Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

günaydın gülümm ben iyim maşallahım var sen nasılsın canım moralin daha iiyimi gittinmi doktora arayı düzelttinizmi enişteylen :26:

günaydın edoşum iyiyim kızzzzz dedimya senle konuşmak iyi geldi diye çok şükür rabbime bugün iyiyim yok canım gitmedim ağrılarımdan gidecektim geçti aradım doktoru geçtiyse gelme dedi enişteylede şöle böle işte iyi sayılırız ona kalsan iyide ben kırgınım hala 8günüm klamış hayırlısı bakalım

aaaaaa geldim kimseler yok nere gittiniz uleeeeeeeennnnnn başka topikdeyseniz valla gelir basarım beni hamis bırakana kadar ayrılmak yok hah dediğime bak sanki siz bırakacanız yani hamisliğimi öğrenene kadar diyecektim

canım benim seviyorum seni iyi ol tabisiiiiiiiiiii Ihmal etme tedavini lütfen Ayy gününede az kalmış kız bakalım hislerim doğru çıkacakmı

canım benim seviyorum seni iyi ol tabisiiiiiiiiiii Ihmal etme tedavini lütfen Ayy gününede az kalmış kız bakalım hislerim doğru çıkacakmı

evet kelebek az kaldı bakalım olmazsa biray dinlenem diyom edoşum tedaviye gitmeyim diyom incir kürü deneyeceğim inş.hislerin doğrudur nazomda hissediyorum buay olacak hatta ikiz olacak demişti inş.ben ikizi çok severim

aaaaaa geldim kimseler yok nere gittiniz uleeeeeeeennnnnn başka topikdeyseniz valla gelir basarım beni hamis bırakana kadar ayrılmak yok hah dediğime bak sanki siz bırakacanız yani hamisliğimi öğrenene kadar diyecektim

kız ne alemsin heeeeeeeee

tatlım kesinlikle ve kesinlikle eminönü havuzluhan a uğramadan gitme acayip uygun kocaman bi han sırt bebe üzerine biz arkadaşımla bebeği için çok alışveriş yaptık ordan

tamam canım..söliyim benimkine orayada gideriz kesin...şimdiden araştırmaya başladım nereye gidelim diye, napıcamızı bilmeden dolaşmak zaman kaybı olur bizim için...

günaydın güzel anneler nasılsınız

hoşgelmişşinn canım..inşallah daha iyisindir?
ben yemeğe gidiyorum kızlar..
öyle açım ki anlatamam

tosun acıktıııııııııııı doyurda gel haydi

tosun acıktıııııııııııı doyurda gel haydi

geldimmmm...
valla edacım herşeyde oğlumu bahane ediyorum zaten..hep o acıkıyo, hep onun canı bişiler istiyoo ne hikmetse, ben sütten çıkma ak kaşık
bi insanın canı hiç mi bişey çekmez yada hiç mi acıkmaz yawff

bugün duyduğum en güzel şey....hadi baalımm..hai baalım...
bu arada kızlar beni mazur görün..malum yeni eleman alınacak ya..onca işin arasında insan kaynakları müdürü benmişim gibi ön elemeyi sen yap dediler..sabahtan beri görüşmelerdeyim..manken gibi kızların biri geliyo biri gidiyo...daha iyi bi elemana çatamadım..malum cevap..biz sizi ararız..biz sizi ararız deyip gönderiyorum..neler var görseniz..hatun üniversite bitirmiş ama fatura tutarı üzerinden %80 i ayıramıyo.....yoğunum yani..fırsat bulursam girerim..öptüm..

Selam annişkolar...Nasılsınız...

Bebişe kocaman bir maşallah eee tabiki anneyede...Dr. dediği gibi kilo bakımından yavaş git...Son günlerde bebekte büyüdüğünden daha fazla kilo alıyorsun...Yani son aylara sakla kilo alımını...Babası da çok güldürdü beni...Bu erkeklerin hepsi mi böyle veya da bilerek mi yapıyorlar anlamadım...

Çok yorma canım kendini...İş yerini sen kurtaracak değilsin yaaa...Şimdiki okul bitirnlerin hepsi öyle canım yaaa...Onlar okumaya gitmiyorlar ki fink atmaya gidiyorlar...Parayla okuyup sonra üniversite mezunuyum diyorlar...Mustafa paşamız ne durumda...

Son düzenleme:
hiç deme dilekcimm ayy kilo problememi nasıl aşıcam bilmiorum valla.. eşim bi alemm vallaa gçen de gittiğmzde çok hareketliydi doktor şimdi bunlar km diye şaşırıo tabi diye espiri yaptı eşimde ulstsaysona bakmış ben baban diyo..seviniyo zaar heral..ama artık istiyo erkek diye tutturmuştu dün diyo ki aşkım çok konuşsun yaramaz olsun yerde yurtta durmasın çok istiyo kocam yolsun beni istiyo

slm kızlar...herkez iyidir inşallah.

benim günlerim nasıl geçiyo hiç anlamıyom artık...oğlumla kızımla...herşey çok güzel çok şükür Allahıma ikinci doğumum ilkinden çok daha rahat oldu hemen toparlandım 2günde ayaktaydım kızım 11günlük oldu bile Allahın izninle
emmeside çok güzel sütümde bol çok şükür...10günde kilo bile almış kızım süyüm yaramış maaşallah 3800 doğmuştu 411ogr.olmuş dr.bile şaşırdı...genelde 10gün içinde bebekler kilo kaybedermiş benimki almış ama nasıl emziriyom sık sık...sarılık olmasın diye dr.demişti.
insan doğurunca rahatlıyo valla eski vücuduma geri döndüm göbek bile kalmadı tavsiyem sık sık emzirin kızlar sütüm gelmiyo yada az demeyin bebek içtikçe çoğaltıyo sütleri

ohh azıze cok guzel masallahh bende emzırmeye calısıyorum ama daha cok acemıyımm.. masallah kızınada benım oglum 3.160 gram dogdu anca 3 bucuk oldu. bızde buyurmuyuz hemen acabaaa.. bu arada bebek cızelgesı nerden yapılıyor ben bulamadım yahuuu

Tabi canım babalar hep ister zaten...Öyle olsun böyle olsun ama 24 saat veletlerle uğraşacak olan bizleriz...

Selam canım...Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Maşallah sizde çok iyisiniz...Kızının maşallahı var çok tatlı...Hele saçlarına bittim...Daha şimdiden al tokayı tak...Sütünde gerçekten çok yaramış...Çok iyi kilo almış...İnşallah böyle hep devam eder...

merhaba arkadaşalr bir soru var aklıma takılan nerde sorsam diye arıyordumburayı buldum. iyide oldu valla. şu anda 32 haftalık hamileyim . allah nasip ederse bir oglum olucak. internetten ve yaptıgım bazı karşılaştırmalara göre bebegimin kilosu 1800 falan olması gerekirken şuanda 2100...
şimdi asıl sorum şu 32 haftalık olmasına ragmen hala dönmemiş bizim kerata dönermi acaba 2 ay içinde engin bilgilerinizden biraz faydalandırsanız beni....

azizee maşallah sanada sütünede bebeğine. bebeğinin resmini koymuşsun. çok tatlı bir bebek yaa maşallah bayıldım. allah nazarlardan saklasın.
bu arada azizem listeye de bir el atsan ya bidenem.benide al edoşun yanına. uzak kaldı orda ayrı gayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…