Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Allah iyilik versin canmm...sağol canmm. evet kızım uzun saçlı valla...
sağol canmm...sende sık sık emzir çok saat ara verme en çok 1saat...ancak meme içerek büyür ve kilo alır bebişlerimiz.

sağol tatlım...Amiiiiin.

maşallah azizecim ikinizede

canım aybenimmmmmmmmm

slm kızlar
maşallah azizecim sanada meryem cerenede Rabbim nazarlardan saklasın

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi siz heriflerin koynunda ben soğuktan ölemmi

oyyyyyy listeye bak maşallah hamileler listesi dolduğu gibi doğum yapanlarda çoğaldı

Canım valla ben daha 12 haftalık hamileyim doğum yapmış arkadaşlar var ama daha yeni doğurdukları için pek sık uğrayamıyorlar.

Maşallah azize kızı büyüttün valla koca koca yanakları ne güzel gözküyor canım ya bayıltım prensesine.

oyyy oyyy maşallah..maşallah...ne kaaa güzel bi kız böle bu...abisine benziyo azize..maşallah kilosu ve boyuda süper doğmuş..darısı bizim başımıza gari azizecim...güle güle büyüt iki evladınıda..

wuuuhuuuu çok fena aşım dönüyor öğğkk :111::120:

sabah sabah iğrençsinnnnnnnn edaaaaaaaaaaaaa...böğğğğğğğğğğğğğğ,öğğğğğğğğğğğğ..bende kusacağım şimdi balgamlı balgamlı ohhh mis gibi...öğğğğğğğğğğğğğ

Günaydın

dünyanın en güzel karıları

ne kadar ihtiyacım var bu laflara..kendimi çok çirkin ve bakımsız hissediyorum..doğum öncesi boyamı yaptırmayı düşünüyorum...mustafa beni görünce şoka girmesin..ayy ne kaa bakımsız bir annem varmış demesin çocuk..

vallahi nazom benden aşşağı kalmamışın sende iğrençlikte

vallahi nazom benden aşşağı kalmamışın sende iğrençlikte

sen hala burdamısın..bende çoktan wc ye kusmaya gitmiştir dediydim..dur şimdi kusturayım sizi...nazodan iğrençlikten inciler...
hani bazen boğazına balgam tıkanır,ne burnundan sümük olarak gelir,ne ağzından balgam olarak çıkar,tıkanır kalırsın,miden bulanır....işte öyle birşey....böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

günaydın kızlar..
bana bi akıl verin ya; saçlarım belimde.uçarı sırça gibi oldu artık, bakamıyorum, bıktım yaaa, dökülüyo bide, oda ayrı bi dert..şimdi ben bu saçları gidip kestirecem ama aklımı karıştırıyolar saolsunlar, yok çocuğun ömrü kısa olurmuş, beklemişim bukadar 3 ay daha bekleyimmiş..offf ben saç kestirdim diyemi oğlumun ömrü kısa olcak yani..allam yaaaa,
inanmıyorum böyle şeylere de işte; öyle söylenenlerede kafayı takıyorum sonra

kız inanma batıl inanç onlar..ben kaç kere kestirdim,gebelikte zaten dökülüyo,kırılıyo,her ay düzenli uçlarından aldırmakta fayda var..sen bakma millete..Allahın yazdığı ömrü,uzatıp kısaltmak bizim saçımıza kaldığını düşünmek bile Allaha isyan bence...tövbe..tövbe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…