Allah iyilik versin canmm...sağol canmm. evet kızım uzun saçlı valla...
Tabi canım babalar hep ister zaten...Öyle olsun böyle olsun ama 24 saat veletlerle uğraşacak olan bizleriz...
Selam canım...Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Maşallah sizde çok iyisiniz...Kızının maşallahı var çok tatlı...Hele saçlarına bittim...Daha şimdiden al tokayı tak...Sütünde gerçekten çok yaramış...Çok iyi kilo almış...İnşallah böyle hep devam eder...
sağol canmm...sende sık sık emzir çok saat ara verme en çok 1saat...ancak meme içerek büyür ve kilo alır bebişlerimiz.ohh azıze cok guzel masallahh bende emzırmeye calısıyorum ama daha cok acemıyımm.. masallah kızınada benım oglum 3.160 gram dogdu anca 3 bucuk oldu. bızde buyurmuyuz hemen acabaaa.. bu arada bebek cızelgesı nerden yapılıyor ben bulamadım yahuuu
azizee maşallah sanada sütünede bebeğine.bebeğinin resmini koymuşsun. çok tatlı bir bebek yaa maşallah bayıldım. allah nazarlardan saklasın.
bu arada azizem listeye de bir el atsan ya bidenem.benide al edoşun yanına. uzak kaldı orda ayrı gayrı
slm kızlar...herkez iyidir inşallah.
benim günlerim nasıl geçiyo hiç anlamıyom artık...oğlumla kızımla...herşey çok güzel çok şükür Allahımaikinci doğumum ilkinden çok daha rahat oldu hemen toparlandım 2günde ayaktaydım kızım 11günlük oldu bile Allahın izninle
emmeside çok güzel sütümde bol çok şükür...10günde kilo bile almış kızımsüyüm yaramış maaşallah 3800 doğmuştu 411ogr.olmuş dr.bile şaşırdı...genelde 10gün içinde bebekler kilo kaybedermiş benimki almış ama nasıl emziriyom sık sık...sarılık olmasın diye dr.demişti.
insan doğurunca rahatlıyo valla eski vücuduma geri döndümgöbek bile kalmadı tavsiyem sık sık emzirin kızlar sütüm gelmiyo yada az demeyin bebek içtikçe çoğaltıyo sütleri
merhaba arkadaşlar topikimiz hayırlı olsun.
bebişlerinin göbüşüne konmasını isteyenler,
bebişleri göbüşüne konanlar gelin beraber bu güzel yolda ilerleyelim
BEBİŞİM GÖBÜŞÜME KONDU DİYENLER
2010 ŞUBAT=ErenSezen.......ERKEK.....Bebişi doğdu
2010 ŞUBAT=C_N ...............KIZ
2010 MART=Misivam .............KIZ....Bebişi doğdu
2010 NİSAN=Erkil.............ERKEK...Bebişi doğdu
2010 NİSAN=Sibelcimcime...............ERKEK
2010 NİSAN=Y.S.M.İ.N.................ERKEK
2010 NİSAN=Sera81................KIZ
2010 MAYIS=Aytulll................KIZ...Bebişi Doğdu
2010 MAYIS=Cennetkokulum...........ERKEK...Bebişi Doğdu
2010 MAYIS=Sürmelim.............KIZ...Bebişi doğdu
2010 MAYIS=Bayankelebek
2010 HAZİRAN=Aydnkl.................ERKEK...Bebişi doğdu
2010 HAZİRAN=Azize...............KIZ
2010 HAZİRAN=doublebump............ ERKEK
2010 AĞUSTOS=WELCOME...........ERKEK
2010 AĞUSTOS=dscopur
2010 EYLÜL=Nazo7..............ERKEK
2010 EYLÜL=Tulin34............ERKEK
2010 EKİM=Vesade..........Kız
2010 KASIM=Derin26
2010 ARALIK=hlyclk
2011 OCAK=xerporter
2011 ŞUBAT=yslzytn
2011 ŞUBAT=GÖKKUŞAĞI
:13: BEBİŞİM GÖBÜŞÜME KONSUN DİYENLER
=ravzanur.........................................15 OCAK
=gfr.................................................23 OCAK
merhaba arkadaşalr bir soru var aklıma takılan nerde sorsam diye arıyordumburayı buldum. iyide oldu valla. şu anda 32 haftalık hamileyim . allah nasip ederse bir oglum olucak. internetten ve yaptıgım bazı karşılaştırmalara göre bebegimin kilosu 1800 falan olması gerekirken şuanda 2100...
şimdi asıl sorum şu 32 haftalık olmasına ragmen hala dönmemiş bizim kerata dönermi acaba 2 ay içinde engin bilgilerinizden biraz faydalandırsanız beni....
sağol canmm...sende sık sık emzir çok saat ara verme en çok 1saat...ancak meme içerek büyür ve kilo alır bebişlerimiz.
sağol tatlım...Amiiiiin.
sağol canmm...sende sık sık emzir çok saat ara verme en çok 1saat...ancak meme içerek büyür ve kilo alır bebişlerimiz.
sağol tatlım...Amiiiiin.
wuuuhuuuu çok fena aşım dönüyor öğğkk :111::120:
wuuuhuuuu çok fena aşım dönüyor öğğkk :111::120:
he o bende hala var progestoren mu ne o hormonun suçuymuş
Günaydın
dünyanın en güzel karıları
sabah sabah iğrençsinnnnnnnn edaaaaaaaaaaaaa...böğğğğğğğğğğğğğğ,öğğğğğğğğğğğğ..bende kusacağım şimdi balgamlı balgamlı ohhh mis gibi...öğğğğğğğğğğğğğ
vallahi nazom benden aşşağı kalmamışın sende iğrençlikte
günaydın kızlar..
bana bi akıl verin ya; saçlarım belimde.uçarı sırça gibi oldu artık, bakamıyorum, bıktım yaaa, dökülüyo bide, oda ayrı bi dert..şimdi ben bu saçları gidip kestirecem ama aklımı karıştırıyolar saolsunlar, yok çocuğun ömrü kısa olurmuş, beklemişim bukadar 3 ay daha bekleyimmiş..offf ben saç kestirdim diyemi oğlumun ömrü kısa olcak yani..allam yaaaa,
inanmıyorum böyle şeylere de işte; öyle söylenenlerede kafayı takıyorum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?