah, ayrıca kılomuz aynı bende 75 tim geçen hafta.belki şimdi 1 kılo daha almış olabilirim...85 i görürüm gibi geliyo bana..inşallahh okadarda almam yaaaa(

merhaba arkadaşlar bende hamileyim.pazartesi dokt.gittim.6 haftalık oldu bugün..allah herkese nasip etsin..
hayırlı olsun canım..Allah sağlıklı , hayırlı, ömürlü bir evlat nasip etsin sana da....

heeeeee...gittim o topiğe yazdıklarını okudum..amanınn korktum ben aybenden
ne kadar celallenmiş ölee....iyiki kız yanında değildi

insan yargısız infaz edilince böyle oluyor canım aybene has bir durum değil kim olsa celallenirdi

anammm benim boyun zaten birbuçukmetre ben seksen olursam yürüyemem yuvarlanırım

allahh netmesinn senii ama bünyeden bünyeye değişiyor canım ben 55 kilo ile evlendimm resimlerde de görüksündür şimdi tombik oldumm eşim tontonum diyo yanaklarda çıktı tabii:90::90:

insan yargısız infaz edilince böyle oluyor canım aybene has bir durum değil kim olsa celallenirdi

ben bişey demiyorum güzelim, sadece şaka olarak söledim öle:)
o topiği okuduğumda oraya yazmamak için kendimi zor tuttum inan, ekrana yazdım sildim, yazdım sildim..karışmayım dedım....bide bana yapılmış olsaydı nasıl olurdum acaba düşünemiyorum :))

aman boşver ebrum yaaa sende sinir olmuşun belli yazıp yazıp sildiğine göre unutalım gitsin deymez

aman boşver ebrum yaaa sende sinir olmuşun belli yazıp yazıp sildiğine göre unutalım gitsin deymez

insan öyle okuyunca kızıyor edacım.. yaptığı davranışın yanlış olduğuna dair bi cvp yazayım dedım ama dedim ya karışmayım dedım sonradan... takmaya değmez tabiki...dediğin gibi boşver...
ben şimdi yeni bi konu açayım onu konuşalım
bu hafta sonu değil, önümüzdeki hafta yani yaklaşık 2 hafta sonra bebişim için alışverişe çıkcaz, ben silivrideyim biliyosun, burası çok pahalı, anammm burdan hiç bişey alınmaz..istanbula gitcez oyüzden...mısır çarşısı uygunmuş heralde?? biliyon mu sen oraları??
başka nerede fiyatlar uygundur biliyosan sölede oralarada gidelim?

tatlım kesinlikle ve kesinlikle eminönü havuzluhan a uğramadan gitme acayip uygun kocaman bi han sırt bebe üzerine biz arkadaşımla bebeği için çok alışveriş yaptık ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…